INTEGRACIJE

Uđite u tržište poslovnih putovanja uz globalni distribucijski sustav za hotele.

Svijet poslovnih putovanja može biti vrlo unosan, a globalni distribucijski sustav (GDS, eng. Global Distribution System) za hotele izvrsna je opcija za pristup poslovnom tržištu.

Otvorite svoj hotel za 600.000 putničkih agenata koji koriste GDS s ciljem pronalaženja i rezervacije hotelskih smještaja online.


DOGOVORI PREZENTACIJU


Ugostite više poslovnih putnika

GDS pruža savršenu platformu hotelima za dolazak do poslovnih putnika. Uz mnogo tvrtki čiji posao zahtijeva da njihovi zaposlenici putuju na sajmove, konferencije i networking događanja kako bi dali osobni pečat u digitalnom dobu, nikada nije bilo bolje vrijeme za ulazak na poslovno tržište.

Povećajte svoje rezervacije i ostvarite veći prihod

GDS pomaže hotelima u povećanju broja rezervacija tijekom cijele godine. Objavljuje informacije o vašem hotelu, dostupnosti i cijenama na istaknuta mjesta na kojima ih putnički agenti mogu lako pronaći.

Vodeći putnički agenti i menadžerske tvrtke poput Carlson Wagonlit Travela (CWT), BCD Travela i American Expressa koji su specijalizirani za korporativna putovanja koriste GDS za brzo i učinkovito pronalaženje najboljih soba za svoje klijente.


Distribuirajte svoje hotelske sobe na najistaknutijim svjetskim GDS-ovima.

Postavljanje GDS-a oduzima dosta vremena i može biti komplicirano. Zbog toga vam RoomRaccoonov stručnjak za integraciju GDS-a stoji na usluzi kako bi osigurao da su vaše veze dobro postavljene radi optimalne izvedbe.

Za naše korisnike ne naplaćujemo dodatno povezivanje s GDS platformama, niti naplaćujemo naknade za transakcije! Uz toliko potencijalnih poslovnih prilika koje se mogu ostvariti, nema razloga da ne krenete već danas.
Proširite svoju strategiju hotelske distribucije

GDS vam može pomoći identificirati i targetirati najunosnije i najmotiviranije segmente tržišta. Pomoću filtera možete suziti fokus na temelju geografske lokacije i određenih tipova putnika.


Distribuirajte korporativne cijene i pakete

Pomoću RoomRaccoonove cjelovite all-in-one platforme možete kreirati prilagođene cjenovne planove i pakete koji su privlačni korporativnim putnicima. Jednostavno distribuirajte svoju dostupnost, cijene i inventar (ARI, eng. availability, rates, and inventory) s našim GDS vezama i upravljajte svime s jedne platforme.

Često postavljana pitanja: Globalni distribucijski sustav

1. Koji su vodeći globalni distribucijski sustavi za hotele?

Nekoliko većih GDS-ova orijentiranih na tvrtke (eng. business-to-business) sadrži i obrađuje većinu podataka iz hotela, zrakoplovnih tvrtki, veletrgovaca i drugih distributera. U tu skupinu GDS-a pripadaju Amadeus, Sabre i Pegasus.

Amadeus GDS.

Amadeus ima najveću globalnu ulogu. Ovaj vam GDS div može pomoći u dosezanju ogromne međunarodne publike od 400.000+ utjecajnih kupaca putovanja na više od 200 tržišta diljem svijeta Amadeus Instant Preference i Amadeus Instant Cross-Sell nude jedinstvene načine za dosezanje i angažiranje vaše ciljane publike.

Sabre GDS.

Sabreova usluga dodirnih točaka s kupcima pomaže zrakoplovnim tvrtkama, agencijama, korporacijama, hotelijerima i drugim turističkim partnerima u prodaji putovanja putem pojednostavljenih, intuitivnih radnih procesa. Više od 400 zračnih prijevoznika, 175.000 hotela, 200 turoperatora, 50 željezničkih prijevoznika, 40 rent-a-car tvrtki i 17 tvrtki za krstarenje oslanjaju se na pomoć Sabre u povećanju prihoda i pružanju vrhunskih korisničkih iskustava.

Pegasus GDS

Pegasus je jedan od najvažnijih globalnih distribucijskih sustava za hotele diljem svijeta. GDS pomaže hotelima u osiguravanju unosnih korporativnih i konzorcijskih poslova s vodećim hotelskim zastupanjem i globalnim programima prodaje. Pegasus koriste neovisni hoteli i hotelske grupe svih veličina s ekskluzivnim pristupom do 700+ korporacija i 30+ konzorcija i tvrtki za upravljanje putovanjima.

2. Trebate li koristiti GDS kao prodajni kanal za svoj hotel?

Putnički agenti uzimaju u obzir nekoliko specifikacija prilikom rezervacija hotelskih soba za klijente. Ispunjavanje ovih uvjeta vam može puno pomoći u uspješnoj prodaji sobe putem GDS-a:

Napomena: ovo nisu uvjeti za prijavu na GDS, ali će biti korisni.