BOOKING ENGINE

Povećajte broj izravnih rezervacija uz RoomRaccoonov Booking Engine

Pretvorite online posjetitelje u goste pomoću našeg integriranog mehanizma za hotelske rezervacije — bez dodatnih naknada za rezervacije.

Direct booking booking engine

Izravne rezervacije bez provizije

Osnažujemo hotelijere s RoomRaccoonovim Booking Engineom koji je spreman za postavljanje i povezivanje s vašom web stranicom – bez dodatnih provizija.

Obrada online plaćanja 24/7

Sigurna i automatska obrada plaćanja uz RoomRaccoonovu platformu za plaćanje. Gostima je omogućeno plaćanje svim poznatijim debitnim ili kreditnim karticama.

Ažuriranje cijena i dostupnosti

Vaš se kalendar sinkronizira kroz sve prodajne kanale s RoomRaccoonovim Channel Managerom.Povežite više od 200 regionalnih i globalnih rezervacijskih kanala.

Omogućite brzo i jednostavno iskustvo izravne rezervacije

Očekuje se da će do 2023. godine izravne rezervacije premašiti OTA rezervacije. Omogućite iznimno korisničko putovanje uz RoomRaccoonov Booking Engine za hotele koji gostima daje trenutni uvid u raspoloživost vaših soba.

U nekoliko klikova, gosti mogu odabrati datume dolaska i odlaska kao i pregledati opcije soba s cijenama, opisima, sadržajima i mogućim dodacima uz rezervaciju.

Check-out se dovršava u dva brza koraka, nakon čega slijedi personalizirana potvrda e-mailom.

Booking-experience-booking-engine

Predložite alternativne datume i prodajte više jedinica.

Rasprodani ste za određene datume? Booking Engine automatski predlaže najbliže alternativne datume kako bi povećao vašu stopu konverzije.

Usporedni side-by-side cjenik

Pružite gostima više mogućnosti nudeći razne cjenovne ponude i pakete kao što su uključen doručak, early-bird ponude, paketi za Valentinovo i slično.

Responzivni dizajn

Povećajte svoje stope mobilnih konverzija s responzivnim dizajnom za mobitele, tablete i druge pametne uređaje gostiju.

Personalizirane potvrdne e-poruke.

Pošaljite automatiziranu e-poruku s potvrdom rezervacije uz mogućnost prilagodbe predloška kako bi odgovarao vašem brendu.

Povezan “guest journey”.

Omogućite gostima koji izravno bukiraju personalizirano putovanje s modernim alatima za goste kao što su online prijava i digitalni ključevi sobe koji ostavljaju impresivan dojam, od rezervacije do dolaska.

Nagradite vjernost gostiju

Tretirajte goste koji se vraćaju kao VIP osobe ponudom posebnih cijena koje odgovaraju njihovom profilu.

Up-to-43_-booking-engine

Povećajte svoje izravne rezervacije do proječno 43%

Pratite stopu
konverzije svoje web stranice

Morate pratiti izvedbu svoje web stranice i oglasne kampanje? Jednostavno upišite kodove za praćenje za Google Tag Manager, Google Analytics i Facebook Pixel u Booking Engine i pratite svoje rezultate.

Paketi po mjeri

Dozvolite gostima personalizaciju boravka uz dodatke poput butelje vina ili masaže u sobi. Upsell opcije možete ponuditi tijekom online check-ina uz RaccoonUpsell.

Održavajte jednaku stopu s Channel Managerom

S Channel Managerom automatski ažurirajte cijene na svim prodajnim kanalima kako biste eliminirali rizik pariteta cijena i kako biste održali konkurentnim svoj izravni rezervacijski kanal.

Više od milijun
izravnih rezervacija ostvarenih u 2021. godini

Booking-engine-appearance

Izgled Booking Enginea, uvjeti rezervacije i kodovi za popust.

Prilagodite svoj hotelski Booking Engine kako bi odgovarao vašoj web stranici. Odaberite boje, prenesite fotografije svojih soba i stavite svoj logotip za besprijekorno korisničko iskustvo.

Možete odabrati preferirane uvjete rezervacije kao što su 50% plaćanja unaprijed i potrebna polja s informacijama o gostima.

Cijene po dogovoru za treće strane

Surađujete li s agentima za bukiranje trećih strana?

Pošaljite im posebne kodove za popust prema unaprijed dogovorenim cijenama s mogućnošću rezervacije izravno na vašem hotelskom Booking Engineu.

Potaknite veću prodaju jedinstvenim kodovima za popust

Stvorite jedinstvene kodove za popust koje gosti mogu iskoristiti prilikom odjave. Uključite kôd na svojoj početnoj stranici ili ga pošaljite gostima nakon boravka putem e-maila uz poruku da su uvijek dobrodošli natrag.

Booking Engine uz opciju “white label”

Nudimo white labeling u kojem je brending RoomRaccoona u potpunosti uklonjen s Booking Enginea i svih dokumenata te se nigdje ne pojavljuje.

Olakšajte izravnu rezervaciju stranim gostima

Ugostite međunarodne putnike uz višejezične postavke i pretvarač valuta.

WEBSITE BUILDER

Povežite svoju web stranicu ili napravite novu

Već imate web stranicu? Povežite ju s Booking Engineom za besprijekorno iskustvo i poboljšajte svoje izravne hotelske rezervacije.

Trebate web stranicu? RoomRaccoonov Booking Engine može poslužiti kao vaš izravni kanal za rezervacije ili možete izraditi svoju stranicu pomoću našeg alata za izradu web stranica koji je jednostavan za korištenje. Možete izabrati jedan od modernih, prilagodljivih predložaka i biti kreativni !

Optimise-your-rates-booking-engine
YIELD MANAGEMENT

Optimizirajte svoje cijene uz Yield Manager

Usvojite jednostavnu dinamičku strategiju određivanja cijena s RoomRaccoonovim Yield Managerom koji automatski podiže ili snižava vaše cijene u svim prodajnim kanalima (upravlja vašim prinosom), uključujući hotelski Booking Engine.

Postavite pravilo prinosa, udobno se smjestite i gledajte kako se vaš ADR povećava!