RoomRaccoon predstavlja poboljšano rješenje za plaćanje na 28 novih tržišta

30 ožujka, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon predstavlja poboljšano rješenje za plaćanje na 28 novih tržišta
Podijelite ovaj članak

Osmišljeno za hotelijere, poboljšano rješenje za obradu plaćanja RoomRaccoona sada je dostupno u Europi, Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Kanadi.

(Split) 30. ožujak 2023 – RoomRaccoon, vodeći sustav upravljanja hotelima, najavio je proširenje svog rješenja za plaćanje RaccoonPay. Ovim će proširenjem RoomRaccoon lansirati potpuno integriranu ponudu plaćanja na 28 novih tržišta u Europi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Ova poboljšana platforma za plaćanje pruža hotelijerima jedinstveni pristup u upravljanju plaćanjem i ispunjavanju zahtjeva svojih gostiju. Sustav je u potpunosti integriran s RoomRaccoonovim HMS-om i prikazuje sve transakcije u stvarnom vremenu na nadzornoj ploči RaccoonPayja što čini praćenje naplata lakšim, pristupačnijim i sigurnijim.

Zahvaljujući rješenju za plaćanje RaccoonPay, hotelijeri mogu:

  • Ponuditi načine plaćanja prilagođene potrebama svojih gostiju i kupaca. Uz RaccoonPay, ugostiteljski će objekti imati koristi od dobro uspostavljenoga sustava naplate kojim im je omogućeno korištenje preferiranih i poznatih metoda plaćanja njihovih kupaca i gostiju.
  • Povećati broj konverzija uz neometano iskustvo plaćanja. Gosti preferiraju jednostavna online plaćanja bez poteškoća, a RaccoonPay poboljšava iskustvo gosta nudeći im jednostavno i učinkovito plaćanje u svim fazama korisničkog putovanja, bilo online ili na recepciji.
  • Uštedjeti vrijeme i smanjiti pogreške zahvaljujući automatizaciji. RaccoonPay koristi automatizaciju kako bi hotelijerima pomogao u obradi transakcija, čime se štedi vrijeme i trenutačno smanjuju pogreške u naplati i fakturiranju.
  • Automatski naplatiti virtualne kreditne kartice (VCC) iz OTA-a. RaccoonPay automatski naplaćuje VCC-ove ujutro na datum efektivnog plaćanja kako hotelijeri nikad ne bi propustili nijednu transakciju.
  • Izgraditi povjerenje gosta uz sigurna plaćanja usklađena s PSD2 SCA i PCI standardima. RaccoonPay pruža sigurnost na koju se vi i vaši gosti možete osloniti. Sustav spaja vodeće sigurnosne standarde i automatizaciju kako bi se smanjio rizik prijevare, krađe identiteta i nezakonitih aktivnosti.

„Vrijeme složenih i ručnih procesa plaćanja je prošlo. Poboljšanje i proširenje RaccoonPaya na nova tržišta značajna je prekretnica za našu tvrtku i poslovanje. Uzbuđeni smo što možemo omogućiti većem broju hotelijera diljem svijeta korištenje pogodnosti personalizirane i fleksibilne tehnologije plaćanja zahvaljujući kojoj će moći pružiti svojim gostima najbolje iskustvo plaćanja, što će posljedično osigurati ponovljeno poslovanje objekta i uštedjeti hotelijerima novac“, objasnio je Frits Beyer, voditelj Odjela plaćanja u RoomRaccoonu.

RaccoonPay dolazi u potpunosti integriran s uređajem za kartično plaćanje te u potpunosti automatizira plaćanja na recepciji, čime se štedi dragocjeno vrijeme hotelskih timova, a gostima pruža bolje iskustvo uz brži i učinkovitiji proces odjave.

„Vrlo je praktično imati uređaj za kartično plaćanje koji je izravno povezan sa sustavom RaccoonPay. Prije smo radili s posebnim POS uređajem u kojemu smo morali ručno upisivati iznos, a sada je sve automatizirano. Gostima također možemo ponuditi mogućnost online plaćanja prije dolaska ili na recepciji“, izjavio je Kees Bierkens vlasnik Den Heijkant, u Nizozemskoj.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije

Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci