Rješenja

Hotel Management System: sveobuhvatno rješenje za poslovanje vašeg hotela

Hotel management program RoomRaccoon potpuno je opremljen modulima za maksimaliziranje prihoda i pojednostavljenje hotelskog poslovanja s jedne jednostavne platforme.

Isprobajte besplatno 30 dana. Bez kreditne kartice. Otkažite bilo kad.

Zatražite prezentaciju

Ispunite obrazac u nastavku kako biste rezervirali demo verziju i primili podatke o besplatnoj probi.

PR-Year-founded
2017

Godina osnivanja

Global Employees
100

članovi tima

global
57

Države korisnika

PR-YoY-Growth
80%

Godišnji rast

PR-Users
10000+

Korisnici

Upravljajte poslovanjem pomoću našeg hotel management programa!

RoomRaccoonov program za hotelske rezervacije vodeće je rješenje za neovisne hrvatske hotelijere. Pruža sveobuhvatnu platformu s integriranim modulima.

Upravljanje objektom
Upravljajte rezervacijama pomoću jednostavnog kalendara i pojednostavite održavanje, upravljanje gostima, izvještavanje i još mnogo toga.
Upravljanje kanalima
Povežite se s lokalnim i globalnim kanalima za rezervacije, uključujući Booking.com, Expedia i Airbnb. Upravljajte cijenama i automatizirajte ažuriranja cijena na svim kanalima.
Hotel booking engine
Omogućite gostima brzo rezerviranje u pet jednostavnih koraka. Uključite dodatke kao što su kasna odjava ili bombonijera za poboljšanje prodaje i zadovoljstva gostiju.
Online plaćanja
Pružite gostima sigurnu i brzu opciju online plaćanja u svakom trenutku boravka, uz pomoć naših zahtjeva za plaćanje.

Nagrađivani hotel management system

Prilagodite naš pametni program za upravljanje hotelom svom poslovanju

Naša strast je razumijevanje vašeg posebnog radnog okruženja. To nam omogućuje preciznu prilagodbu našeg program vašim jedinstvenim potrebama. Istražite brojne potpuno integrirane značajke!

Recenzije hotel management programa stvarnih hotelijera

Još uvijek sumnjate u snagu automatizacije? Evo što hotelijeri poput vas kažu o našem programu za hotelske rezervacije.

Iznimna profesionalnost

"RoomRaccooon je transformirao naš sustav upravljanja rezervacijama preko noći. Profesionalnost koju nam omogućuje da pružimo našim klijentima je iznimna."


Mariessa Devlin, Gleneagles Luxury Apartments
Olakšava život

"Što je RoomRaccoon jednom riječju……. SJAJNO! Olakšao mi je život kao vlasnika B&B-a"


Owner, 58 On Hume
Prilagođen korisniku

"Najbolje značajke RoomRaccoona su jednostavnost korištenja, modernost, povezanost s našim sustavom online plaćanja i drugim platformama, kao i stalna evolucija i poboljšanje."


Property owner, Mr. Kahawa Waterfront Suites
Intuitivni sustav

"Ovo je najbolji i najlakši sustav za rezervacije i upravljanje kanalima koji sam pronašao na tržištu. Tim je stvarno ljubazan i uvijek spreman pomoći u slučaju bilo kakvih pitanja. Preporučit ću bez oklijevanja!"


General Manager, Ocean Sports

Često postavljana pitanja o hotel management system

1Što je hotel management system?
Hotel management program kao što je RoomRaccoon je sveobuhvatna platforma za upravljanje svim segmentima hotelskog poslovanja. Osim upravljanja gostima i rezervacijama, pomaže i u kontroli zaliha te organizaciji osoblja. Doprinosi većoj učinkovitosti hotela i povećanju prihoda pomoću naprednih alata za postavljanje cijena i taktike za dodatnu prodaju. Jeste li vlasnik ili upravitelj malog hotela? Onda pogledajte kako RoomRacoonov program za upravljanje malim hotelima može značajno poboljšati vaše poslovanje.
2Koji je najbolji hotel management system?
Najučinkovitiji hotel management program nudi učinkovita tehnološka rješenja za svakodnevne operativne izazove s kojima se hotelijeri susreću. Pomaže uštedjeti vrijeme, povećati produktivnost, poboljšati financijski rezultat i iskustvo gostiju. Jedan od načina za određivanje najboljeg hotel management programa za svoje poslovanje je čitanje online recenzija. Hotelijeri na Hotel Tech Reportu, vodećoj stranici za recenzije hotel management programa u hotelijerstvu, su izabrali RoomRaccoon za najbolji hotel management program 2020. i 2021. Korisno je pročitati i stvarne studije slučaja koje prikazuju kako hoteli poboljšavaju svoje poslovanje pomoću programa za hotelske rezervacije.
3Koliko košta hotel management system?
Cijena ovisi o vašim operativnim potrebama i veličini objekta (broju soba). RoomRaccoonov hotel management program dostupan je u četiri paketa - Entry, Starter, Premium i Enterprise - uz nadogradnje po vašem izboru. Početni paket uključuje sve osnovne funkcije već od 119 € mjesečno. Cijene RoomRaccoona lako možete naći na našoj web stranici. Unesite broj soba i vidite točnu cijenu svake opcije u samo nekoliko klikova.
4Što uzeti u obzir kad tražite novi hotel management system?
Ne postoje dva ista hotela i zato je ključno da se hotel management program može jednostavno prilagoditi specifičnim potrebama vašeg hotela. RoomRaccoonov sustav ima tri važna modula kako bi se zadovoljile specifične potrebe neovisnih objekata: booking engine, upravitelj kanala, i property management sustav (PMS). Ali, tu nije kraj. Nudimo i niz nadogradnji kako bismo našu platformu prilagodili vašem poslovanju. Važno je i uzeti u obzir proces početnog postavljanja i dostupnost podrške. Mi u RoomRaccoonu, ćemo vam pomoći postaviti vaš objekt, uvozom svih vaših podataka tako da se ništa ne izgubi tijekom prijelaza. Pružamo vam namjenske implementacijske sesije kako bismo vas upoznali sa svakim modulom i pripremili za prihvaćanje prvih rezervacija. Također smo uvijek dostupni za pomoć i sva pitanja, pružamo podršku telefonom od 9 do 17 sati, a za vas smo tu i vikendom.
5Kako funkcionira hotel management system?
To je računalni program koji pomaže hotelima u učinkovitom rukovanju ključnim aspektima poslovanja poput rezervacija, prijava i odjava gostiju, evidencije informacija o gostima, upravljanja održavanjem i plaćanjima. Integrira se i s drugim sustavima, kao što su Expedia,Toast POS i mobilni ključevi Flexipass. Upravlja online rezervacijama i poboljšava korisničko iskustvo putem digitalnih usluga kao što je RaccoonUpsell. Najbolji hotel management program maksimalizira prihod pomoću pametnih alata za određivanje cijena koji pomažu revenue managerima da odrede optimalne cijena soba. Ukratko, pojednostavljuje poslovanje hotela, poboljšava kvalitetu usluge i povećava prihod.