Naše vodstvo

Na čelu tvrtke RoomRaccoon izvanredan je tim višeg rukovodstva. Svojom stručnošću i predanošću neovisnim hotelijerima otvorili su nove načine za generiranje prihoda, olakšali su upravljanje imovinom i unaprijedili iskustvo njihovih gostiju.

Tymen van Dyl

Izvršnom direktoru i osnivaču Room Raccoona, Tymenu, cilj je osnažiti hotelijere diljem svijeta najpotpunijim i najinovativnijim hotel management sustavom.

Strastveni ljubitelj tehnologije, Tymen je prije osnivanja RoomRaccoona već imao iskustva u pokretanju nekoliko hosting tvrtki. 2017. zajedno s partnericom Nadjom Buckenberger, ibutik hotelijerkom pokrenuo je RoomRaccoon.

Nadja Buckenberger

Nadja Buckenberger je osnivačica i direktorica proizvoda (CPO) tvrtke RoomRaccoon. Bivša hotelijerka Nadja bila je nadahnuta za stvaranje rješenja koje bi se moglo uhvatiti u koštac s osnovnim ograničenjima s kojima se hoteli svakodnevno susreću tijekom svog mandata kao vlasnice Bliss Boutique Hotela.

Nije joj strana gradnja od temelja; prije nego što je 2014. kupila Bliss Boutique Hotel, Nadja je osnovala dvije online tvrtke — GadjetDeals i BierGaarde.

Adam Clarke

Adam Clarke glavni je za prihode u RoomRaccoonu. Donio je sa sobom desetljeće vrijednog iskustva iz višeg rukovodstva u različitim tvrtkama koje se bave ugostiteljskom tehnologijom.

Radio je u prodaji, marketingu i komercijali prije nego što se pridružio RoomRaccoonu u listopadu 2019. Adam je odigrao ključnu ulogu u jačanju naše pozicije vodećeg softvera rješenje za neovisne hotele u Europi, Južnoj Africi i Sjevernoj Americi.

Rene Edeling

Rene, voditelj operacija u RoomRaccoonu, ima impresivnih deset godina iskustva u savjetovanju i upravljanju operacijama, s bogatim iskustvom u prodaji, marketingu, financijama, ljudskim resursima, korisničkoj podršci i IT-ju.

Kao lidera koji teži pojednostavljenju procesa putem inovativnih rješenja, Reneova strast prema tehnologiji prirodno ga je dovela do toga da korisnicima RoomRaccoona pruža vrhunsko iskustvo.