RoomRaccoon Website Builder

 

Sve više ljudi radi istraživanja online prije putovanja. Otprilike 60% gostiju posjeti web stranicu hotela prije no što donese konačnu odluku oko rezerviranja. Traže bolje cijene, specijalne aranžmane ili više informacija o smještaju.

 

S obzirom na sve veće zahtjeve gostiju današnjih dana, prvi dojam o vašem hotelu jako je važan i obično se on ostvaruje kroz vašu web stranicu. Kroz vlastitu web stranicu imate potpunu kontrolu nad prvim dojmom potencijalnog gosta. Odaberite slike visoke kvalitete, pokažite najljepše detalje vašeg smještaja kao što su balkon, prostrana soba ili ukusan doručak. 

 

Trebate stranicu koja izgleda profesionalno, ali niste za to spremni izdvajati veliku svotu? Prestanite s potragom! RoomRaccoon vam nudi stranicu koju možete izraditi potpuno sami, koristeći predloške. Ne brinite, predlošci su vrlo jednostavni za korištenje, a po završetku će vas pitati koji profesionalac vam je radio stranicu. 

 

 

Koliko me košta RoomRaccoon web stranica?

RoomRaccoon nudi rješenje po prihvatljivoj cijeni za bilo koga tko razmišlja o novoj web stranici. Za samo 25€ mjesečno (hosting uključen) možete napraviti vašu novu i predivnu web stranicu, responzivnu i optimiziranu za mobilne telefone i tablete.

 

Dok god niste zadovoljni rezultatima i ne objavite javno stranicu (publish) ne plaćate ništa. Sve što vam treba uz ovaj alat dodatno jest domena.

 

Zainteresirani? Posjetite online website builder i izradite račun klikom na login gore desno.

 

 

RoomRaccoon Hotel Website