Online Booking Sistem

Besplatni test račun

Više direktnih rezervacija!

Više direktnih rezervacija!

Booking engine je način za dobivanje više direktnih rezervacija kroz vlastitu web stranicu. Bez staromodnih web formi, samo direktni uvid u raspoloživost vaših soba.

Nema više provizija

Nema više provizija

S našim rezervacijskim modulom ne morate više plaćati komisije drugim kanalima. Sve rezervacije koje zaprimite kroz rezervacijski modul na web stranici su oslobođene provizija.

Direktna veza sa PMSom

Direktna veza sa PMSom

Kada gost rezervira sobu putem rezervacijskog modula, u realnom vremenu ta informacija se iskomunicira s Property Management Systemom. Nakon toga, informacija se primjenjuje i na sve ostale eksterne kanale.

Izradite vlastite aranžmane

Izradite vlastite aranžmane

Idealan način za realizaciju većeg prihoda, na primjer kroz izradu vikend aranžmana ili tjednih paketa. Možete kombinirati i više noćenja s ukusnom večerom ili vrhunskim vinom.

Online booking sistem

Ako želite uštedjeti mnogo vremena i generirati više direktnih rezervacija, tada jednostavno ne smijete raditi dalje bez online booking sistema. Nebitno da li ste vlasnik ili zaposlenik, definitivno je korisno i isplati se imati online booking sistem. RoomRaccoon hotel software sastoji se od 3 dijela; PMS (property management system), efikasan channel manager i profitabilan booking modul. U biti sve što vam treba za veći uspjeh vašeg smještaja. Želite besplatno isprobati online booking sistem? Izradite besplatan demo račun.

Moćan booking engine

S našim booking engineom moguće je ostvariti do 27% više direktnih rezervacija. Kako? Jednostavnim postavljanjem na web stranicu. Idealno za dobivanje većeg broja rezervacija na koje ne morate plaćati proviziju. Kada odaberete RoomRaccoon, imate mogućnost postavljanja stranice koja izlistava vaše sobe za direktno rezerviranje. Na lagan način možete prezentirati svoje sobe ili kreirati pakete. Ova stranica se može prilagoditi vašem vizualnom identitetu i brendu. Postavljanjem dugmeta za poziv na akciju na vašem webu, potencijalni gost može lako rezervirati direktno.

Property Management Software

S Property Management Softwareom možete upravljati svim svojim rezervacijama na jednostavan način. Sve vaše rezervacije su pohranjene u oblaku i prikazuju se na jednom centralnom mjestu. Rezervacijama možete upravljati gdje god i kada god želite. Otkazana vam je rezervacija? Promjena se automatski implementira kroz property management sistem i soba je opet dostupna za rezervacije na svim vanjskim kanalima, ali i vašoj web stranici. Također, možete uštedjeti mnogo vremena zahvaljujući automatizaciji zadataka u property management sistemu. Automatsko generiranje računa, e-mailovi i još toga.

Zašto odabrati RoomRaccoon?

RoomRaccoon ima nekoliko prednosti nad konkurencijom. Ne samo da je program razvijen od strane ljudi koji imaju mnoštvo godina iskustva u industriji, nego se i nove funkcionalnosti dodaju konstantno. Mi stalno osluškujemo potrebe klijenata i uvažavamo njihovo mišljenje što se reflektira i kroz razvoj proizvoda. Na taj način povećavamo prihode, smanjujemo troškove te olakšavamo svakodnevno operativno poslovanje. Još jedna od prednosti je da ne trebate ulagati u skupi hardware za korištenje naših proizvoda. Online booking software jednostavno radi na laptopu, tabletu ili pametnom telefonu. Svi podaci sigurno su pohranjeni u oblaku i stoga dostupni kada i gdje god želite. Želite besplatno isprobati online booking sistem? Napravite svoj demo račun.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%