Jednostavno kreirajte idealan dizajn pomoću našeg alata za izradu hotelskih web stranica i privucite više gostiju

Izradite web stranicu jednostavnu za korištenje koja posjetitelje pretvara u goste. Ponudite popuste, istaknite dodatne usluge i kreirajte vizualno zadivljujuću web stranicu koja potiče izravne online rezervacije.

POČNITE SADA

Create the website of your dreams today! Simply fill out the form below, and your custom demo account details will be shared with you.

Pratite stopu konverzije svoje web stranice

Dodajte kodove za praćenje kako biste pratili ponašanje posjetitelja web stranice putem Google Analyticsa i Facebook Pixela.

Integrirajte se s našim sustavom za rezervacije

RoomRaccoonov integrirani booking engine omogućuje vam izravne rezervacije u pet jednostavnih koraka, a istovremeno održava vaš kalendar ažuriranim.

Privucite posjetitelje web stranice SEO optimizacijom

Naš alat za izradu hotelskih web stranica ima sve potrebne značajke za izradu web stranice prilagođene SEO-u, uključujući automatsku SSL certifikaciju kako bi vaša stranica bila sigurna.

Izgradite i objavite svoju web stranicu bez napora

RoomRaccoonov alat za izradu web stranica nudi korisničko sučelje laku za upotrebu, Upravljačka konzola alata za izradu web stranice olakšava proces izrade weba.

Jednostavno dizajnirajte web stranicu kakvu želite

RoomRaccoonov Hotel Website Builder je potpuni grafički alat za kreiranje web stranica s atraktivnim i funkcionalnim gotovim predlošcima. Nema potrebe za kodiranjem. Transformirajte posjetitelje u goste koji rezerviraju.

Prilagodite profesionalno dizajnirane predloške

Alat za izradu web stranica RoomRaccoon pun je prilagođenih predložaka koje je osmislio naš dizajnerski tim, s naglaskom na brending hotela i promociju. Jednostavno pošaljite svoj sadržaj našem timu za fiksnu cijenu usluge. Pogledajte naše predloške ovdje!

Izradite svoju web stranicu iz snova
bez muke

Alat za kreiranje web stranica za hotele tvrtke RoomRaccoon omogućuje vam da prilagodite jedan od naših impresivnih predložaka za brzo i lako pokretanje vaše web stranice. Osjećate li se inspirirano? Možete i sami kreirati svoju web stranicu koristeći naš bogat izbor prethodno formatiranih predložaka. Za izradu vaše hotelske web stranice ne trebate znati kodirati.

Otključajte svoj online potencijal

  • Napravite web stranicu koje gledatelje pretvara u bookere
  • Mjerite svoje konverzije i postavite ciljeve
  • Eksperimentirajte s različitim landing pages (prodajnim stranicama)

Saznajte više na našem sveobuhvatnom blogu

Paketi cijena fleksibilnog dizajna

Nemaju svi vremena za dizajniranje - i to je u redu!
Za bržu izradu svoje web stranice, odaberite jednu od opcija iz našeg fleksibilnog paketa u nastavku:

Usluga upravljanja

Za dodatnu jednokratnu naknadu od 750 dolara nudimo uslugu izrade web stranice. Nakon prijave za ovu uslugu, samo trebate unijeti svoj sadržaj u CMS (Sustav za upravljanje sadržajem). Zatim će vam biti dodijeljen specijalizirani dizajner koji će kreirati vašu web stranicu koristeći predložak web stranice koji ste odabrali.

Usluga samostalnog upravljanja

Nakon završetka integracijskog postupka, imat ćete pristup našem alatu za izradu web stranica kako biste samostalno kreirali svoju web stranicu. Alat je osmišljen da bude intuitivan i učini izradu web stranice jednostavnim i ugodnim! Možete odabrati između raznih predložaka prilagođenih hotelima i prilagoditi ih jedinstvenom izgledu i brendu svog hotela.

