HOTELSKO IZVJEŠTAVANJE

Razumijte performanse putem pametnog hotelskog izvještavanja

Dobijte podatke o svom poslovanju u stvarnom vremenu pomoću RaccoonReportinga, našeg modula za hotelsko izvještavanje. Pogledajte ključne mjerne podatke o izvedbi hotela prikazane u jasnom vizualnom prikazu – nema potrebe za računanjem!

Korisni hotelski uvidi:
Manje analize, više utjecaja

1

Pouzdani podaci

Oprostite se od proračunskih tablica i uštedite vrijeme uz točne podatke dostupne na jednom mjestu.

2

Pratite glavne
KPI-eve

Pratite performanse i donosite odluke temeljene na podacima, optimizirajte tokove prihoda i poboljšajte iskustvo gostiju.

3

Izvezite podatke jednim
klikom

Preuzmite izvješća u CSV datoteke i jednostavno ih podijelite sa svojim timom i drugim sudionicima.

4

Trenutni integrirani uvidi

Brzo generirajte vrijedne uvide iz RoomRaccoona - nema potrebe za složenim integracijama.

Uvidi temeljeni na rezervacijama koje treba gledati:

Uvidi u izvedbu upsella
i unakrsne prodaje:

Steknite vrijedne uvide u svoje dodatne izvore prihoda uz RaccoonUpsell Reports. Ova hotelska izvješća pomažu u praćenju dodatnog prihoda ostvarenog ponudom nadogradnje soba, pomoćnih usluga i premium paketa.

Analizirajte koji su upsells popularniji među gostima i prilagodite svoju ponudu njihovim željama.

- Ukupni prihod od upsella

- Najpopularniji dodaci

- Kategorije najviše prodanih soba

Izvješća o performansama prihoda:

Detaljna i dnevna izvješća o prihodima

Pristupite mnoštvu detaljnih podataka o izvedbi svog hotela i kanalima rezervacija, uključujući RoomRaccoonov booking engine.. Možete analizirati mjesečna preuzimanja i kategorije prihoda, kao što su "hrana" ili "obilasci". Tako ćete bolje razumjeti svoj prihod. Ovakva analiza je korisna za efikasnije pregovore s dobavljačima, identificiranje područja za poboljšanje, te donošenje informiranih odluka za bolju profitabilnosti i učinkovitost vašeg hotela.

Napredna izvješća o prihodima

Naši premium i poslovni korisnici imaju pristup naprednim izvješćima koja pružaju sveobuhvatne podatke o prihodima za praćenje prihoda u odnosu na njihov ciljni proračun. Ova izvješća uključuju:

 • Godišnja izvješća: Ova izvješća pokazuju kako se vaš prihod mijenjao tijekom vremena. Tako možete vidjeti jeste li na pravom putu da ispunite svoje ciljeve.
 • Izvješća o usporedbi stvarnih prihoda i proračuna: Ova izvješća omogućuju usporedbu između stvarno ostvarenih prihoda i planiranog proračuna, pokazujući područja gdje su prihodi premašili ili nisu dostigli očekivanja.

  Najčešća pitanja: Hotelsko izvještavanje

  1Što je softver za hotelsko izvještavanje?
  Softver za hotelsko izvještavanje pruža uvide koji će vašem hotelu pomoći u donošenju strateških odluka za kratkoročne i dugoročne ciljeve. Modul za hotelsko izvještavanje RoomRaccoon prati podatke vašeg objekta kako bi vam omogućio pomnu analizu performansi.
  2Koje su prednosti hotelskog izvještavanja?
  Ako nešto ne možeš izmjeriti, ne možeš ni poboljšati. Da bi bio uspješan, vašem hotelu je potrebno učinkovito izvještavanje za postizanje ciljeva. Ključne prednosti hotelskog izvještavanja:

  - Optimizacija prihoda: Analizirajući detaljna izvješća o prihodima, hotelijeri mogu identificirati tokove prihoda, analizirati raščlambe prihoda i usredotočiti se na područja s najvećim potencijalom prihoda. To dovodi do učinkovitijeg upravljanja prihodima i bolje profitabilnosti.
  - Predviđanje i planiranje: Izvješća s prošlim podacima i trendovima mogu pomoći u predviđanju buduće potražnje, popunjenosti i prihoda. Ove informacije korisne su za planiranje strategije rasta vašeg hotela.
  - Ciljani marketing: Hotelska izvješća pomažu u generiranju profila gostiju. To dovodi do učinkovitijih marketinških strategija i poboljšanog iskustava gostiju.
  3Koje hotelsko izvještavanje nudi RoomRaccoon?
  Modul izvještavanje RoomRaccoona savršeno je rješenje za neovisne hotelijere koji žele uvid u svoj objekt kako bi optimizirali ključne mjerne podatke. RoomRaccoon bilježi opsežne podatke o rezervacijama kako bi hotelijerima pružio uvid u grafikone i tablice koji se lako mogu vidjeti u stvarnom vremenu i jednim klikom.