RJEŠNJA

Sveobuhvatni hotelski program za rezervacije kojim ćete nadmašiti očekivanja vaših gostiju. Bez kompliciranih integracija

Najbolji program za hotelsko upravljanje u Hrvatskoj sadrži sve temeljne alate koji su vam potrebni za upravljanje poslovanjem i povećanje broja rezervacija.

Isprobajte besplatno na 30 dana. Bez kreditne kartice. Otkažite kad god želite.

Najpouzdaniji sveobuhvatni program za hotelske rezervacije u Hrvatskoj.

Napredno Upravljanje Objektom

Jednostavno upravljajte svojim poslovanjem od A do Ž iz jednog programa. Od čišćenja do upravljanja boravkom vaših gostiju, naš PMD omogućuje automatizaciju dnevnih procesa kako bismo vam uštedjeli dragocjeno vrijeme i pružili vašim gostima izvrsna iskustva.

Automatizirano upravljanje kanalima za rezervaciju

Izravno se povežite na više od 100 svjetskih kanala za rezervacije i dođite do milijuna potencijalnih gostiju u svijetu. Zahvaljujući automatskom ažuriranju vaše dostupnosti i rezervacijama na svim kanalima, olakšavamo vaše poslovanje.

Booking engine bez provizije

Započnite s prihvatom rezervacija na vašoj web stranici u nekoliko trenutaka. RoomRaccoonov responzivni hotelski sustav za rezervacije omogućava gostima jednostavnu rezervaciju s bilo kojeg uređaja. Uživajte u ovoj opciji bez dodane provizije.

Integrirana platforma za plaćanja

Omogućite svojim gostima jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u svakom trenutku putovanja gosta, online ili na recepciji. Dodatno, u svakom trenu pratite sve transakcije na jednom mjestu s mogućnošću pregleda po danima, mjesecima i godinama.

Program za hotele koji odabiru hotelijeri

Program koriste hoteli u Hrvatskoj s 10 do 100 soba. RoomRaccoon nudi pakete za sve vrste objekata.

Odaberite sveobuhvatni hotelski program za rezervacije

Zašto nepotrebno plaćati nekoliko programskih rješenja kada možete imati sveobuhvatno rješenje kojim ćete povećati broj rezervacija?

Bolje iskustvo gostiju i više recenzija s 5 zvijezdica

Bez složenih i skupih tehnoloških dodataka

Jednostavan i lagan za korištenje

Dogovorite poziv s našim predstavnikom u Hrvatskoj

Često postavljana pitanja o hotelskom programu za rezervacije

Sveobuhvatni programi za rezervacije hotela poput RoomRaccoona, sadrže osnovne elemente za upravljanje vašim poslovanjem i smještajem, uključujući PMS, booking engine, channel manager, sustav upravljanja prihodima i platformu za plaćanje. Uz ovakvo cjelovito rješenje nemate potrebu za dodatnim integracijama i implementacijama.

Hoteli u Hrvatskoj koriste hotelski program za rezervacije kako bi povećali svoje izravne rezervacije i automatizirali poslovne procese čime značajno štede na utrošenome vremenu i održavaju jednaku razinu usluge s manje osoblja. Program ujedno pomaže hotelima u povećanju izloženosti i dosega, privlačenju više gostiju, povećanju njihovih prihoda i omogućuje im kontinuirano ažuriranu raspoloživost soba.

  • Povećajte ADR
  • Povećajte popunjenost
  • Smanjite troškove i utrošeno vrijeme

Sveobuhvatni program za hotelsko upravljanje kao što je RoomRaccoon čini integriranu platformu temeljenu na cloudu koja standardno uključuje PMS, upravitelj kanala, sustav za rezervacije, platformu za plaćanje i sustav za upravljanje prihodom. Također dobivate pristup moćnim integriranim alatima poput automatizirane prodaje dodatnih usluga gostima, naprednog programa za održavanje domaćinstva i praćenje konkurenata.

S RoomRaccoonom dobivate i pristup širokom tržištu integracija s raznim partnerima – trećim stranama, s kojima se možete povezati i ostvariti još bolje rezultate.

Naravno, većina pružatelja programa za hotele kao što RoomRaccoon ima korisnički prilagođeno sučelje koje je jednostavno i koje će vaši zaposlenici brzo naučiti koristiti. Osim toga, naš centar za korisničku podršku, prepun je savjeta i članaka koji će vam pomoći na svakom koraku, a naši stručnjaci za implementaciju uvijek će vam rado pomoći u migraciji vaših podataka pri prijelazu na naše usluge.

Većina hotela u Hrvatskoj, ali i svijetu, prelazi na moderna programska rješenja za rezervacije kao što je RoomRaccoon, koji radi na cloud tehnologiji. To znači da vam je za rad potrebna samo internetska veza kojom vam je omogućen rad i praćenje poslovanja na bilo kojem uređaju u bilo kojem trenutku.