Što je Yield Management (upravljanje prinosima)?

Yield Management je vrijedna cjenovna strategija koja se bazira na utjecajima i predviđanjima ponašanja gostiju. Svrha je maksimizacija prihoda i profita tako što se sobe prodaju po najboljim cijenama u najboljem trenutku. Ovo uključuje automatsko povećanje i smanjenje cijena koje je bazirano na pravilima koja su povezana sa trenutkom rezervacije i dostupnosti soba. 

 

Yield Management i vaš hotel

Naša user-friendly Yield Management značajka omogućava vam da postavite pravila unutar RoomRaccoona, koja određuju kako se cijene prilagođavaju određenim okolnostima. Yield Management nije samo za velike hotele i ne mora biti kompliciran ni skup. Vrlo jednostavan primjer je pravilo da se npr. cijena poveća ako imate popunjenost veću od 80%, 3 dana prije dolaska. Naravno, možete izgraditi i slojeve pravila koja su međusobno ovisna te se cijene mijenjaju protekom vremena i u ovisnosti o progresivnim promjenama u dostupnosti vaših soba.

 

 

Izradite besplatan račun

Pogodne funkcionalnosti

RoomRaccon je izrađen od strane hotelijera za hotelijere. Naš je imperativ da hotelima pružimo najbolji set alata za uspješno vođenje njihovog biznisa. Iz tog razloga integriramo i sa mnogo trećih strana koje možete direktno povezati sa vašim PMSom. Iako postoje neka uistinu sjajna i specijalizirana Yield Management rješenja, često znaju biti pre skupa za nezavisne hotele. Zato smo donijeli odluku napraviti naše vlastito rješenje i omogućiti BESPLATNO korištenje svim našim klijentima.

 

Sve u jednom (all-in-one) Hotel Software

Uz našu Yield Management funkciju, RoomRaccoonov hotel software u oblaku također uključuje Property Management System, Channel Manager i Booking Engine. Mi smo vodeći sistem za nezavisne hotele, B&Beve te apartmane i jedno od najbrže rastućih rješenja na svijetu. 

Razumijemo da tranzicija sa jednog sistema na drugi može izgledati naporno ili zastrašujuće, ali mi smo tu kako bismo vam pomogli da to napravite bezbolno. Do sada smo već pomogli stotinama hotela da naprave tu istu stvar. Možemo vam pomoći postaviti račun, uvesti (importirati) podatke i pružiti trening vašem teamu.