RoomRaccoon lansira Website Builder – sveobuhvatno web rješenje za hotelijere

26 listopada, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon lansira Website Builder – sveobuhvatno web rješenje za hotelijere
Podijelite ovaj članak

(Split) 26 listopada 2023. – RoomRaccoon, vodeći softver za hotelsko upravljanje temeljen na oblaku za neovisne hotele, najavio je lansiranje svog unaprijeđenog Website Buildera, cjelovitog rješenja za dizajniranje i razvoj web stranica namijenjenog hotelijerima s ciljem jačanja njihove online prisutnosti i poticanja direktnih rezervacija.

Poboljšana značajka hotelijerima nudi sveobuhvatno rješenje za izradu i upravljanje jedinstvenim i učinkovitim web stranicama koje privlače posjetitelje i pretvaraju ih u plaćajuće goste. Uz predloške po mjeri hotela, RoomRaccoon Website Builder ne zahtijeva znanje kodiranja i tek minimum tehničkog i dizajnerskog znanja, što ga čini revolucionarnim alatom u hotelijerskom sektoru.

Ključne značajke RoomRaccoon Website Buildera:

  • Jedinstveni predlošci po mjeri hotela: Izbor profesionalno osmišljenih predložaka koji se mogu jednostavno izmijeniti kako bi odražavali jedinstvenu osobnost i brend svakog hotela.
  • Mobilna responzivnost: RoomRaccoonov Website Builder automatski prilagođava prikaz web stranice i jamči izvanredan izgled na svim uređajima.
  • Integrirani Booking Engine: Integracija s RoomRaccoonovim moćnim booking engineom omogućuje direktne rezervacije, smanjuje oslanjanje na platforme za rezervacije trećih strana i povećava profitabilnost.
  • SEO optimizacija: Značajke prilagođene SEO-u, uključujući automatske SSL certifikate, pomažu boljem rangiranje web stranica u rezultatima pretraživanja i privlače više organskog prometa.
  • Analitika i praćenje: Pratite korisnički promet i angažman uz jednostavnu integraciju popularnih analitičkih alata kao što su Google Analytics, Hotjar, Hubspot i The Hotels Network.
  • Siguran i pouzdan hosting: RoomRaccoon pruža siguran hosting, osigurava brzo vrijeme učitavanja i mir hotelijera i posjetitelja web stranice.

 

Tymen van Dyl, osnivač i CEO RoomRaccoona, kaže: “U svijetu koji se sve više digitalizira, raste i potreba neovisnih hotela za snažnom online prisutnošću. Estetski privlačna i funkcionalna web stranica je ključna za privlačenje i zadržavanje gostiju. Sretni smo što svojim klijentima možemo ponuditi rješenje koje olakšava izradu privlačnih web stranica koje potiču direktne rezervacije. Naša cilj je osnažiti hotelijere da prošire svoje poslovanje, smanje ovisnost o platformama za rezervacije trećih strana i u konačnici povećaju svoje prihode.”

RoomRaccoonov Website Builder sada je dostupan hotelijerima diljem svijeta.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije
Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci