RoomRaccoon predstavio funkciju online odjave gostiju na IHS sajmu u Amsterdamu

15 ožujka, 2023 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon predstavio funkciju online odjave gostiju na IHS sajmu u Amsterdamu
Podijelite ovaj članak

Ova nova značajka omogućit će gostima veću kontrolu nad njihovim boravkom dajući im mogućnost odjave i plaćanja računa iz udobnosti svoje sobe.

(BREDA) 20 March 2023. RoomRaccoon, vodeći sveobuhvatni sustav upravljanja hotelima (HMS), najavio je pokretanje svoje nove značajke online odjave gostiju. Ova intuitivna tehnologija koju je na Independent Hotel Showu u Amsterdamu predstavio Tymen van Dyl, izvršni direktor i osnivač tvrtke RoomRaccoon, omogućit će hotelima da poboljšaju i digitaliziraju iskustvo koje nude svojim gostima.

Ovo beskontaktno rješenje nudi gostima mogućnost odjave iz hotela i plaćanja svog računa iz udobnosti svoje sobe putem poveznice poslane e-poštom na njihove uređaje. Online odjava idealna je za hotele koji žele poboljšati iskustvo gosta i uštedjeti vrijeme.

Za Tymena van Dyla, pokretanje RoomRaccoonove funkcije online odjave omogućit će hotelijerima da svojim klijentima ponude modernu tehnologiju prilagođenu njihovim očekivanjima: “U današnje doba gosti očekuju da im hoteli ponude više udobnosti i izbora. Uz dodatak online odjave gostiju na našem HMS-u, hotelijeri koji koriste RoomRaccoon moći će svojim gostima ponuditi optimalno iskustvo, od rezervacije do odlaska, što će im omogućiti veću kontrolu nad svojim boravkom.”

Uz RoomRaccoon online naplatu, hoteli će sada moći ponuditi svojim gostima pojednostavljeno iskustvo plaćanja. Sustav koristi PSD2 SCAi PCI sigurnosne standarde plaćanja i kombinira vodeće sigurnosne i automatizirane tehnologije za pružanje opcija plaćanja koje gosti poznaju i kojima vjeruju.

“Evolucijom RoomRaccoonove platforme nastavlja naša predanost pružanja neovisnim hotelijerima vrhunske tehnologije koja poboljšavaja rad hotela i pruža gostima personalizirano i moderno iskustvo. Uzbuđeni smo što našu platformu razvijamo u najopsežniji HMS sustav na tržištu pružajući hotelijerima i njihovim gostima izvrsna iskustva,” rekao je van Dyl.

O RoomRaccoonu

RoomRaccoon nagrađivani je hotel management sustav kojem vjeruju tisuće neovisnih objekata diljem svijeta. RoomRaccoonova platforma temeljena na oblaku osnažuje hotelijere i pružatelje usluga smještaja opsežnim asortimanom proizvoda i rješenjima za povećanje prihoda, pojednostavljenje operacija i poboljšanje iskustva gostiju. S više od 400 integracija, RoomRaccoon jedno je od najpovezanijih rješenja na tržištu. Osnovao ga je 2017. vlasnik hotela i stručnjak za tehnologiju. Hotel Tech Report dodijelio je 2020. i 2021. RoomRaccoonu nagradu za najbolji hotel management sustav na svijetu.

Kontakt za medije

Lindsay Krause

[email protected]

Author Image

Lindsay

Povezani članci