RACCOONID

Ubrzajte vaš proces check-ina uz ID skener za hotele

Registrirajte više gostiju u kraćem vremenu uz RaccoonID koji koristi MRZ tehnologiju čitanja za brzo izvajanje podataka.

Jednostavno skenirajte putovnicu ili osobnu iskaznicu kako biste automatski unijeli podatke o gostima u polja za prijavu – više nema ručnog unosa!

100% Točno

Skeniranje u stvarnom vremenu osigurava visoku točnost i manje prostora za pogreške.

100% Sigurno

Podatci se nikada ne prenose trećoj strani i ostaju u PMS-u.

100% Automatizirano

Podaci se unose automatski te time štedimo vaše dragocjeno vrijeme.

Pružite brzu i učinkovitu registraciju gostiju uz ID skener za hotele

Kako funkcionira?

RaccoonID skenira putovnice čitanjem strojno čitljive zone – MRZ-a (eng. Machine Readable Zone). MRZ se sastoji od dva do tri reda u donjem dijelu osobnog dokumenta i sadrži podatke o vlasniku.

Prvi korak: Otvorite rezervaciju gosta

Stpremni ste za prijavu gosta? 

Odaberite odgovarajuću rezervaciju u prikazu kalendara.

Drugi korak: Pomaknite se do dijela o pojedinostima gostiju

Kliknite na padajući izbornik. Odaberite RaccoonIDkoji će vas usmjeriti na kameru, gdje ćete moći snimiti detalje iz putovnice. Postavite putovnicu u bijeli okvir i kliknite na gumb za snimanje; osobni će dokument biti skeniran.

Treći korak: Automatska popuna podataka o gostima

Podaci o gostima poput imena i prezimena, zemlje podrijetla, datuma rođenja i broja osobnog dokumenta odmah se popunjavaju. Radi zaštite gostiju i njihove sigurnosti, podaci o putovnici nisu pohranjeni u sustavu.

ONLINE CHECK-IN

Osnažite goste tehnologijom samoposluge

Učinite ovu točku još pristupačnijom i bržom. z kombinaciju online check-ina i RaccoonID-a omogućite gostima užitak u pogodnostima samoposlužne tehnologije. Gosti mogu sami skenirati svoje putovnice pomoću kamera na pametnim telefonima ili tabletima kako bi brzo dovršili svoju online registraciju.