RoomRaccoon surađuje s Vrbom kako bi povezao svoje korisnike s globalnom zajednicom za iznajmljivanje smještaja

26 rujna, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon surađuje s Vrbom kako bi povezao svoje korisnike s globalnom zajednicom za iznajmljivanje smještaja
Podijelite ovaj članak

Suradnja RoomRaccoona i Vrba pruža korisnicima mogućnost povezivanja s globalnom zajednicom putnika zainteresiranih za najam smještaja.

(Split) 26 rujna 2023. – RoomRaccoon, vodeći hotel management sustav za neovisne hotele i smještaje, najavio je svoju novu dvosmjernu integraciju s Vrbom, jednom od glavnih platformi za iznajmljivanje smještaja.

Izravna API veza omogućuje upraviteljima smještajnih objekata lako upravljanje svim dijelovima Vrbo oglasa preko RoomRaccoonove nadzorne ploče. Tako se izbjegava ponovni unos informacija i u stvarnom vremenu se osiguravaju točne informacije i dostupnost objekta potencijalnim gostima.

„Tržište iznajmljivanja smještaja je u usponu i predstavlja profitabilnu mogućnost za menadžere nekretnina“, ističe Tymen van Dyl, izvršni direktor i osnivač RoomRaccoona. „Naša nova dvosmjerna integracija s Vrbom omogućuje našim korisnicima da privuku turiste širom svijeta koji žele autentično iskustvo odmora. Tako povećavaju vidljivost svojih smještaja i postižu veću popunjenost što vodi do veće profitabilnosti.“

Ioannis Synanidis, vlasnik tvrtke KeynStay Villas & Homes, kaže: „Nova integracija RoomRaccoona i Vrba otvara nove prodajne prilike za naše jedinstvene vile koje iznajmljujemo u Grčkoj. Povezuje s velikom mrežom putnika koji traže jedinstvene opcije smještaja, a ujedno pojednostavljuje naše poslovanje i proces rezervacije.“

Integracija jača RoomRaccoonovo rješenje za channel management i distribuciju koje korisnicima omogućuje jednostavno uključivanje na 200+ moćnih prodajnih kanala bez dodatne provizije.

Integracija RoomRaccoona i Vrba sada je dostupna upraviteljima objekata širom svijeta.

O Vrbo

Vrbo je 1995. predstavio novi pristup putovanjima, spajajući vlasnike nekretnina s obiteljima i prijateljima u potrazi za smještajem. Utemeljeni smo s jednom svrhom: Pružiti ljudima prostor gdje mogu ostaviti svakodnevne brige i jednostavno biti zajedno. Otad smo se razvili u globalnu zajednicu vlasnika nekretnina i turista, s jedinstvenim smještajima diljem svijeta. Vrbo čini rezervaciju koliba, stanova, kuća uz more i svih drugih vrsta smještaja jednostavnom i zabavnom. Vrbo je dio Expedia Group i nudi vlasnicima i upraviteljima objekata mogućnost da se predstave pred više od 750 milijuna posjetitelja Expedia Group web-stranice svaki mjesec.

Za više informacija posjetite www.vrbo.com.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

roomraccoon.hr/

Kontakt za medije
Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci