HI-TECH HOTELSKI MANAGEMENT SOFTVER

 Automatizirane fakture i e-mailovi ovih dana možete pronaći gotovo bilo gdje,
vrijeme je da počnete koristiti revolucionarni hotelski sistem.


Uz pomoć pametne automatizacije, RoomRaccoon je napravljen za poticanje rasta prihoda
kroz analitiku u realnom vremenu i optimizaciju zauzetosti i vjerojatnosti prodaje soba.

 

 

 

 

 PROBAJ BESPLATNIO

 

ZAŠTO IZABRATI ROOM RACCOON DA UPRAVLJA VAŠIM HOTELOM? 


 

 

 

SVE automatizirano

RoomRaccoon radi puno više od samog slanja automatskih e-mailova i računa. Automatizira sve, uključujući knjigovodstvo, yield management, planirane cijene konkurencije, čak i prihvaća virtualne kartice. Automatiziramo čak i povećanje prodaje za Vas, tako da se Vi možete u potpunosti posvetiti Vašem gostu.

 

Pametna optimizacija

Nakon što ga pravilno podesite, naš sistem analizira Vašu popunjenost,cijenu konkurencije i automatski se prilagođava kako bi Vam omogućio maksimalan profit.


RoomRaccoon PMS icon

 

 

 

Više od običnog PMS-a

RoomRaccoon-ov PMS uistinu spaja sve u jednom. Naš tim fokusiran je na isporuku rješenja koje nudi mnogo više od osnovnih potreba i administrativnih zadataka. Posvećeni smo pružanju seta alata koji Vam pomažu povećati prihod. Naš softver dolazi sa setom integriranih alata koje će Vam uštedjeti potrebu za stotinama alata od drugih programa. Nudimo automatizaciju računovodstva, upravljanje prinosima, planiranje cijena konkurenata, upravljanje prihodima, izvješća i analitiku, integriranu prodaju i integraciju Google oglasa za hotele, sve na jednom mjestu.

 

 

 

 

Izvještaji vođeni podacima

Većina malih hotela ne zna koja je stvarna stopa njihove zauzetosti niti s kojeg kanala za rezervacije dolazi većina njihovih rezervacija. S našim PMS-om pretvaramo podatke u djelotvorne izvještaje za Vas i pružamo Vam alate koji su Vam potrebni za jednostavno i brzo stvaranje izvješća s Vašim najvažnijim podacima. Znajući odakle dolazi Vaš prihod daje Vam moć izravnog utjecaja na njega. Uz RoomRaccoon sve ovo ćete imati samo s nekoliko Klikova.


 

 

 

Radite u oblaku, od bilo kuda

Pregledajte sve svoje rezervacije i upravljajte njima gdje god i kad god želite. Sustav za upravljanje hotelima brz je, siguran i u potpunosti „reagira“ na prijenosnom računalu, tabletu i pametnom telefonu.


 

 

 

Povećajte svoje prihode

Naš PMS uključuje sve značajke koje biste očekivali, bez potrebe za integracijom s drugim sistemima. Naša internetska prijava, alat za planiranje prihoda i alati za upravljanje prihodom osmišljeni su tako da Vam pomognu povećate Vaš RevPar.

RoomRaccoon support

 

 

 

 

Posvećena lokalna podrška

Razumjemo da promjena hotelskog management sistema  može biti teška i da otvara dodatna pitanja. Iz tog razloga pružamo našim klijentima online podršku kroz portal gdje možete naći odgovore na sva česta pitanja . Također tu je i lokalna podrška našeg tima, ukoliko Vam zatreba dodatna podrška i pomoć. 

RoomRacoon hotel icon 

 

 

 

Za neovisne hotele koji žele postići više

Previše neovisnih hotelijera provodi mnogo vremena na dosadnim poslovima administratora, a pritom nemaju pristup alatima i resursima koji su im potrebni da bi doista izvukli maksimum iz svog hotela kao posla. To im često ostavlja manje vremena da se usredotoče na iskustvo koje nude svojim gostima. Naš PMS sustav je stvoren od strane vlasnika hotela, menadžera i stručnjaka iz hotelske industrije koji su posvećeni pružanju rješenja za automatizaciju processa, uštedi vremena i povećanju prihoda.

 

PROBAJ BESPLATNO

 

 

PO ČEMU SE RAZLIKUJE ROOM RACCOON OD OSTALIH?

 

 

 

 

POVEĆAJTE SVOJ PRIHOD PO PRODANOJ SOBI.

Dopustite svojim gostima da nadograđuju sobe ili kupuju dodatke pomoću naših alata. Postavite alate, sjednite i gledajte kako se povećava vaš prihod po dostupnoj sobi.


ČITAJ VIŠE

 

 

 

PAMETNI SET-AND-FORGET, AUTOMATSKI YIELD MANAGEMENT NA DOHVAT RUKE

Pobrinite se da se cijene soba prilagode zajedno s potražnjom i prodajom soba. Postavite pravila za automatsko prilagođavanje cijena na temelju popunjenosti pomoću našeg jednostavnog, ali moćnog alata za upravljanje prinosom.


ČITAJ VIŠE


 

 

POBJEDI SVOJU KONKURENCIJU SA PAMETNOM AUTOMATIZACIJOM. UVIJEK IMAJTE NAJBOLJE CIJENE ZA NAJBITNIJE DATE

Vrijeme je ograničeno, a konkurencija teška. Naš organizer cijena prikuplja cijene od Vaših navedenih konkurenata i osigurava da uvijek imate najatraktivnije cijene na svim relevantnim kanalima. Maksimalno povećajte svoje šanse za povećanje rezervacija.


ČITAJ VIŠE

 

 

 

ALL-IN-ONE INTEGRIRANI OFFLINE/ONLINE SISTEM PLAĆANJA

Kad kažemo sve u jednom, to i mislimo. RaccoonPay jedino je rješenje za plaćanje koje će vam ikada trebati i potpuno je povezano s ostatkom našeg softvera. Prihvaćajte online i offline plaćanja s debitnih kartica, kreditnih kartica, virtualnih kartica i uštedite novac na transakcijskim troškovima.


ČITAJ VIŠE


 

 

    

POGLEDAJTE KAKO NAŠ SOFTVER IZGLEDA U AKCIJI

 

 POGLEDAJ NAŠE PARTNERE I KONEKCIJE

 

 

   

 

TabletPOS Logo

 

Iako imamo najkompletniji hotelski management sustav na svijetu, s najviše dodatnih alata, svjesni smo da postoje bitne konekcije s našim partnerima. Pogledajte našu listu partnera i konektcija .

Discover our  Connectivity Partners