Naš  Property Management System  pomaže hotelijerima da efektivno upravljaju svojim biznisom tako što automatizira ponavljajuće administrativne zadatke.

Jedan dobar primjer za to je i direktna veza sa eVisitor sustavom!

RoomRaccoonu dobivate real-time uvid u performanse sveukupnog poslovanja te mogućnost optimizacije financijskog poslovanja kroz set različitih alata.Sve što želite od Property Management Systema i još više! 

Mi nudimo sve funkcionalnosti koje biste očekivali od PMSa dizajniranog za nezavisne hotele. Potpuna kontrola rezervacija uključujući alokaciju soba te "povuci i pusti" (drag and drop) promjena. Postoji čak i opcija rada sa grupama koja takve vrste rezervacija čini jednostavnima i intuitivnima. Komunikacija sa gostima je lagana i besprijekorna uz mnoštvo personaliziranih mailova koji pokrivaju periode prije dolaska, za vrijeme boravka te nakon odlaska,a sve to može biti u potpunosti automatizirano. 

Gozba opcija i dodataka

Kao dodatak standardnim funkcionalnostima također nudimo raspon opcija s kojima poslovanje možete dovesti na novi nivo. Yield Management omogućava maksimizaciju performansi hotela, online check-in pruža mogućnost prikupljanja informacija prije dolaska što naknadno pojednostavljuje proces prijave u hotel i ostavlja prostora za fokusiranje na iskustvo koje svaki gost ima u hotelu s vašim osobljem.

Specijalizirana izvješća omogućavaju prikaz podataka u skladu s vašim potrebama, a naš veliki raspon integracija znači da se hoteli mogu spojiti direktno s preferiranim sistemima i aplikacijama za računovodstvo, pametne brave, POSove, reputacijski management i pružatelje usluga plaćanja.

PMS

Property Management System kojem je sigurnost na prvom mjestu!

Osobni podaci vaših gostiju trebaju naravno biti sigurnosno pohranjeni. Sigurnost je stoga od ekstremne važnosti. S Property Management Systemom koji radi u oblaku "in the cloud" svi podaci su sigurno pohranjeni. Mnogostruko sigurniji nego u slučaju pohrane na tvrdi disk ili papirnate rezervacije. 

RoomRaccoon je također usklađen sa svim sigurnosnim standardima (PCI, PSD2) odnosno certificirani smo i odobreni za sigurnu pohranu podataka s kreditnih kartica. Tražite li dakle siguran PMS software? Definitivno isprobajte RoomRaccoon.

Korisna izvješća i statistike

Mnogi mali hoteli i bad and breakfasti ne znaju što je točno popunjenost (occupancy rate), ili koji kanali generiraju najviše rezervacija. Znati ove podatke je dakako vrlo korisno i pomaže u poboljšanju poslovanja. Sa RoomRaccoon Property Management Systemom možete izraditi strukturirana izvješća u samo nekoliko klikova. Na primjer, možete napraviti zgodno izvješće o slobodnim kapacitetima u prethodnim mjesecima, brzo izračunati prosječnu cijenu sobe ili izraditi pregled preferencija vaših gostiju. U kratko, moćan software s kojim dobivate brzi uvid u statistiku vašeg hotela ili bed & breakfasta.

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite mnogo vremena!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi procesi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovi

Automatizirani mailovi

Mnogi procesi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno klikom miša mogu čekirati.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god želite. Naš Property Management System je siguran i u potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMSu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

Integracijski partneri

RoomRaccoon PMS