HOTELSKO DOMAĆINSTVO

Neka vaše sobe uvijek budu u besprijekornom stanju uz naš softver za hotelsko domaćinstvo

Organizirajte i pratite sve aktivnosti čišćenja i održavanja pomoću softvera za domaćinstvo koji vam omogućuje dodjeljivanje zadataka, praćenje statusa sobe i pojednostavljenje komunikacije s vašim timom.

Izgradite tim iz snova u hotelskom domaćinstvu.

Stvorite jedinstveni profil za svakog člana tima s uključenim ulogama, odgovornostima i kontaktnim podacima. Brzo rasporedite zadatke osoblju zaduženom za čišćenje i održavanje te pratite individualne rezultate.

Rasporedite čišćenje i održavanje u stvarnom vremenu

Uštedite vrijeme grupnim rasporedom zadataka danima, tjednima ili mjesecima unaprijed. Postavite vremensko ograničenje za zadatke i dodajte bilješke uz detaljne upute. Zahvaljujući praćenju u stvarnom vremenu, možete pratiti izvršenje zadataka i vidjeti objavljene komentare.

Pojednostavite komunikaciju s aplikacijom za domaćinstvo.

Budite u tijeku sa svojim timom uz mobilnu aplikaciju Housekeepers Mobile View. Osoblje može direktno u aplikaciji:

  • Pregledati dnevne obveze i sve posebne bilješke za dodatne zadatke.
  • Pregledati dnevne obveze i sve posebne bilješke za dodatne zadatke.
  • Označiti zadatke dovršenima
  • Ažurirati status sobe
  • Prijaviti problem u sobi te priložiti fotografiju kao dokaz
  • Prijaviti izgubljene i pronađene predmete
  • Nazvati recepciju

Housekeeping Smart Tasks

Zakažite svoj tjedni, mjesečni ili sezonski plan čišćenja i održavanja. Čišćenje prozora svaka dva tjedna? Mjesečno održavanje klima uređaja? Unaprijed izradite pametne zadatke “smart task” koji se povremeno ponavljaju i nikada ne zaboravite na značajnije poslove održavanja.

Dodaci i usluge u sobama

Softver za hotelsko domaćinstvo može povezati dodatne opcije u sobama s modulom za održavanje domaćinstva. Osoblje može vidjeti koje sobe zahtijevaju posebne zadatke za pripremu, poput postavljanja dječjeg krevetića u sobu ili dodatnih stavki u minibaru.

Izvještaji i predviđanja

Analizirajte izvješće o predviđanjima u održavanju domaćinstva kako biste predvidjeli nadolazeće potrebe za održavanjem. Prognoza prikazuje podatke o sobama u dolasku,kao i boravak i odjavu za trenutne i buduće rezervacije.