Rješenja

Hotelski program za rezervacije: pojednostavite i unaprijedite korisničko iskustvo


Uz RoomRaccoon hotelski program za rezervacije, imat ćete pristup vrhunskim alatima za upravljanje operacijama i veći broj rezervacija. Povjerite nam podizanje svog hotelskog poslovanja na višu razinu. Besplatno isprobajte 30 dana — bez kreditne kartice. Otkažite bilo kada.

Zatražite prezentaciju

Ispunite obrazac u nastavku kako biste rezervirali demo verziju i primili podatke o besplatnoj probi.

PR-Year-founded
2017

Godina osnivanja

Global Employees
100

Zaposlenici

global
57

Države korisnika

PR-YoY-Growth
80%

Godišnji rast

PR-Users
10000+

Korisnici

Pojednostavite poslovanje hotela i povećajte broj izravnih rezervacija

Učinite proces rezerviranja brzim i učinkovitim uz hotelski program za rezervacije

Upravljanje objektom
Organizirajte rezervacije, domaćinstvo, upravljanje gostima i izvještaje pomoću jednostavnog kalendara rezervacija.
Channel Management
Povezivanjem s vrhunskim kanalima za rezervacije kao što su Booking.com, Expedija i Airbnb lako možete upravljati cijenama i održavati ih ažurnima na svim kanalima.
Hotelski booking engine
Rezervirajte u pet jednostavnih koraka na našoj web stranici i uživajte u dodatnim pogodnostima poput kasne odjave i bombonijere za još posebniji boravak!
Online plaćanja
Osigurajte gostima jednostavna, brza i sigurna plaćanja tijekom boravka.

Hotelski program za rezervacije u Hrvatskoj

Prilagodite naš pametni hotelski program za rezervacije svojim poslovnim potrebama

Naš hotelski program za rezervacije ima izvrsne recenzije.

Hotelijeri dijele svoja izvanredna iskustva s našim hotelski programom za rezervacije

Iznimna profesionalnost

"RoomRaccooon je transformirao naš sustav upravljanja rezervacijama preko noći. Profesionalnost koju nam omogućuje da pružimo našim klijentima je iznimna."


Mariessa Devlin, Gleneagles Luxury Apartments
Olakšava život

"Što je RoomRaccoon jednom riječju……. SJAJNO! Olakšao mi je život kao vlasnika B&B-a"


Owner, 58 On Hume
Prilagođen korisniku

"Najbolje značajke RoomRaccoona su jednostavnost korištenja, modernost, povezanost s našim sustavom online plaćanja i drugim platformama, kao i stalna evolucija i poboljšanje."


Property owner, Mr. Kahawa Waterfront Suites
Intuitivni sustav

"Ovo je najbolji i najlakši sustav za rezervacije i upravljanje kanalima koji sam pronašao na tržištu. Tim je stvarno ljubazan i uvijek spreman pomoći u slučaju bilo kakvih pitanja. Preporučit ću bez oklijevanja!"


General Manager, Ocean Sports

Često postavljana pitanja o hotelskom programu za rezervacije

1Što je hotelski program za rezervacije i kako funkcionira?
Hotelski program za rezervacije računalni je program ili aplikacija u koju korisnici unose datume putovanja, odredište i vrstu sobe. Ova aplikacija pojednostavljuje rezerviranje i upravljanje hotelskim sobama i smještajem. Slično kao i hotelski softver za rezervacije, hotelski program za rezervacije tvrtke RoomRaccoon pretražuje svoju bazu podataka i povezuje se s različitim hotelskim bazama podataka kako bi dohvatio podudarne opcije.
2Na što trebam obratiti pažnju kad biram hotelski program za rezervacije?
Kad birate hotelski program za rezervacije, bitno je razmotriti niz značajki i funkcionalnosti kako biste bili sigurni da zadovoljava vaše potrebe i pruža besprijekorno iskustvo vama i vašim korisnicima. Evo ključnih značajki na koje treba obratiti pozornost: sučelje prilagođeno korisniku, dostupnost u stvarnom vremenu, hotel management softver višestruke i sigurne opcije plaćanja, fleksibilno upravljanje sobama i cijenama, izvještaji i analitika, recenzije i ocjene
3Koliko košta hotelski program za rezervacije?
RoomRaccoon nudi fleksibilne cijene, počevši od 119 EUR mjesečno na temelju veličine objekta. Možete birati između modela pretplate Entry, Starter, Premium ili Enterprise prema broja soba, načinu plaćanja i trajanju pretplate. Nema skrivenih troškova. Ovdje pogledajte cjenik.
4Je li hotelski program za rezervacije prikladan za male biznise?
Hotelski program za rezervacije može koristiti malim tvrtkama u ugostiteljskoj industriji. RoomRaccoon nudi softver za upravljanje malim hotelima za manje objekte (koji imaju manje od 20 soba) i softver za rezervaciju hotela za one s 20-50 soba. Pojednostavljuje upravljanje rezervacijama, online rezervacije, dostupnost soba i evidenciju gostiju. Naš sveobuhvatni property management sustav integrira se s online putničkim agencijama, pomaže izbjeći prebukiranje i omogućuje pružanje personalizirane usluge gostima.
5Kako hotelski program za rezervacije može poboljšati iskustvo gosta?
Uz hotelski program možete kreirati personalizirane ponude na temelju preferencija gostiju, kao što su prilagođene ponude i nadogradnje. Usto, softver za hotelsku recepciju može učinkovito obraditi online prijavu i odjavu, od izdavanja ključeva sobe do upravljanja transakcijama. Hotelski program za rezervacije poboljšava i korisničko iskustvo učinkovitim komunikacijskim alatima — primjerice prilagodljivim e-mail predlošcima i porukama gostima kako bi bili informirani o svojim rezervacijama i boravku.
6 Koje su sigurnosne mjere implementirane u hotelski program za rezervacije?
U hotelski program za rezervacije implementirane su različite sigurnosne mjere za zaštitu osjetljivih podataka gostiju i financijskih podataka, kao i za sigurnosti cijelog sustava. Sigurnosne mjere uključuju enkripciju podataka, višefaktorsku provjeru, kontrolu korisničkog pristupa, usklađenost s politikom privatnosti i redovite sigurnosne provjere.