HyperGuest

HyperGuest spaja hotele s pružateljima usluga putovanja, omogućuje im prodaju soba uz niže provizije i pristup informacijama o korisnicima.

O HyperGuestu

HyperGuestova tehnološka platforma omogućuje hotelima da nude sobe s najvećom učinkovitosti i profitom. HyperGuest Marketplace je pametan B2B distribucijski kanal jednostavan za upotrebu. Pojednostavljuje proces rezervacija i omogućuje neposredan tijek rezervacija između hotela i pružatelja usluga putovanja.

Ovaj otvoreni i lako proširivi sloj tehnologije u oblaku pruža nove prilike za zaradu i poslovanje bez potrebe za ručnim intervencijama i uz najkraće vrijeme rezervacije.

Prednosti HyperGuesta

  • Ostvarite više rezervacija uz niže provizije: Bilo da je riječ o neto cijeni ili proviziji, putem HyperGuesta vidjet ćete veće marže i neto RevPAR te povećati zauzetost preko, bez skrivenih naknada ili tehnoloških troškova.
  • Zadržite kontrolu: Određujete cijene, uvjete i pravila, imate potpuni pregled, kontrolu i osiguran paritet cijena.
  • Preskočite gnjavažu s ugovaranjem: Nije potrebno predugovaranje, imate potpunu fleksibilnost dogovaranja posebnih ugovora ili uvjeta s pojedinačnim partnerima.
  • Upravljate odnosom s gostima: Transparentni podaci o rezervacijama omogućuju vam bolju prodaju kako biste maksimalizirali vrijednost svakog gosta.

Kako funkcionira Hyperguest integracija s RoomRaccoonom?

HyperGuest se povezuje s RoomRaccoonom i automatizira cijeli proces suradnje, a sve to bez dodatnih izdataka za vas. Dvosmjerna API veza s RoomRaccoonovim Channel Manager osigurava prenošenje vaših trenutnih cijena i dostupnosti HyperGuestu. Olakšava i upravljanje cijenama, što rezultira većim brojem rezervacija uz manje napora.

Povežite se s Hyperguestom

Nađite HyperGuest na RoomRaccoon Marketplaceu i kliknite na ikonu plus. Customer success manager će dobiti obavijest o integraciji. Niste RoomRaccoonov kupac? Dogovorite besplatnu prezentaciju.

Pregledajte po kategoriji

Booking Channel