Slowey POS sustav

Slowey POS proizvodi posebno su napravljeni za rješavanje svakodnevnih izazova ugostiteljske industrije. Osmišljeni su da budu jednostavni za upotrebu, fleksibilni, inovativni i napredni.

O Slowey POS-u

Slowey POS Systems ima preko 90 godina iskustva u industriji POS-a i blagajni. Nagrađivano je rješenje za smanjenje troškova, maksimaliziranje potencijala prihoda, osiguranje lojalnosti kupaca i pružanje iznimne korisničke usluge.

Kao vlasnik ugostiteljskog objekta, svjesni ste da je vaš POS sustav ključan ne samo za poslovanje, već i za reputaciju. Zato Slowey POS pružan vrhunski sustava za sve potrebe. Bez obzira na to vodite li kafić s 50 sjedećih mjesta ili lanac s 50 lokacija, Slowey POS nudi odgovarajuće proizvode i stručnost kako bi osigurao da imate pravi sustav i potrebnu podršku.

Prednosti integracije

  • Integrirajte račune kupaca u RoomRaccoonov PMS, pojednostavite upravljanje naplatom i poboljšajte točnost.
  • Poboljšajte izvješćivanje o prodaji izvlačenjem POS izvješća izravno iz RoomRaccoonovog modula za izvješćivanje.
  • Praktičnost naplate gostu u njegovoj sobi pruža besprijekorno i personalizirano iskustvo.

Kako funkcionira Slowey POS integracija s RoomRaccoon?

Property management sustav (PMS) i point-of-sale ( POS) dva su važna hotelska sustava koji dobro funkcioniraju zajedno. Integracijom RoomRacconovog PMS-a sa Slowey POS-om, možete konsolidirati prodaju, upravljanje recepcijom, održavanje, obradu plaćanja i upravljanje prihodima.

Integracija pojednostavljuje proces naplate prodaje u restoranu i dodatnih troškova u gostovoj sobi putem automatizacije procesa. To eliminira greške u naplati koje nastaju ručnim unosom i omogućava osoblju više vremena za fokusiranje na pružanje usluge gostima.

Hotelijeri će biti oduševljeni saznanjem da RoomRaccoon nudi naprednu značajku izvješćivanja koja im omogućuje jednostavno generiranje POS izvješća o prihodima. To omogućuje bolje razumijevanje prodajnih rezultata odvajanjem POS prodaje od prihoda od soba, čime se izbjegava stvaranje iskrivljenih izvješća.

Spojite se na Slowey POS sustav

Nađite Slowey POS na RoomRaccoon Marketplaceu i kliknite na ikonu plus. Customer success manager će dobiti obavijest o integraciji. Niste RoomRaccoonov korisnik? Dogovorite besplatnu prezentaciju. Dogovorite besplatnu prezentaciju.

kategorija

POS sustav