RoomRaccoonova integracija s Cendynom dovodi globalne distribucijske kanale neovisnim hotelima

6 prosinca, 2022 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoonova integracija s Cendynom dovodi globalne distribucijske kanale neovisnim hotelima
Podijelite ovaj članak

RoomRaccoon, sveobuhvatni (eng. all-in one) Hotel Management sustav, najavio je novu integraciju s Cendynom.

(Split) 06. prosinac 2022 – RoomRaccoon, sveobuhvatni (eng. all-in one) Hotel Management sustav, najavio je novu integraciju s Cendynom. Dvosmjerna integracija između RoomRaccoonai Cendynovog centralnog sustava rezervacija Pegasus (CRS) omogućuje hotelima da bez napora distribuiraju cijene, dostupnost i inventar (ARI) na moćnim globalnim distribucijskim sustavima (GDS) publici od preko 600.000 potencijalnih putnika na više od 120 tržišta diljem svijeta, uz dodatak OTA kanala.

Integracija Hotel Management sustava s GDS-om najbolji je način za osiguranje unosnih korporativnih i konzorcijskih poslova s vodećim hotelskim zastupništvom i globalnim prodajnim programima. Zajedničkim naporima RoomRaccoona i Cendyna, neovisni hoteli mogu potaknuti GDS rezervacije visoke vrijednosti na svoje smještaje uz ADR (prosječnu dnevnu cijenu) u visini od 30-35% prosječne cijene.

Integraciju pokreće World Hospitality Solutions (WHS) koji pruža besprijekornu komunikaciju između RoomRaccoona i Cendyna tako da korisnici mogu automatski distribuirati svoje cijene, inventar i dostupnost s RoomRaccoon Channel Managera do Pegasus CRS-a u realnom vremenu i time izbjeći rad sa složenim GDS ekstranetom.

„Cendyn je uzbuđen zbog suradnje s RoomRaccoonom jer obje tvrtke dijele strast za stvaranjem inovativnih, tehnološki omogućenih rješenja koja pomažu hotelima u iskorištavanju svojih podataka i optimiziranju prihoda. Ova poboljšana integracija usmjerava protok podataka između Pegasusovog CRS-a i RoomRaccoonovog PMS-a, što će hotelima omogućiti donošenje informiranijih odluka o cijenama, potražnji i distribuciji micanjem prepreka između informacija o profilu gostiju, cijena i inventara,“ rekla je Sarah Tissot, potpredsjednica Odjela za distribuciju i partnerstva u Cendynu.

Steven Reffin, voditelj Odjela za partnerstva u RoomRaccoonu, objašnjava: „Uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Pegasus CRS-u tvrtke Cendyn na naše tržište. S ponovnim porastom osobnih događaja i tvrtki koje zahtijevaju da zaposlenici putuju na sajmove, konferencije i umrežavanje, nikada nije bilo bolje vrijeme za neovisne hotele da se uključe u ovo tržište i povećaju prihod.”

Saznajte više o integraciji RoomRaccoon i Cendyn.

O Cendynu

Cendyn je katalizator digitalne transformacije u ugostiteljstvu. Pomažemo hotelima diljem svijeta u povećanju profitabilnosti i lojalnosti gostiju putem integrirane tehnološke platforme koja usklađuje timove za prihode, e-trgovinu, distribuciju, marketing i prodaju sa centraliziranim podacima, aplikacijama i analitikom, kako bi mogli uhvatiti veću potražnju i ubrzati rast. S uredima širom svijeta, u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Singapuru, Bangkoku i Indiji, Cendyn opslužuje desetke tisuća klijenata u 143 zemlje. Cendyn se spojio s Pegasusom u siječnju 2022. godine.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije

Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci