RaccoonPay: Brzo, sigurno rješenje za obradu hotelskih plaćanja

Učinite hotelske transakcije besprijekornima od rezervacije do odlaska. RaccoonPay predstavlja potpuno integrirano rješenje za plaćanje, kreirano posebno za nezaboravno iskustvo vaših gostiju.

Zatražite prezentaciju

Ispunite obrazac u nastavku kako biste rezervirali demo verziju i primili podatke o besplatnoj probi.

Više načina da primite plaćanja.

Diversificirajte svoje kanale hotelskih plaćanja

Zaslužujete uspjeh. Zaslužujete i opcije.

Transformirajte svoje hotelske operacije sa sustavom za obradu plaćanja jedinstvenim kao i iskustvu svakog gosta.

Naš sustav nudi raznovrsne opcije plaćanja, bilo da je riječ o besprijekornim online transakcijama ili plaćanjima uživo i omogućuje vam da privučete širi krug gostiju.

RACCOONPAY KANALI PLAĆANJA

Plaćanje jednim klikom s kartice gostove rezervacije

Pregledajte sve ključne informacije na našoj kartici za rezervacije gostiju i poduzmite potrebne korake!

Samo jednim klikom možete obraditi plaćanja s pohranjenih kartica, poslati zahtjeve za plaćanje ili jednostavno inicirati plaćanja karticom koristeći integrirani RaccoonPay Card Machine.

Pojednostavite prebacivanje uz RaccoonPay Self-Onboarding

Prebacivanje na novo rješenje za plaćanje je lako kao povjetarac uz RaccoonPayjevu nadzornu ploču za samostalnu aktivaciju. Samo pratite ovih nekoliko jednostavnih koraka:
  • Ispunite svoje poslovne podatke
  • Učitajte dokumente
  • Pošaljite ih na pregled
  • Počnite primati uplate za samo 24 sata!

Bez naknada za postavljanje, nula mjesečnih troškova – samo mala naknada po transakciji.

Centralizirajte svoje podatke o plaćanju

Upravljajte svojim poslovanjem s samopouzdano, znajući da imate potpuni financijski nadzor uz pomoć intuitivne nadzorne ploče. Ona uključuje kartice za sva plaćanja, isplate, blagajnu, virtualne kreditne kartice (VCC) i izvještaje - sve na jednom mjestu.

Recite zbogom traženju razbacanih podataka o plaćanju i pozdravite usklađenost.

DODATNE MOGUĆNOSTI

Plaćajte sigurno uz naprednu tehnologiju obrade hotelskih plaćanja

RaccoonPay-a softver za hotelsko plaćanje bilježi i sigurno pohranjuje osjetljive podatke.

Spajamo vodeće sigurnosne standarde i automatizaciju kako bismo smanjili rizik od prijevare, krađe identiteta i nezakonitih aktivnosti.

DODATNE MOGUĆNOSTI

Unaprijedite iskustvo na recepciji uz besprijekorna i jednostavna plaćanja

RaccoonPay Card Machine je elegantan, moderan, ultra izdržljiv i savršen dodatak vašoj recepciji.

Integrirajte plaćanja s nama za brza iskustva bez grešaka. Ubrzajte plaćanja i oduševite svoje goste -  tako je jednostavno!

  • Omogućen WiFi
  • Ugrađeni pisač
  • Dodirnite i krenite
  • Mobilna plaćanja
  • Veliki zaslon osjetljiv na dodir za jednostavno korištenje

Česta pitanja: RaccoonPay hotelski sustav za obradu plaćanja

1Što je sustav za obradu hotelskih plaćanja i kako funkcionira?
Sustav za obradu hotelskih plaćanja, kao što je RaccoonPay, predstavlja naše sveobuhvatno integrirano rješenje koje našim partnerima u hotelima i drugim smještajnim objektima koje podupire RoomRaccoon, kao što su hosteli, pansioni s doručkom, kuće za najam i odmor, omogućava sigurno i učinkovito upravljanje transakcijama.

RaccoonPay koristi moć automatizacije kako bi pojednostavio postupke plaćanja na mreži, poboljšao iskustvo gostiju i osigurao sigurnost osjetljivih financijskih podataka.

Naš softver za obradu plaćanja podržava više opcija plaćanja, kao što su kreditne/debitne kartice, gotovina i mobilna plaćanja. Provjerava podatke o plaćanju i osigurava sigurnost transakcije putem napredne tehnologije plaćanja kao što je 3D Secure.

Budući da su hotelska plaćanja jedinstvena, pružamo značajke specifične za hotele, uključujući VCC nadzornu ploču, nadzornu ploču za povrate i posebne metode naplate na važnim dodirnim točkama s gostima, kao što su online prijava i dokumenti prijedloga za rezervacije.
2 Kako početi s hotelskim plaćanjem RaccoonPay?
Prijelaz na novog pružatelja usluga plaćanja može se činiti kao kompliciranim, ali uz RaccoonPay možete jednostavno preskočiti administrativnu gnjavažu.

Naša nadzorna ploča pruža upute korak po korak za samostalno uključivanje i olakšava vam dostavu svih potrebnih informacija i dokumenata. Čim primimo vaše podatke, brzo ćemo ih provjeriti i omogućiti vam da započnete s obradom plaćanja već unutar 24 sata.

Uz RaccoonPay imate potpunu autonomiju nad upravljanjem detaljima svog računa. Bez obzira radi li se o ažuriranju bankovnih podataka ili promjeni vlasništva, sve te promjene možete brzo i jednostavno izvršiti u samo nekoliko klikova.
3Što je virtualna kreditna kartica (VCC)?
Virtualna kreditna kartica (VCC) privremeni je broj kreditne kartice koji izdaje banka, a omogućuje pojedincima i tvrtkama plaćanje putem interneta bez otkrivanja stvarnih podataka o kartici. OTA-ovi poput Booking.coma i Expedije često koriste VCC za slanje plaćanja hotelima. VCC se izdaju za  pojedinu transakciju na određeni iznos i imaju s unaprijed definiranim datumom aktivacije. Nedostatak je što hoteli moraju ručno obraditi naplatu putem VCC-a, i ako to zaborave učiniti, mogu izgubiti pristup tim sredstvima.

Evo još nekih prednosti VCC-a za hotele:

• VCC-ovi generiraju privremene podatke o računu, valjane samo za jednu transakciju, čime se značajno smanjuje rizik od hakiranja.
• Informacije kao što su datum, iznos i identitet kupca prate prijenos broja kartice, pružajući dodatni sloj sigurnosti.
•VCC-ovi omogućuju bržu obradu plaćanja u usporedbi s tradicionalnim kreditnim karticama, što rezultira efikasnijim usklađivanjem financijskih transakcija.
4Kako RaccoonPay pojednostavljuje upravljanje VCC-om?
Možete upravljati svojim plaćanjima putem kanala za rezervacije unutar RaccoonPayja.VCC nadzorna ploča pruža zgodan način pregleda i praćenja statusa vaših VCC-ova u stvarnom vremenu. Možete pratiti sljedeće podatke:

• datum aktivacije VCC-a,
• OTA-e koji su izdali VCC,
• otkazane VCC-ove,
• raspoloživa sredstva na VCC-u i iznose koji se trebaju naplatiti.

Još bolje, možete omogućiti automatsko terećenje nakon aktivacije kartice. To znači da će sustav automatski obraditi naplatu VCC-ove ujutro na datum efektivnog plaćanja, tako da se ne morate brinuti da ćete to zaboraviti. Sve kartice s VCC stanjem većim od nule bit će terećene na dan efektivnog datuma plaćanja. To ovisi o pojedinačnim uvjetima za svaki objekt i o vašem ugovoru s OTA-om. Naplate se obavljaju ujutro, a pregled plaćanja je spreman za pregled na početku dana.
5Kako funkcioniraju plaćanja RaccoonPay?
Isplate se vrše srijedom na tjednoj osnovi i uključuju pregled svih obračuna.
6Koliko košta sustav za obradu hotelskih plaćanja?
Za flat mjesečnu ili godišnju pretplatu, možete imati pristup sustavu za obradu hotelskih plaćanja RaccoonPay, potpunos integriranog u RoomRaccoon platformu za upravljanje hotelima. To znači da možete uživati i ​​u prednostima našeg hotel PMS-a, booking enginea, channel management softwarea, sve u jednom. Usto će se primjenjivati mala naknada za kartične transakcije. RaccoonPay nudi transparentnu razmjenu plus plus i kombinirane cijene.