Koji je najbolji hotelski softver za prijavu?

25 kolovoza, 2022 James Hood
Home > Technology > Koji je najbolji hotelski softver za prijavu?
Podijelite ovaj članak

Najbolji hotelski softver za prijavu omogućuje hotelima brz i učinkovit postupak registracije kako bi se gosti mogli brže početi opuštati. Što je još važnije, omogućuje gostima koji dolaze online prijavu, smanjuje redove na recepciji i dodatna je pogodnost gostu na putovanju. 

Danas ne morate instalirati zaseban softver za prijavu u svoj hotel jer svaki dobar property management sustav (PMS) ima funkcije upravljanja prijavom kao preduvjet. 

Prijava može igrati samo malu ulogu u poslovanju vašeg objekta, ali je i dalje jedna od najvažnijih dodirnih točaka s gostima i postavlja atmosferu za ostatak boravka. 

Ovaj blog donosi važne funkcije za prijavu koje bi vaš pružatelj PMS-a trebao ponuditi i kako ih koristiti za poboljšanje iskustva gostiju.

5 modernih funkcija za prijavu u hotel

Evo pet jedinstvenih softverskih funkcija za prijavu u hotel koje RoomRaccoon nudi kako bi tradicionalni postupak prijave pretvorio u personaliziranu i profitabilnu dodirnu točku za vaš hotel.

1. Brz pristup rezervacijama

Velika prednost korištenja sveobuhvatnog sustava upravljanja objektom je u tome što se ne morate boriti s različitim softverskim prijavama i sučeljima kada gosti dolaze u vrijeme gužvi radi prijave.

 Uz PMS-ove poput RoomRaccoona, kalendar rezervacija izravno je povezan s profilima gostiju. To znači da podatke o registraciji možete ispuniti jednim klikom.

2. Hotelski digitalni skener

Ručna registracija gostiju dugotrajna je i ostavlja prostor za pogreške. Pomoću hotelskog digitalnog skenera možete registrirati više gostiju za upola manje vremena i znati da imate točne račune svih prijavljenih gostiju koji su se prijavili. 

Ovu praktičnu značajku možete omogućiti i tijekom online prijave. Gosti tada mogu koristiti mobilne telefone za skeniranje osobnih dokumenata i ispuniti prijavu prije dolaska.

3. Mobilna hotelska prijava

Sustav prijave više nije ograničen na recepciju. Iako je hotelski softver za online prijavu bio tražen tijekom pandemije radi promicanja sigurnosti i socijalnog distanciranja, koristi su ubrzo premašile zahtjeve pandemije, a sve više hotela upotrebljava softver zbog njegove praktičnosti i učinkovitosti.

Putnici preferiraju samoposlužnu opciju koja im omogućuje upravljanje vremenom i interakciju s hotelom na način koji odaberu. To je također jedinstvena dodirna točka koja hotelima omogućuje prodaju bez ljudske interakcije, a gosti mogu prilagoditi svoj boravak prije dolaska.

4. Automatizirani upsell

RoomRaccoon jedini je ustav upravljanja objektima s upsell alatom za online prijavu. Gosti koji stižu mogu pregledavati jelovnik za goste i birati između nadogradnji soba ili dodatnih usluga kao što su spa tretmani i boca šampanjca kako bi imali boravak po svojoj mjeri. 

Ova softverska funkcija za prijavu u hotel preuzima težak i ponekad neugodan zadatak prodaje novim gostima iz ruku vašeg osoblja. Povrh svega, hoteli koji koriste upsell prije dolaska povećavaju RevPAR u prosjeku do 14 %.

5. Navedite vrijeme prijave i odjave svog objekta

Pomoću PMS-a možete odrediti vrijeme prijave u svoj objekt i postaviti vrijeme za automatizirane e-mailove prije boravka. Dan prije dolaska gosta? Pet sati prije dolaska? To je potpuno pod vašom kontrolom, a gosti koji rezerviraju izravno u vašem hotelu mogu dodati komentar kako bi vas upozorili ako kasne.

Zašto je sveobuhvatni PMS bolji od hotelskog softvera za prijavu?

Ako vam je potreban hotelski sustav za prijavu velika je vjerojatnost da vam je potreban i kalendar rezervacija za spremanje podataka o gostima. A ako vam je potreban kalendar rezervacija, najvjerojatnije vam je potreban channel management softver kako bi vaša rezervacije bila sinkronizirane. 

Zato RoomRaccoon nudi sveobuhvatno rješenje koje uključuje property management sustav, hotelski booking engine, platformu za plaćanje i channel managerna jednoj jednostavnoj platformi.


REZERVIRAJTE DEMO

Koliko košta hotelski softver za prijavu?

Kao dio sustava upravljanja objektima, hotelski softver za prijavu pristupačniji je jer plaćate jednu pretplatu koja pruža puno veću vrijednost od jedne funkcije. Uz to izbjegavate i gnjavažu s plaćanjem više ugovora svaki mjesec.

Trošak korištenja PMS softvera može biti po proviziji ili kao mjesečna / godišnja pretplata. Mjesečna ili godišnja pretplata bolja je za izradu proračuna jer je to predvidljiva, paušalna naknada.

 Nadalje vam omogućuje da zaradite stvarni povrat ulaganja (umjesto da uzme značajan dio prihoda).

Isprobajte naš cjenik kako biste točno odredili koliko će koštati RoomRaccoon za vaš objekt.

Usporedba softvera hotelskih sustava za prijavu

Kada kupujete hotelske sustav prijave, možete suziti fokus gledajući neke bitne čimbenike kao što su:

  •     Cijena – Fleksibilni paketi za male do srednje i poslovne objekte.
  •     Funkcionalnost – Želite sveobuhvatno rješenje koje može pružiti upravo ono što vaše poslovanje treba.
  •     Jednostavnost upotrebe – Članovi osoblja trebali bi se brzo prilagoditi novom korisničkom sučelju.
  •     Reputacija – The Hotel Tech Report pouzdan je izvor recenzija hotelskih softvera za prijavu.
  • Podrška – Ako nešto treba riješiti u vašem objektu, to mora biti brzo. Zato je od vitalne važnosti moći odmah stupiti u kontakt s podrškom koja govori vaš jezik.

Pokrenite besplatnu probnu verziju hotelskog softvera za prijavu

Pomoglo bi kada biste odabrali pružatelja hotelske prijave koji nudi besplatno probno razdoblje. S ovom razinom transparentnosti, znate da će softver pružiti ono što obećava.

Besplatna probna verzija hotelskog softvera za prijavu omogućuje vam testiranje softvera kako biste vidjeli zadovoljava li vaše potrebe prije kupnje. S toliko mogućnosti na tržištu, iskorištavanje besplatnog probnog razdoblja može vam pomoći suziti izbor i pronaći pravi izbor za svoje poslovanje. 

RoomRaccoon nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Imat ćete dovoljno vremena za isprobati brojne gore navedene funkcije prijave u hotel i vidite kako možete pružiti brz i učinkovit postupak registracije na recepciji ili online!

Author Image

James Hood

Povezani članci