RoomRaccoon surađuje s The Hotels Networkom radi unapređenja izravnih rezervacija

28 lipnja, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon surađuje s The Hotels Networkom radi unapređenja izravnih rezervacija
Podijelite ovaj članak

Partnerstvo RoomRaccoona i The Hotels Networka omogućit će nezavisnim hotelijerima napredne alate koje će voditi korisnike kroz proces rezervacije i konvertirati posjete u izravne rezervacije gosta.

(Split), 3 srpanj 2023 – RoomRaccoon, vodeće rješenje hotelskog upravljanja za nezavisne hotele, objavio je strateško partnerstvo s The Hotels Networkom (THN), cjelovitom platformom za porast izravnih rezervacija hotela, s ciljem optimiziracije strategije izravnih rezervacija hotela i unaprijeđenja iskustva gostiju.

Dvosmjerna integracija između RoomRaccoonovog hotelskog programa za upravljanje i THN-ove tehnologije omogućit će hotelijerima korištenje naprednih alata i trenutne uvide u izravne programe koji prate ponašanje gostiju tijekom rezervacije te pomažu u stvaranju besprijekornog i personaliziranog iskustva rezervacije za online korisnike radi povećanja konverzije na hotelskoj internetskoj stranici.

Steven Reffin, voditelj partnerstava u RoomRaccoonu, ovom je prilikom izjavio: „Izuzetno smo uzbuđeni zbog partnerstva s The Hotels Networkom. Ova se integracija savršeno uklapa u našu misiju pružanja jednostavne tehnologije hotelijerima koja im omogućuje uspjeh u sve konkurentnijem hotelskom sektoru. Kombinacijom naše stručnosti u programu hotelskog upravljanja s naprednim alatima THN-a, uvjereni smo da će naši klijenti vidjeti značajna poboljšanja u izravnim rezervacijama i zadovoljstvu gostiju.”

Juanjo Rodriguez, izvršni direktor The Hotels Networka, rekao je: „Partnerstvo između THN-a i RoomRaccoona nudi jedinstveno cjelovito rješenje koje koristi snagu tehnologije strojnog učenja kako bi osnažilo hotelske kanale izravnih rezervacija. Personaliziranjem korisničkog putovanja online rezervacije i poboljšanjem stope konverzije, možemo podići razinu iskustva gosta i istovremeno povećati prihode hotela. Ove platforme čine idealnu kombinaciju, a nova suradnja pruža značajnu dodanu vrijednost klijentima diljem svijeta.”

Integracija između RoomRaccoona i The Hotels Networka sada je dostupna hotelijerima diljem svijeta.

O The Hotels Networku

The Hotels Network je inovativna tehnološka tvrtka koja surađuje s više od 19.000 hotela diljem svijeta. Tvrtka svojim klijentima nudi cjelovitu platformu za rast koja osnažuje njihov izravni kanal rezervacija. Korištenjem niza integriranih alata i analitike, hotelski brendovi mogu privući, angažirati i ostvariti konverziju gostiju tijekom cijelog korisničkog putovanja. Osim usporedbe cijena, sažetaka recenzija i mogućnosti personalizacije, THN-ova prediktivna personalizacija koristi tehnike strojnog učenja kako bi predvidjela ponašanje korisnika te personalizirala poruku i ponudu za svakog korisnika. THN se ponosi priznanjima za inovacije proizvoda, brz rast i jedinstvenu korporativnu kulturu, nedavno osvojivši nagradu za najbolji alat za izravnu rezervaciju u 2023. godini na prestižnoj dodjeli HotelTechAwards.

Za više informacija posjetite: thehotelsnetwork.com

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci