Pojednostavite operacije i poboljšajte korisničko iskustvo uz hotel PMS

Pretvorite zadatke u ušteđeno vrijeme - pokrijte komunikaciju s gostima, plaćanja, rezervacije, odjave i još mnogo toga. Optimizirajte korisničko iskustvo pomoću automatizacije uz RoomRaccoon PMS.

Zatražite prezentaciju

Ispunite obrazac u nastavku kako biste rezervirali demo verziju i primili podatke o besplatnoj probi.

Osvežavajuće jednostavan i izuzetno efikasan hotelski PMS

Rezervacije
Rezervacijska kartica
Grupne rezervacije
Dokumenti
Moj objekt

Dokumenti

Želite li podići komunikaciju s gostima na višu razinu? RoomRaccoonov hotel PMS pomaže u personalizaciji i automatizaciji poruka i osigurava da budu precizno ciljane i dostavljene u optimalnom trenutku.

Recite zbogom generičkim porukama i dugotrajnoj komunikaciji i pozdravite oduševljene goste!

Grupne rezervacije

Jednostavno upravljajte grupnim rezervacijama za putničke agente, korporativne grupe i organizatore događaja. RoomRaccoonov property management sustav savršen je za otvaranje vrata profitabilnim grupnim poslovnim prilikama!

Rezervacije

Poboljšajte svoj dnevni pregled koristeći se intuitivnim i lako upotrebljivim kalendarom RoomRaccoon, koji koristi kodiranje bojama za brzi prikaz stanja vaših rezervacija.

Moj objekt

Povećajte uspjeh svog objekta koristeći naš hotel property management sustav, koji omogućava prilagodbu kategorija soba, cijena, dodatnih usluga i nadoplata za djecu.

Kartica rezervacije

Sve što vam je potrebno za upravljanje gostima na jednoj kartici! Trenutačno pristupite ključnim detaljima za boravak gosta – datumima, vrsti sobe, informacijama o gostu i više. Pojednostavite prijave i poboljšajte korisničko iskustvo uz značajke hotel PMS-a kao što su zakazani podsjetnici i profili izvršitelja rezervacije.

Kalendar

 • Jednostavna funkcija "povuci i ispusti" omogućava lako premještanje ili nadogradnju rezervacija soba.
 • Držanje pokazivača iznad bilo koje rezervacije otkriva dodatne detalje.
 • Mogućnost prodaje i fakturiranja dodatnih prostora poput konferencijskih soba i parkirališta pomoću naše posebne funkcije "Sive sobe".

Rezervacije su označene bojama prema statusu u stvarnom vremenu za lakši pregled.

Popis rezervacija

RoomRaccoonov property management sustav omogućuje vam generiranje prilagođenih izvješća o rezervacijama za bilo koji dan. Ova se izvješća mogu prilagoditi vašim zahtjevima i pružiti dubinski uvid u podatke o vašim rezervacijama.

F&B popis

Pratite svoje narudžbe hrane i pića (F&B) s filtrima za doručak, ručak i večeru i kako biste znali koliko točno trebate pripremiti! Također možete podijeliti F&B popis sa svojom kuhinjom tako da ga ispišete ili pošaljete e-poštom.

Popis domaćinstva

Filtrirajte po danu i statusu sobe za upravljanje trenutnim ili nadolazećim zahtjevima za održavanje. Personalizirajte svoj popis uređivanjem stupaca i slanjem dnevnog rasporeda s posebnim uputama svojim domaćicama e-poštom.

Kategorije i sobe/jedinice

Da biste izradili izgled svoje nekretnine, možete dodati različite kategorije i sobe ili jedinice unutar ovih kategorija.

 • Dodajte primamljive opise kategorija
 • Dodajte do 25 fotografija soba po kategoriji!
 • Dodijelite dodatke koji se mogu rezervirati
 • Dodijelite cjenovne planove
 • Dodijelite maksimum popunjenosti, uključujući odrasle i djecu

Cjenovni planovi

Napravite prilagođene cjenovne planove i pakete i organizirajte ih pomoću intuitivnog sučelja za povlačenje i ispuštanje kako biste rasporedili redoslijed pojavljivanja u mehanizmu za rezervacije.

