RoomRaccoon jača veze s hrvatskom hotelskom industrijom: Pridružuje se Nacionalnoj udruzi obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj

22 kolovoza, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon jača veze s hrvatskom hotelskom industrijom: Pridružuje se Nacionalnoj udruzi obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj
Podijelite ovaj članak

(Split) 22 kolovoza 2023 – RoomRaccoon, vodeći pružatelj hotel management softvera, potpisao je suradnju s Nacionalnom udrugom  obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj (OMH). Ova suradnja odražava predanost tvrtke podupiranju rasta i uspjeha obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj.

OMH je sinonim za kvalitetu, a svaki objekt u svojoj mreži odlikuje se jedinstvenom ponudom i prepoznatljivom kvalitetom. Njihov preporučeni imenik dobavljača hotelske industrije predstavlja zbirku proizvoda i usluga koji pomažu hotelima u kvaliteti iskustva koje se očekuje od imena OMH.

Suradnja unapređuje ponudu svakog brenda i donosi veću vrijednost neovisnim objektima diljem Hrvatske. Kao član OMH-a, RoomRaccoon će aktivno sudjelovati u online i offlline događajima koje organizira udruga i pokazati kako njegovo rješenje može pružiti bolje iskustvo gosta pomoću tehnologije pametne automatizacije i beskontaktnih rješenja poput online prijave, automatizirane prodaje, personalizirane komunikacije s gostima, online plaćanja i još mnogo toga.

“Oduševljeni smo što smo postali član Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela u Hrvatskoj”, kaže Branimir Lažeta, voditelj  RoomRaccoona u Hrvatskoj. „Hrvatska je poznata po dinamičnom ugostiteljskom sektoru. Predani smo osnaživanju manjih objekata na ovom tržištu snažnom i pristupačnom tehnologijom, omogućujući im da se učinkovito natječu protiv velikih igrača.“

O OMH

Udruga malih i obiteljskih hotela (OMH) okuplja najbolje obiteljske i male hotele u Hrvatskoj. Mali i obiteljski hoteli odlikuju se jedinstvenošću, prepoznatljivom kvalitetom i autentičnošću, osiguravaju nezaboravno iskustvo našim gostima, utjecajan glas i bolje poslovne mogućnosti za naše članove. Udruga malih i obiteljskih hotela u svom članstvu ima 146 hotela, 66 visokokvalitetnih pansiona, apartmana i agroturizama iz cijele Hrvatske.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije
Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci