RoomRaccoon predstavio platformu sljedeće generacije

6 listopada, 2022 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon predstavio platformu sljedeće generacije
Podijelite ovaj članak

(Split) 6. listopada 2022 – RoomRaccoon, vodeći cjeloviti sustav upravljanja hotelima, najavio je sljedeću generaciju svoje platforme. Novi je dizajn predstavljen na RoomRaccoonovom godišnjem Check-In Hospitality Summitu u Bredi i njime će se hoteljerima pružiti jednostavnija i prilagođena tehnologija za upravljanje, marketing i razvoj njihova poslovanja.

Izdanjem se predstavljaju novi zasloni za navigaciju koji su osmišljeni s ciljem poboljšanja korisničkoga iskustva i uvođenja hotela u novu eru hotelskog menadžmenta. Vizualna poboljšanja i unaprijeđena navigacija čine platformu intuitivnijom, zaokružujući ovu inovaciju vodećeg sustava upravljanja hotelima.

Nadja Buckenberger, osnivačica i direktorica u RoomRaccoonu, tom je prigodom izjavila: „Evolucija platforme RoomRaccoon nastavlja našu svrhu osnaživanja hotelijera pametnom tehnologijom koja je pristupačna i koja pokreće bolje i učinkovitije poslovanje. Jednostavan i moderan dizajn stavlja hotelijere u središte iskustva kako bi se smanjile poteškoće u prilagodbi i usvanjanju nove tehnologije.“

„Jedan od izazova s kojima se suočavamo kao cjelovito rješenje je učinkovito prikazivanje svih naših modula na prihvatljiv način, jednostavan za navigaciju. Naša nova navigacija radi odlično na pružanju veće vidljivosti svim našim modulima tako da naši korisnici mogu doista beneficirati od cijele platforme.“

Nova nadzorna ploča za navigaciju uključuje:

Prikaz: Novi dizajn ističe tri primarna modula RoomRaccoona: Rezervacije, Channel Manager i Marketplace.

Marketplace:Ponuđen je prikaz svih RoomRaccoonovih dostupnih veza i integracija sa svojim partnerima.

Favoriti: Novanavigacija ima prilagodljivi izbornik, koji je poznat pod nazivom favoriti, kojim se hotelijerima omogućuje prilagodba navigacije modulima kojima često pristupaju.

Proširivi izbornik: Bočna traka na novom izdanju omogućuje korisnicima proširivanje ili sažimanje izbornika za jednostavnije korištenje.

Promjena objekta: Za klijente s više objekata, sada postoji značajka promjene objekta koja vam omogućuje neometano kretanje objektima jednostavnim klikom tipke.

Nadja Buckenberger dodaje: „Mobilna je navigacija mnogo lakša za korištenje, tako da hotelijeri zaista mogu upravljati svojim cijelim objektom od bilo gdje i u bilo koje vrijeme.“

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci