Online Check-in

 

Nema više dugih redova na recepciji, nema više nervoznih gostiju koji žele što prije ući u svoju sobu nakon dugog putovanja, nema više napornih i dugih administrativnih poslova popraćenih greškama. Jednom kada gost popuni sve podatke, isti se automatski šalju u eVisitor! 

Sve to možete imati koristeći RoomRaccoon online prijavu gostiju!

 

Postoje mnogi razlozi zašto je korisno napraviti online prijavu prije dolaska i za vas i za gosta.

Ne samo da štedite gratisme tijekom prijave, nego služi i kao dodatna potvrda da gost stvarno dolazi. Želite li prijavu bez potrebe da gost prolazi kroz recepciju ili da se prijavi kada vaša recepcija više ne radi? Želite li da gost unaprijed plati depozit? Želite uključiti upsell? Online prijava je Vaše savršeno rješenje i vrlo lako se postavlja u RoomRaccoon-u.  

 

Kada gost dobije mail koji mu se automatski šalje prije dolaska, možete uključiti i link nakon online prijave. Na stranici online prijave popunjavaju se svi bitni podaci o gostu, uključujući i gratisme dolaska.  

 

Ova funkcija, koju je jako lako postaviti unutar RoomRaccoon-a kao i sve otale funkcionalnosti, pomaže vam pri organizaciji vašeg posla, omogućava beskontaktnu prijavu gosta, uklanja administraciju i omogućava Vam da se više posvetite svome gostu. Win - win, zar ne?