Brza i učinkovita prijava gostiju 

RaccoonID je digitalni bar-kod skener koji skenira sve identifikacijske dokumente čitajuči njihove bar-kodove i automatski popunjava informacije o gostima. Skeniranje omogućuje brzu, beskontaktnu obradu tijekom prijave na recepciji ili online prijave.

 

BUKIRAJ DEMO PREZENTACIJU

RaccoonIdentity 

 

 

 

 

Skener za osobne iskaznice

RaccoonID koristi tehnologiju optičkog prepoznavanja znakova (OCR) za 100% precizno izdvajanje podataka iz identifikacijskih dokumenata gostiju, vozačkih dozvola i putovnica. Podaci o gostima kao što su ime i prezime, zemlja podrijetla, datum rođenja i identifikacijski broj automatski se popunjavaju i spremaju u dio “podaci o gostima” u PMS-u RoomRaccoon..   

 

Dodatne mogućnosti:

Skeniranje ID dokumenata: OCR tehnologija za 100% izdvajanje podataka i točnost.

Sigurnost: Podaci su sigurno pohranjeni u PMS-u. Sukladno GDPR-u.

Provjera identiteta: Sigurna metoda provjere identiteta gostiju.

 

 

Beskontaktna online prijava  

Dodatna razina pogodnosti za proces online prijave. Uz RaccoonID, gosti mogu jednostavno skenirati osobne dokumente pomoću kamere na svojim mobilnim uređajima kada se prijavljuju na daljinu. Time se značajno smanjuje vrijeme provedeno na recepciji.. 

 

Kako funkcionira online prijava?

Prilikom primanja e-poruke prije dolaska, gost dobiva mogućnost online prijave. Nakon što kliknu na poveznicu, preusmjerava se na online obrazac za prijavu gdje može skenirati svoje osobne dokumente. Sljedi automatsko popunjavanje svih podataka u online obrazac za prijavu. 

 

Dodatne pogodnosti:

Brza i učinkovita prijava: Smanjite redove za prijavu i omogućite gostima da se brže odmore.

Uštedite vrijem: Brza prijava omogućuje osoblju da provede više vremena na iskustvu gostiju.

Smanjite greške: Skeniranje ID-a osigurava točne podatke svih prijavljenih gostiju.

 

 

Poboljšano iskustvo gostiju

Dopustite gostima koji su putovali izdaleka da što prije zapoćnu svoj odmor. Uklanjanjem zamornog ručnog unosa podataka tijekom užuranog procesa prijave, recepcija ne mora više raditi pod pritiskom i može dočekati goste uz kratak i ugodan razgovor. Instalacijom RaccoonID podići ćete učinkovitost, promicati sigurnost gostiju s beskontaktnom prijavom i dobiti više vremena za osobnu interakciju s vašim gostima. 

 

RaccoonID je dostupan kao nadogradnja. Pogledajte naše pakete ovdje.