Značajke

Naše obećanje Vama je pružiti sve alate kako bi si povećali prihod te poboljšali iskustvo gostiju

RoomRaccoon je najkompletniji sustav za upravljanje smještajem s ugrađenim posebnostima koje vam omogućuju kvalitetnije i jednostavnije poslovanje.
 

ZAKAŽITE SASTANAK

RoomRaccoon Property Management System

 

 

Manage Guest Booking | RoomRaccoon 

Upravljajte podacima o gostima

Upravljajte rezervacijama direktno iz kalendara jednostavnog za pregled. Ažurirajte informacije, spremite preferencije gostiju, brzo generirajte račune i automatski ispunite pojedinosti o gostima pomoću digitalnog skenera za osobne iskaznice.

Automate Guest Communication | RoomRaccoon 

Pojednostavnite komunikaciju s gostima

Postavite automatske email poruke s potvrdom boravka i otkazivanjem smještaja koje prikazuju važne pojedinosti o boravku gosta. Šaljite emailove prije dolaska s opcijom online prijave kao i mailove nakon odlaska s promotivnim kodovima za buduće posjete.

RevPAR | RoomRaccoon 

Detaljni izvještaji i statistika

Pratite bitne statistike kao što su RevPAR (prihod po dostupnoj sobi), prosječna popunjenost, broj rezervacija po OTA kanalu. Provjerite svoje dnevno izvješće o transakcijama, pregled prijava i odjava gostiju, dospijelih plaćanja i još mnogo toga!

 

 

Povećajte prihod po prodanoj jedinici s automatskim nadogradnjom prodaje

Dozvolite Vašim gostima rezervaciju kvalitetnijih jedinica ili dodatnih usluga prilikom online check-ina. Jednom postavite upselling te uživajte gledajući kako raste prihod po prodanoj jedinici.

 

SAZNAJTE VIŠE

Raccoon Upsell
 

138+ integracija

 

RoomRaccoon je potpuno integriran s 138+ partnera. Naši partneri su pažljivo odabrani stručnjaci iz industrije koji mogu pomoći vašem poslovanju da ubrzano raste na razne načine. Naši partneri nude širok raspon alata i značajki kao što su automatizacija računovodstva ili digitalni ključevi.

 

RoomRaccoon integrations

 

VIDI SVE

Pobijedite konkurenciju s pametnom automatizacijom

Imajte najbolje cijene u pravom trenutku. Naš sustav cijena prikuplja cijene od Vaših navedenih konkurenata i osigurava da uvijek imate najatraktivnije cijene na svim relevantnim kanalima. Maksimalno povećajte vjerojatnost novih rezervacija imajući uvid na cijene i dostupnost konkurenata.

 

SAZNAJTE VIŠE

RacoonRev