Expedia

Expedijina integracija s RoomRaccoonom pruža hotelima mogućnost dvosmjernu vezu između kanala radi distribucije njihovih cijena, dostupnosti i inventara s ciljem povećanja popunjenosti, prihoda i ukupne vidljivosti i dosega.

Expedia-promotions-RoomRaccoon

O Expediji

Expedia je međunarodno pouzdan kanal za rezervacije koji vaše poslovanje povezuje s milijunima putnika diljem svijeta. S pristupom na više od 200 stranica za putovanja i svjetskim prisustvom u više od 70 zemalja, njegova je vodeća tehnologija dizajnirana za povećanje vaših rezervacija, optimizaciju vaše vidljivosti i kao pomoć u poboljšanju vaših recenzija.

Kako radi integracija Expedije s RoomRaccoonom?

Expedijina integracija za RoomRaccoon jednostavno je i automatsko rješenje za povećanje vaše popunjenosti, povećanje prihoda, olakšavanje iskustva rezervacije i globalizaciju dosega vašeg hotela.

Vi odlučujete o cijenama i upravljanju vaše popunjenosti jednostavnim slanjem cijena, dostupnosti i ograničenja Expediji. RoomRaccoonov Channel Manager automatski će ažurirati sve rezervacije i promjene u rezervacijama na Expediji.

Nikada više nećete propustiti prihod zbog prezaposlenosti.

RoomRaccoonova nova značajka automatske naplate, osmišljena je za automatizaciju procesa punjenja virtualnih kreditnih kartica u PMS-u i osigurava da neće biti propušteno nijedno plaćanje.

Sve će se kartice ujutro, kako biste imali spreman pregled na početku radnog dana. Sve kartice s VCC saldom od 0 bit će isključene iz automatske naplate. Funkcionalnost automatske naplate trenutno je ekskluzivna za naše RaccoonPay korisnike.

Expedia promocije

Raduje nas što možemo objaviti da su RoomRaccoon i Expedia pokrenuli novi API za promocije! Novi API za promocije omogućit će hotelijerima da upravljaju svojim trenutnim promocijama, kao što su promocije s popustima i dugim boravcima kao i da kreiraju nove promocije u Expediji iz RoomRaccoona.

Povežite se s Expediom

Pretražite Expediju na Marketplaceu i kliknite na ikonu plus. Obavijest o integraciji bit će poslana RoomRaccoonom upravitelju povezivanja.

Pregledajte po kategoriji

Kanali za rezervacije