PROPERTY MANAGEMENT SYSTEM

Pojednostavite rad i poboljšajte putovanje gostiju uz hotelski PMS

Pretvorite zadatke u ušteđeno vrijeme – pokrijze komunikaciju s gostima, plaćanja, rezervacije, odjave i još puno toga. Automatizacijom optimizirajte iskustvo gostiju uz RoomRaccoonov PMS.

Pregled rezervacija

Dobijte trenutni pregled rezervacija pomoću nadzorne ploče kalendara s jednostavnim pregledom. Uz jednostavni "drag and drop" možete premjestiti ili nadograditi rezervaciju sobe. Možete pristupiti rezervaciji uz jedan klik kako biste pregledali podatke o registraciji i naplati.
Rezervacije su označene bojama prema statusu u realnom vremenu radi jednostavnijeg pregleda.

Intuitivno upravljanje recepcijom

Rezervacija gostiju

Prijava gostiju.

Registrirajte više gostiju u kraćem vremenu uz RaccoonID koji skenira identifikacijske dokumente čitanjem crtičnih kodova i automatski ispunjava podatke o gostima u predviđenim poljima za rezervaciju.

Online prijava i odjava

Učinite prijavu i odjavu svojih gostiju učinkovitijom i jednostavnijom uz naš hotelski softver za prijavu i odjavu. Prikupite izravno sve podatke o gostima online prijave, kao što su broj osobne iskaznice ili putovnice, broj leta i posebni zahtjevi prehrane. Nakon boravka, omogućite gostima ugodan odlazak uz obradu i podmirenje plaćanja na njihovim uređajima uz online check-out.

Povećajte prihode i prije nego li gosti uopće stignu u vaš objekt uz RaccoonUpsell, naš automatizirani izbornik usluga za goste i povećajte svoj RevPAR prodajom nadogradnji soba i dodatnih usluga.

Plaćanja i fakturiranje

Pregledajte aktivnost računa gosta u realnom vremenu, uključujući uvezene VCC-ove iz OTA.

Računi se generiraju automatski pri odjavi. Omogućeno vam je prilagođavanje računa, njihova podjela i slanje zahtjeva za plaćanje – sve s jednog zaslona.

Komunikacija s gostima

Gradite odnose s gostima i informirajte ih tijekom cijelog putovanja korisnika uz pomoć automatskih potvrdnih e-poruka, personaliziranih praćenja nakon boravka i e-poruka prije dolaska kojim ćete generati prihod.

Potaknite ponovne posjete slanjem e-pošte nakon boravka s promotivnim kodovima koje vaši gosti mogu iskoristiti prilikom direktne rezervacije.

Izvještaji i uvidi

Imajte uvid u izvješća u realnom vremenu i pratite poslovanje iz mjeseca u mjesec i iz godine u godinu.

  • RevPAR
  • Izvješće o segmentaciji tržišta
  • Najuspješniji booking kanali
  • Dnevno izvješće o transakcijama
  • Dnevni izvještaj upravitelja
  • Financijska izvješća prema glavnoj knjizi

MANAGEMENT DOMAĆINSTVA

Održavajte besprijekorne sobe uz RaccoonHousekeeping.

RoomRaccoonov PMS sustav je upotpunjen originalnim housekeeping softverom. Možete dodjeljivati zadatke i pratiti statuse soba iz preglednika u realnom vremenu.

Spremačice mogu koristiti mobilnu aplikaciju za ažuriranje statusa soba i objavljivanje komentara – jednostavno i s dlana.

REVENUE MANAGEMENT

Budite korak ispred konkurencije

RaccoonRev izvorni je alat za upravljanje prihodom koji vam prikazuje podatke vašeg hotela i tržišta kako bi vam pomogao u donošenju informiranijih i boljih odluke i kako biste usvojite strateški pristup određivanja cijena.

Znajte kada vaši konkurenti povećaju ili smanjuju svoje cijene i kada su rasprodani.

“Prvi put u 7 godina od kada efektivno koristim Channel Manager i PMS, da imam osjećaj da netko stoji iza mene, i da traži od mene feedback što i kako sam napravio, te predlaže načine kako dodatno unaprijediti moje poslovanje”

Eduard Kokot

ZAGREB DELUXE, HOLIDAY HOUSE GROVE