Back to overview

RoomRaccoon vaš život čini lakšim

blog-de-roomraccoon-macht-euch-das-leben-leichter

Nikada nije bilo lakše zaprimiti rezervaciju, dodijeliti sobu, uključiti dodatke i poslati na naplatu. 

Koliko je jednostavan vaš softver za korištenje?
RoomRaccoon dizajniran je za jednostavno i intuitivno korištenje. Jednostavnost korištenja leži u svim našim razvojnim idejama. Primjer je jednostavno pomicanje rezervacija u kalendaru uz pomoć “povuci i ispusti” metode.

Zašto je vaš softver tako popularan?
Za razliku od ostalih programa, mi nudimo sveobuhvatno rješenje i sve više smještajnih objekata postaje svjesno nedostataka sustava koji nemaju integrirane module za cjelokupno poslovanje (online prodaja, naplate, komunikacija s gostima, izdavanje računa …) pa iz tog razloga prelaze na nas.

Zašto je RoomRaccoon Channel Manager tako brz?
Prebukiranja su noćna mora za mnoge i mi to razumijemo. Mi želimo da imate miran san. Zbog jako malog postotka grešaka na našoj strani te najveće brzine u komunikaciji te stabilnosti veze, nekoliko godina za redom imamo status Preferred Partner na Booking.com-u,a to znači i priznanje za upravljanje osjetljivim podacima (PII, PCI, TLS). Također, za vas to znači i bolju vidljivost na kanalu. Brzina kojom možemo dostavljati podatke prema Booking.com-u, Expediji, Agodi i slično, je unutar 10 sekundi. Sa svim ostalim XML kanalima (ovisno o njihovoj brzini prihvaćanja naših informacija) radi se o maksimalno 2 minute. Ako želite koristiti neki manji kanal putem iCal veze, maksimum je 10 minuta. 

Što RoomRaccoon radi kod upravljanja osjetljivim podacima?
Čuvanje i upravljanje informacijama vezanim uz goste predstavljaju problem mnogim tvrtkama - ne i RoomRaccoonu. Svi podaci dobro su zaštićeni. Osim zaštite podataka o gostima, kroz naš sustav naplate kreditnih kartica, podaci su spremljeni u zasebnom trezoru kojima ni vaši zaposlenici nemaju pristup. Njihovo je samo da kliknu i naplate ukoliko su za to stvoreni preduvjeti. 

Što RoomRaccoon čini jedinstvenim?
Dosta često radimo na poboljšanjima i tome možete i sami svjedočiti. Ne morate čekati nekoliko godina, ne morate sjediti ispred ekrana na kojem piše trebate nadograditi vaš softver - mi to radimo za vas svakodnevno. Dajemo vam alat koji vam pomaže u svakodnevnom poslovanju, ali i vraća uloženi novac. Nudimo vrhunski proizvod po za to prihvatljivoj cijeni. 

Zašto je centar za prilike tako super stvar?
I mi smo vlasnici smještajnih objekata i znamo što znači raditi full time u ovoj industriji. Stoga uvijek nastojimo pomoći i olakšati. Zato nudimo centar u kojem možete vidjeti sve što RoomRaccoon nudi, možete vidjeti koliko dobro vi to koristite, možete zatražiti razgovor s nama kako to poboljšati i olakšati si dodatno život i poslovanje. 

Gdje se nalazi briga za okoliš u vašoj priči?
RoomRaccoon je dizajniran da se koristi online i štedi na potrošnji papira. Nema potrebe za kupovinom i instalacijom servera jer je sve u oblaku. Sve je lako dostupno na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. 

Koliko je lagano prebacivanje na RoomRaccoon?
Za aktivaciju trebate slijediti samo 3 jednostavna koraka. Uz to, nikada niste sami u procesu i imate osobu dodijeljenu za vaš on boarding koja će se pobrinuti da osim što je sve postavljeno kako treba, vaš račun odražava vaše potrebe i na najbolji mogući način doprinosi poboljšanju vašeg poslovanja.

Dobar primjer personalizacije je Booking Engine gdje možete staviti najbolje slike i opise vašeg objekta, mijenjati boje i postaviti vaš logo, prevesti ga na 7 jezika…

Da li ću imati potrebnu pomoć?
Naravno. Gdje god se nalazili imate pristup online help centru s mnoštvom članaka i često postavljanih pitanja. Ali osim toga, možete komunicirati i direktno s našim timom za podršku kroz poruke ili pozivom na broj koji je dostupan u radnom vremenu.

Kako mogu znati da ću biti zadovoljan RoomRaccoon-om?
Više od 1.000 klijenata u preko 40 zemalja to već potvrđuje,a taj broj stalno raste. Zadovoljstvo naših klijenata je na najvećem nivou, a o tome govore i primljene nagrade. Svi koji odaberu RoomRaccoon biraju mudro, stvarajući više vremena za sebe, svoje obitelji, goste ili unapređenje poslovanja.

Još niste sigurni? Bukirajte termin za privatne konzultacije ovdje