RoomRaccoon izbacuje rješenje za grupne rezervacije da neovisnim hotelima pomogne povećati prihode

15 kolovoza, 2023 Lindsay
Home > Multi-Property, Press Release > RoomRaccoon izbacuje rješenje za grupne rezervacije da neovisnim hotelima pomogne povećati prihode
Podijelite ovaj članak

(Split) 15. kolovoza 2023. – RoomRaccoon, vodeći hotel management sustav za neovisne hotele, objavio je globalno dostupno rješenje Alotmanske Rezervacije kako bi pomogao iznajmljivačima u pojednostavljenju procesa prodaje i upravljanja grupnim rezervacijama.

Dugo očekivana funkcija Alotmanske Rezervacije postavljena je da otvori unosnu priliku za korisnike, olakšavajući rad s putničkim agencijama, korporativnim grupama i organizatorima događaja učinkovitim upravljanjem grupnim rezervacijama. Štoviše, intuitivno sučelje omogućuje brzo ažuriranje dodjele soba, što eliminira rizik dvostrukih rezervacija.

„Ručno dodjeljivanje soba pojedinačnim gostima, putničkim agentima i korporativnim klijentima je skupo, dugotrajno i podložno pogreškama“, kaže Nadja Buckenberger, CPO i osnivačica RoomRaccoona. „Naša nova značajka Alotmanske Rezervacije automatizira proces za vas, povećavajući prihode i operativnu učinkovitost.

Značajka Alotmanske Rezervacije uključuje prilagođeni prozor Booking Engine-a koji se može podijeliti s gostima prije putovanja. Ovdje gosti mogu sami sebi dodijeliti sobe iz dodijeljene rezervacije i imati koristi od značajke automatizirane veće prodaje (Upsell). To generira više dodatnih prihoda za hotelijere, a istovremeno stvara personaliziraniji i luksuzniji boravak za goste.

„Ovo je izvrsna nova značajka! Štedi puno vremena za obradu i našim mladencima olakšava rezervaciju svadbene zabave,“ kaže Sam Betz iz Molenvliet Estatea.

Uz novu funkcionalnost Alotmanske Rezervacije, RoomRaccoon je nedavno objavio poboljšanja svog Booking Engine-a. Ona uključuju Raccoon Price Checker, alat za usporedbu namijenjen gostima za povećanje izravnih rezervacija; i Multi-Property Booking Engine gdje gosti mogu vidjeti dostupnost više objekata na jednom zaslonu.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci