Povećajte svoje izravne rezervacije uz booking engine, bez provizije.

Pretvorite posjetitelje web stranice u goste pomoću prilagodljivog booking enginea. Ponudite gostima moderno iskustvo izravne rezervacije uz besprijekornu obradu plaćanja i uživajte u rezervacijama bez provizije!

Partner smo Google Hotel Adsa. Usmjerite promet svojih oglasa direktno na RoomRaccoonov booking engine.

Pružite najbrže i najjednostavnije iskustvo izravnog rezerviranja

Uz dostupnost u stvarnom vremenu i jednostavnim procesom rezervacije u pet koraka, gosti mogu iskusiti ujednačeno i prilagođeno iskustvo s brendom koje se ističe u odnosu na OTA-e.

Korak 1:

Gost odabire termine boravka i navodi broj gostiju u pratnji.

Korak 2:

Gost pregledava raspoložive cjenovne planove na temelju unesenih detalja i odabire sobu koja mu najviše odgovara.

Korak 3:

Gost također može jednostavno odabrati dodatke za još ugodniji boravak.

Korak 4:

Prije konačne potvrde rezervacije, gost može pregledati sadržaj svoje košarice, uključujući sve dodatne troškove.

Korak 5:

Nakon što odabere "rezerviraj sada", gost se preusmjerava na sigurnu stranicu za plaćanje kako bi dovršio postupak plaćanja.

Popularne Premium nadogradnje

Korisni alati za unapređenje poslovanja. Pripremite svoj objekt za uspjeh pomoću alata i značajki koje potiču bolje poslovanje i veći angažman gostiju.

Multi-Property Booking Engine

Pokažite svoju dostupnost u više objekata s jednog zaslona.
Predstavite sve svoje objekte na jednoj stranici booking enginea.

Praktičan padajući izbornik prikazuje lokacije svih vaših objekata, čime se povećava njihova popunjenost.

Provjera cijena rakuna

Istaknite cijene izravnih rezervacija.

Praktičan widget za usporedbu cijena prikazuje vaše trenutne cijene na popularnim kanalima za rezervacije (Booking.com, Expedia, Agoda i Airbnb). Tako gosti znaju da dobivaju najbolju cijenu izravnom rezervacijom kod vas.

Hotel Website Builder

Jednostavno izradite i objavite svoju web stranicu

RoomRaccoonov hotel website builder omogućuje vam prilagodbu jednog od naših fantastičnih. predložaka namijenjenih hotelima za brzo i jednostavno pokretanje vlastite web stranice.

Istražite našu ponudu

Održavajte dosljedno iskustvo s brendom

Nudimo uslugu white labeling odnosno uklanjanje brenda RoomRaccoon iz vašeg booking enginea i svih povezanih dokumenata, kako biste kreirali iskustvo rezerviranja potpuno usmjereno na vašu brend.

Aktivno potaknite izravne rezervacije pomoću značajki za povećanje prihoda.

RoomRaccoonov booking engine ne samo da bilježi online rezervacije, već i aktivno potiče izravne rezervacije nizom značajki osmišljenih da potaknu posjetitelje da odmah izvrše rezervaciju.


Izgled booking enginea i
uvjeti rezervacije

 • Prilagodite boje, font i logotip svog booking enginea
 • Prenesite fotografije i opise soba
 • Odaberite jezike koje želite da budu dostupni.
 • Odredite uvjete plaćanja: plaćanje unaprijed, puni iznos ili plaćanje tijekom online prijave.
 • Prilagodite polja s informacijama o gostima odabirom pojedinosti koje su vam potrebne.

Jedna platforma za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i oduševljavanje gostiju

Često postavljana pitanja o hotel booking engineu

1Što je booking engine?
Hotel booking engine je softver na web stranici hotela koji bilježi online rezervacije. Stranica za online rezervaciju obično ima alat za odabir datuma koji potencijalnim gostima omogućuje odabir željenih datuma, a zatim prikazuje hotelske cijene i dostupnost. Prikazuje i fotografije soba, opis i sadržaje u sobi. Pomoću ovog alata gosti mogu jednostavno izvršiti plaćanja putem interneta, a sustav odmah potvrđuje njihovu rezervaciju slanjem e-maila. To osigurava brz i jednostavan proces rezervacije i gostima i za upraviteljima objekata. Osim toga, booking engine će se povezati s vašim property management sustavom ili softverom za rezervacije radi ažuriranja dostupnosti u stvarnom vremenu. Tako ćete izbjeći dvostruke rezervacija i lakše pratiti popunjenost.
2Zašto mi je potreban booking engine?
Objekti poput neovisnih hotela, pansiona s doručkom, i stanova koji imaju web stranice bez mogućnosti rezerviranja propuštaju priliku za zaradu. Imati web stranicu bez booking enginea je kao imati restoran s lijepo dizajniranim jelovnikom, ali bez stolova za koje bi korisnici mogli sjesti i naručiti hranu. Iako ste predstavili svoju ponudu i zainteresirali potencijalne goste, bez mogućnosti primanja rezervacija, oni će na kraju potražiti drugo mjesto za zadovoljavanje svojih potreba. Moderni putnici žele trenutno zadovoljstvo online samoposluživanja. Žele brzo provjeriti cijene i dostupnost bez potrebe za ispunjavanjem online obrazaca i čekanja na odgovor. Ta želja za brzim pristupom informacijama ključni je razlog popularnosti online putničke agencija (OTA) među putnicima. Konačno, stjecanje novih klijenata jedan je od najskupljih aspekata vođenja hotela. Stoga je logično iskoristiti svaki prodajni kanal, uključujući vlastitu web stranicu, opremljenu učinkovitim sustavom za rezervacije koji vam pruža konkurentsku prednost.
3Koje su ključne značajke booking enginea?
Evo 10 ključnih značajki modernog sustava za hotelske rezervacije:
 1. Sučelje prilagođeno korisniku: intuitivna stranica za online rezervacije jednostavna za navigaciju na kojoj korisnici mogu pretraživati, birati i rezervirati smještaj u pet brzih koraka.
 2. Mobilna prilagodljivost: responzivni booking engine koji se prilagođava različitim veličinama zaslona i radi bez ikakvih poteškoća na pametnim telefonima i tabletima.
 3. Obrada online plaćanja: sigurna obrada plaćanja uz mogućnost plaćanja unaprijed ili uplate punog iznosa prilikom rezervacije.
 4. Dostupnost u stvarnom vremenu: pružite najnovije informacije o dostupnosti, omogućujući potencijalnim gostima da vide trenutnu popunjenost i cijene.
 5. Više valuta i jezika: prilagodite se globalnoj publici nudeći opcije različitih jezika i prikazivanje cijena u različitim valutama.
 6. Kodovi za popust i usporedbe cijena: omogućite promotivne kodove i usporedbe cijena kako bi potaknuli izravne rezervacije.
 7. Bez provizije: osigurajte da vaš pružatelj usluga rezervacija ne uzima proviziju od vaših izravnih prihoda od rezervacija.
 8. Mogućnosti skuplje prodaje (upsella): poboljšajte korisničko iskustvo i dodatne prihode nuđenjem dodataka rezervaciji.
 9. Dinamičko određivanje cijena: RoomRaccoon Yield Manager (upravitelj prinosa) omogućuje automatsko prilagođavanje cijena na temelju tržišne potražnje.
 10. Integracija s property management sustavima (PMS): Besprijekorno povezivanje s PMS-om za automatiziranu dodjelu soba, upravljanje zalihama i ažuriranja u stvarnom vremenu.
Ako želite izbjeći složeni tehnološka rješenja koja mogu uzrokovati frustracije, razmislite o korištenju sveobuhvatnog sustava upravljanja hotelima kao što je RoomRaccoon. RoomRaccoon Property Management Sustav (PMS), Channel manager i Booking engine napravljeni su s naglaskom na kompatibilnost i potpuno su integrirani u platformu prilagođenu korisniku.
4Ako želite izbjeći složeni tehnološka rješenja koja mogu uzrokovati frustracije, razmislite o korištenju sveobuhvatnog sustava upravljanja hotelima kao što je RoomRaccoon.
Recimo da na Googleu ili Facebooku pokrećete kampanju za izravne rezervacije i usmjeravate promet na RoomRaccoonov booking engine. U tom slučaju uspjeh svoje kampanje možete pratiti dodavanjem jedinstvenog koda za praćenje s Googlea i Facebook widgeta u RoomRaccoonov booking engine.
5Koliko košta booking engine?
RoomRaccoonov hotel booking engine potpuno je integriran u našu platformu za hotel management. Ova pretplata uključuje naš sveobuhvatni Property Management sustav (PMS), Channel Manager i Booking Engine uz mjesečnu ili sniženu godišnju naknadu. Cijena početnog paketa je 124 EUR mjesečno za 18 soba. Istražite našu ponudu pretplatničkih paketa i mogućnosti nadogradnje.