PMS Software

Besplatni test račun

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite mnogo vremena!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi procesi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovi

Automatizirani mailovi

Mnogi procesi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno klikom miša mogu čekirati.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god želite. Naš Property Management System je siguran i u potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMSu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

PMS Software

Jedna od najvažnijih funkcija našeg PMS programa, je jednostavnost i preglednost vaših rezervacija. S property management sistemom jednostavno možete upravljati svime što se vam se događa interno. Dakle pričamo o svemu nakon što ste već dobili rezervaciju. Bitan detalj je i izrada računa koja više ne mora biti komplicirana kao u drugim sistemima na koje ste navikli,a da ne govorimo o razlici ako trenutno sve radite ručno.

Značajke PMS softwarea

Naš PMS software ima mnoge korisne funkcionalnosti tako da je moguće kompilirati razne aranžmane ili npr. tražiti plaćanje (puni iznos ili depozit) unaprijed. Otkazane rezervacije se automatski brišu iz kalendara kako bi oslobodile mjesto za nove rezervacije, a RoomRaccoon PMS program je općenito jako fleksibilan tako da vam vraća slobodno vrijeme kako biste se mogli baviti važnijim stvarima od ponavljajućih administrativnih zadataka. Nema potrebe kombiniranje worda i excela za statistiku i izradu računa - sve je automatizirano u RoomRaccoon programu.

Sve rezervacije u oblaku

RoomRaccoon PMS program radi u oblaku. A što to znači za vas? To znači da se možete logirati u PMS kada i gdje god želite i bez obzira na kojem uređaju (pametni telefon, tablet, laptop). Može čak i više osoba koristiti program istovremeno. Program funkcionira poput web stranice i može se pregledavati u bilo kojem web pregledniku. Bez troškova za skupi hardware, a uz to nema potrebe za instalacijom programa.

Sve u jednom hotel software

Kao dodatak zgodnom PMS programu, RoomRaccoon uključuje i channel manager (za upravljanje svim rezervacijskim kanalima) i booking modul (za povećanje broja direktnih rezervacija putem weba). Sve ove funkcionalnosti zajedno, tvore jako poželjan programski paket za smještajne objekte. Uz naš sustav možete uštedjeti vrijeme, povećati popunjenost i generirati nove prihode putem direktnog rezervacijskog modula ili izlistavanjem na vanjskim kanalima (kao npr. Booking.com i Expedia) te smanjiti troškove.

Zadovoljni klijentin

"The integration and automation of the RoomRaccoon system - that reduces the need for manual intervention - is a revolution in hotel management software."

Jayson — O'Two Hotel

"Training on RoomRaccoon is a breeze compared to some other systems. As a team we really understand the RoomRaccoon system."

Aimee — Clouds Estate Boutique Hotel

"We began to generate a lot more direct bookings, my admin workload decreased and became easier. I have saved so much time since we started using RoomRaccoon."

Ellen Rose — La Providence