Ovladajte svojim hotel management sustavom:

Akademija RoomRaccoon

Osnaživanje hotelijera naša je strast i svrha. Saznajte više o našoj bogatoj ponudi obuka za kupce. Unaprijedite svoje RoomRaccoon vještine pomoću naših webinara, masterclassova i online obuka.

Unaprijedite vještine uz Akademiju RoomRaccoon

Naš modul Akademija je obrazovno središte osmišljeno da vam pomogne iskoristiti sustav RoomRaccoon na najbolji način.

Nudi vam mogućnosti otključavanja i postavljanja značajki i alata za optimizaciju vašeg objekta u tri ključna područja: iskustvo gostiju, automatizacija objekata i veze.

Najbolji dio? Možete samostalno raditi putem Akademije uz naše informativne članke u centru za pomoć ili zakazati poziv s jednim od naših Customer Success Managera ako trebate pomoć.

Sve odgovore pronađite u našem Centru za pomoć

Osnaživanje hotelijera naša je strast i svrha. Naši stručnjaci redovito ažuriraju i unapređuju članke u Centru za pomoć. Sve je osmišljeno za vas.

Naš Centar za pomoć je središte znanja puno RoomRaccoon savjeta, znanja i trikova. Pregledajte različite kategorije i saznajte više ili jednostavno potražite odgovore na svoja pitanja.

Centru za pomoć možete pristupiti s kartice resursi na našoj web-stranici. Možete mu pristupiti i iz svog PMS-a klikom na ikonu upitnik u donjem desnom uglu sučelja.

RoomRaccoon bodovi za obuku

Predstavljamo vam RoomRaccoon bodove za obuku. Ova ekskluzivna valuta ekvivalent je kreditima koji se mogu iskoristiti za edukaciju kod RoomRaccoon stručnjaka za obuku kupaca.

Vaš pretplatnički plan RoomRaccoon određuje broj vaših bodova. Ali, bodove možete i kupiti ili izvršiti određene radnje da ih zaradite! I što više učite, više zarađujete! Za što možete iskoristiti naše bodove za obuku?

Naši korisnici imaju razne obuke. Možete birati između webinara, online obuka o sustavu ili masterclassova uživo.

Masterclassovi uživo

Volimo praktičnost kada je u pitanju osnaživanje hotelijera. Zato smo uveli masterclassove uživo u Nizozemskoj, Portugalu, Španjolskoj, Njemačkoj i Južnoj Africi.

Samo se prijavite i prisustvujte ekskluzivnoj obuci uživo sa stručnjacima za sustav RoomRaccoon. Uživajte u besplatnom ručku dok učite nove taktike i umrežavate se s kolegama hotelijerima.

Prijavite se za masterclass uživo

Najčešća pitanja o obuci za korisnike

1Kako se mogu prijaviti na obuku korisnika i masterclassove?
Putem online poveznica koje podijeli RoomRaccoon. Veze za obuku korisnika i masterclassove možete naći u odjeljku Akademija u Centru za pomoć .
2Koliko često se održavaju online obuke?
Stručnjak za obuku korisnika organizira i vodi dva ciklusa obuke svaki mjesec kako bi naučio korisnike optimalno koristiti sustav RoomRaccoon i njegove funkcije.
3Gdje se održavaju masterclassovi?
RoomRaccoon trenutno održava masterclassove uživo u Nizozemskoj, Portugalu, Španjolskoj, Njemačkoj i Južnoj Africi.