 • Dodajte uvjete poput minimalnog boravka ili plaćanja unaprijed.
 • Odaberite izvedbene cijene i pojednostavnite promjene cijena.
 • Unesite pravila prinosa i automatski optimizirajte svoje cijene na temelju tržišne potražnje.

Saznajte više o mapiranju na OTA cjenovni planovi.

Dodaci

Diverzificirajte izvore prihoda nudeći dodatake koji se mogu rezervirati kao npr. doručak, iznajmljivanje bicikala ili spa tretmani

Ovi dodaci mogu se prodavati putem booking enginea ili putem RaccoonUpsella, našeg digitalnog izbornika usluga za goste. Ili ih možete ručno dodati na karticu rezervacije.

Dogovorene cijene

Spremite dogovorene cijene na profilu izvršitelja rezervacije i dozvolite vjernim gostima ili putničkim agencijama da rezerviraju po željenim cijenama putem RoomRaccoon Booking Enginea.

Room Allotment

Stvorite prilagođenu grupnu rezervaciju dodjeljivanjemsoba i datuma boravka grupnom profilu. Ponudite fleksibilne mogućnosti odabira soba za različite vrste grupnih događaja kao što su vjenčanja i korporativni skupovi.

 • Pošaljite prilagođenu vezu booking enginea za odabir sobe prema gostima.
 • Organizirajte raspored gostiju po sobama koristeći se hotelijerskim metodama dodjele soba.

Vrijeme prijave po sobi.

Pojednostavite prijave za grupne rezervacije omogućujući gostima da ažuriraju svoje procijenjeno vrijeme dolaska online. Dolaske možete pratiti na kartici rezervacije.

Dodaci za određene sobe/po danu.

Dodijelite dodatne usluge određenim sobama i datumima u grupnoj rezervaciji. Ovaj pristup olakšava svakodnevno održavanje soba, upravljanje gostima i praćenje prihoda.

Profil izvršitelja rezervacije

Dodajte bitne pojedinosti u vezi s profilom izvršitelja rezervacije, uključujući primarne podatke za kontakt za svu komunikaciju i postavke gostiju. Također možete spremiti dogovorene cijene u profilu izvršitelja.

Detalji o gostima

Pregledajte sve detalje o gostima, uključujući datume rezervacije, vrstu sobe, broj gostiju, razlog boravka, specifične zahtjeve i kontakt informacije. Kako biste olakšali proces dolaska i učinili ga bržim za goste, omogućite im da izvrše registraciju samostalnom prijavom koristeći iPad ili tablet postavljen na recepciji, ili im omogućite online prijavu kako bi se svi podaci o gostima mogli unaprijed dokumentirati prije njihovog dolaska.

Raspored podsjetnika

Kao hotelijeru možda je pred vama naporan dan! Možete se osloniti na značajku 'Podsjeti me' PMS softwarea RoomRaccoon za pomoć. Trebate li rezervaciji dodati jedinstveni zahtjev za čišćenje ili uključiti dodatak za rođendan? Zakažite podsjetnik prije ili nakon dolaska gosta i uživajte u miru.

Cijene i dodaci

Dodajte naknade gostovoj rezervaciji tako što ćete uključiti troškove nastale tijekom ili nakon boravka u baru i druge naknade u objektu njihovoj sobi pomoću POS veze.

Fakturiranje

Pregledajte račune za svaku rezervaciju, možete ih urediti, podijeliti i poslati gostima putem e-pošte.

Plaćanja

Pogledajte sva plaćanja i dospjele iznose. Odavde također možete teretiti spremljenu kreditnu karticu, predautorizirati plaćanje ili poslati zahtjev za plaćanje gostima. Ako imate povezan RaccoonPay Card Machine, možete obraditi plaćanja na recepciji jednim klikom, što osobna plaćanja čini još lakšima.

Rezervacija

Potvrda:

Potvrdite rezervacije pojedinostima o boravku i brojem rezervacije za referencu.

Otkazivanje:

Potvrdite otkaz rezervacije i podsjetite goste da ponovno rezerviraju.

Potvrda za gosta koji se vratio:

Personaliziranom porukom zaželite dobrodošlicu ponovnom gostu.

OTA potvrda

Prilagodite e-poštu potvrde rezervacije za goste koji su rezervirali putem OTA.

Nakon boravka:

Potaknite goste da ponovno rezerviraju pomoću koda za popust za direktnu rezervaciju.

Prijedlog za rezervaciju

Odgovorite na upite gostiju putem e-pošte, telefonskih poziva i na web-stranici prilagođenim prijedlogom rezervacije. Nakon što gost potvrdi i izvrši plaćanje unaprijed, sustav će automatski odobriti rezervaciju i promijeniti njezin status iz “Privremena” u ”'Potvrđena”

Prije boravka sa zahtjevom za online prijavu

Podsjetite goste na njihov nadolazeći boravak i potaknite ih da se prijave i registriraju online. Ako imate omogućen RaccoonUpsell, ovu interakciju s gostima možete učiniti profitabilnom nudeći im izbornik usluga za goste, čime se povećava prodaja dodatnih usluga i nadogradnji.

Personalizirajte registraciju gostiju dodavanjem polja za unos dodatnih informacija kao što su broj leta i posebni prehrambeni zahtjevi.

Zahtjev za plaćanje

Pokrenite sigurne zahtjeve za plaćanje— izravno u pristiglu poštu gosta.

Samostalna odjava gostiju

Pošaljite online zahtjev za odjavu gostima s informacijama o odjavi i sigurnom opcijom plaćanja za podmirenje nepodmirenog duga.

WhatsApp poruke

Stupite u kontakt s gostima na WhatsAppu. Otvorite WhatsApp chat klikom na broj mobitela na kartici rezervacije. Tako možete gostima direktno poslati poruku bez ručnog dodavanja kontakta.

Prilagođeni dokumenti

Koristeći naš opsežan asortiman sistemskih oznaka, kreirajte i prilagodite predloške e-pošte tako da savršeno odgovaraju specifičnim zahtjevima i potrebama vašeg poslovanja.

Popularne Premium nadogradnje

Istražite i iskoristite dodatne napredne alate uz naš PMS software i unaprijedite svoje poslovne operacije. 

RaccoonHousekeeping

Upravljajte čišćenjem i održavanjem te pojednostavnite komunikaciju unutar tima koristeći se web aplikacijom specijaliziranom za održavanje.

SAZNAJ VIŠE

RaccoonRev

Unaprijedite svoju strategiju određivanja cijena koristeći ključne informacije o konkurenciji i prilagodite svoje cijene na temelju potražnje pomoću dinamičnog alata za određivanje cijena.

SAZNAJ VIŠE

RaccoonUpsell

Povećajte prihod nudeći nadogradnje soba i dodatne usluge gostima putem digitalnog izbornika usluga, omogućavajući im lako pregledavanje i odabir pojačanja svojeg boravka.

SAZNAJ VIŠE

Izrada web stranice

RoomRaccoonov Website Builder je modul jednostavan za korištenje koji omogućuje izradu visokokvalitetne web stranice pomoću unaprijed izrađenih predložaka.

SAZNAJ VIŠE

Jedna platforma za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i osvajanje gostiju.

Otkrijte prednosti RoomRaccoona. DOGOVORITE BESPLATNU PREZENTACIJU

Izvještavanje

RoomRaccoonov hotel PMS vam pruža prave uvide nadohvat ruke. Možete analizirati detaljna izvješća o prihodima i metrike kao što su RevPAR, TrevPAR, popunjenost i još mnogo toga.

Saznaj Više

Često postavljana pitanja O PMS softwareu

1Što je i čemu služi hotel PMS?
Hotel PMS kao što je RoomRaccoon je sustav temeljen na oblaku koji olakšava hotelima i ostalim smještajnim objektima upravljanje front i back-end zadacima putem automatizacije procesa. Pruža centraliziranu platformu za upravljanje rezervacijama i gostima. Nudi značajke kao što su postavljanje objekta (uključujući kategorije soba, sobe/jedinice i cijene), upravljanje plaćanjem, komunikacija s gostima, izvješćivanje, održavanje i alati za optimizaciju prihoda.
2Kako hotel PMS koristi hrvatskim hotelijerima?
Usvajanje hotelskog PMS-a temeljenog na oblaku usklađeno je sa strateškim ciljevima hrvatskih neovisnih hotela i nudi operativnu učinkovitost, uštedu vremena, optimizaciju prihoda, poboljšanje korisničkog iskustva gostiju, održivost i prilagodljivost trendovima u industriji koja se razvija. Ova tehnologija je vrijedno sredstvo za hotele koji žele napredovati u konkurentnom i stalno promjenjivom tržišnom okruženju.

Ako tražite rješenje za hotelski management, RoomRaccoon je savršen izbor! Uz ovaj sveobuhvatni sustav, možete uživati ​​u besprijekornom iskustvu koje uključuje PMS software, ugrađeni booking engine i channel manager.
3Koje značajke trebam tražiti u hotelskom PMS-u za svoj hotel u Hrvatskoj?
Ako na tržištu tražite hotel PMS, važno je uzeti u obzir ovih 9 bitnih značajki koje će vam pomoći u upravljanju operacijama vašeg objekta od A do Ž:

1. Marketplace integracija: Vaš hotel PMS trebao bi se integrirati s vašim postojećim sustavima radi nesmetanog rada. To, između ostalog, uključuje vaš računovodstveni sustav, rješenje za zaključavanje vrata i POS sustav. Istražite RoomRaccoonov Marketplace.
2. Online prijava i odjava: Moderni gosti žele jednostavnost i besprijekorno iskustvo. Zato je beskontaktna tehnologija današnja potreba.
3. Intuitivni kalendar: Važno je da vaš kalendar rezervacija bude jednostavan za korištenje i intuitivan jer se to sučelje najčešće koristi. Izbjegavajte hotel PMS kalendare nalik Excel proračunskim tablicama.
4. Obrada online plaćanja: Plaćanja su ključni dio poslovanja hotela. Važno je koristiti hotel PMS koji omogućava prikupljanje uplata na raznim točkama interakcije s gostima.
5. Komunikacija s gostima: Održavajte komunikaciju s gostima u svakom trenutku, čak i tijekom maksimalne popunjenosti. Automatizacijom komunikacije s gostima putem e-pošte ili brzih chatova na WhatsAppu, ostatinte povezani sa svojim gostima i osigurate da uvijek osjećaju da imaju vašu podršku.
6. Hrana i piće: Vaš hotel PMS trebao bi pružiti pregled obroka uključenih u boravak gostiju, kao što su doručak, ručak ili večera, kako bi kuhinja bila adekvatno pripremljena.
7. Domaćinstvo: Vodite hotel s lakoćom koristeći funkciju upravljanja domaćinstvom koja omogućava savršenu koordinaciju i suradnju s vašim timom. 8. Upravljanje prihodima: PMS sustavi temeljeni na oblaku s integriranim alatima za upravljanje prihodima koriste podatke i analitiku u stvarnom vremenu za optimizaciju strategija cijena, što pomaže u povećati prihode prilagođavanjem cijena prema potražnji i tržišnim uvjetima.
9. Upravljanje grupnim rezervacijama: Hotel PMS koji pojednostavljuje grupne rezervacije u segmentu MICE (sastanci, poticaji, konferencije, događaji/izložbe) može povećati profitabilnost.
4Koliko košta hotel property management sustav?
Možete implementirati RoomRaccoonov hotel property management sustav za fiksnu mjesečnu ili godišnju naknadu (uštedite 20% na godišnjem planu). Možete pristupiti cijeloj našoj platformi za samo 124 € mjesečno, što uključuje PMS, booking engine i channel manager. Istražite naše različite pretplatničke pakete i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašim operativnim potrebama.