FAQ

1Koji je najbolji alat za izradu web stranica za mala poduzeća i hotele?
Odličnom objektu ili hotelu neophodna je impresivna web stranica za snažnu online prisutnost. Najbolji alat za izradu web stranica namijenjen malim poduzećima i hotelima omogućuje vam da lako kreirate, dizajnirate i pokrenete svoju web stranicu. Naš alat za izradu web stranica za hotele ne zahtijeva znanje kodiranja i nudi intuitivno sučelje s funkcijom povuci i ispusti. Kao nadogradnja vašeg integriranog PMS-a, odabir alata za izradu web stranica nikada nije bio lakši! RoomRaccoon Website builder ima responzivan dizajn, alate za praćenje i optimiziran je za SEO.. Potaknite više izravnih rezervacija uz alat za izradu web stranica koji koji konstantno potiče rast vašeg prihoda.
2Koji je alat za izradu web stranica najbolji za SEO?
SEO, što je kratica za Search Engine Optimization, obuhvaća strategije na i izvan vaše web stranice kako bi se povećala njezina vidljivost u tražilicama. To je ključno kako bi popularne tražilice poput Googlea i Binga lakše pronašle vaš sadržaj. Kada vaša web stranica postane pouzdana, nudi vrijedan sadržaj koji odgovara korisničkim upitima i pruža izvrsno korisničko iskustvo, tražilice će vas nagraditi povećanjem besplatnog organskog prometa. Optimalan alat za kreiranje web stranica za SEO uključuje sljedeće karakteristike: prilagodljivost za mobilne uređaje, SSL certifikaciju za zaštitu, urednu strukturu koda te jasne navigacijske elemente poput poziva na akciju (CTA) i internih poveznica koje usmjeravaju korisnike kroz vašu web stranicu. Upoznajte Raccoon Site Builder – alat koji ne traži poznavanje kodiranja, dolazi s funkcionalnošću povuci i ispusti te nudi mnoštvo profesionalnih predložaka prilagodljivih vašem jedinstvenom brendu i ambijentu objekta. Zaboravite na komplicirane termine i pozdravite SEO uspjeh.
3Kako birati alate za izradu web stranica hotela?
Prilikom odabira alata za izradu web stranica hotela, prije svega, trebate surađivati ​​s programerom. Najbolje je odabrati alat za izradu web stranica s mogućnostima uređivanja na prednjoj strani (front end), poput RoomRaccoonova alata za izradu povuci i ispusti. Alat za kreiranje web stranice vašeg hotela trebao bi biti fleksibilan i prilagodljiv te se pravilno prikazivati na mobilnim uređajima i tabletima. Nudimo pristupačan alat za izradu web stranica hotela koji uključuje naknade i troškove obično povezane s razvojem web stranica, kao što su naknade za hosting i domenu. Još bolja stvar? Korištenjem našeg alata za izradu web stranica s gotovim predlošcima, uštedjet ćete tisuće eura koje biste inače potrošili na programere i dizajnere.
4Što je jednostavan alat za izradu web stranica za mala poduzeća?
U današnjem digitalnom svijetu postoji mnogo alata za kreiranje web stranica. Idealni alat za mala poduzeća trebao bi biti intuitivan, lak za upotrebu i nuditi atraktivne predloške za personalizaciju. Također je važno da alat podržava optimizaciju za tražilice (SEO) i da je prilagodljiv za različite uređaje. RoomRaccoonov alat za kreiranje hotelskih web stranica jednostavno je i efikasno rješenje za mala poduzeća, pružajući sve navedene značajke i još mnogo toga!
5Koliko košta izrada hotelske web stranice?
Alat za izradu hotelskih web stranica trebao biti ekonomičan i učinkovit. Naš alat za izradu hotelskih web stranica predstavlja dodatnu opciju koja dolazi property management sustavom RoomRaccoon. U našem osnovnom paketu, dobivate jednu dodatnu funkcionalnost. Ako se odlučite za naš alat za izradu web stranica, vaša mjesečna naknada iznosit će otprilike 230 USD (za 18 soba). Ako izaberete najtraženiji premium paket, koji uključuje i tri dodatne funkcionalnosti, vaša mjesečna naknada bit 230 USD (za 18 soba).