Online Check-in

 

Nema više dugih redova na recepciji, nema više nervoznih gostiju koji želel što prije ući u svoju sobu nakon dugog putovanja, nema više napornih i dugih administrativnih poslova popraćenih greškama pri unosu podataka, bez fizičkog kontakta (u trenucima kada i ako to želite). Jednom kada gost popuni sve podatke, isti se automatski šalju i u eVisitor! 

Sve to možete imati koristeći RoomRaccoon online check in! 

 

Postoje mnogi razlozi zašto je korisno napraviti online check in prije dolaska i za vas i za gosta.

Ne samo da štedite vrijeme pri check in-u, nego služi i kao dodatna potvrda da gost stvarno dolazi. Želite li check in bez potrebe da gost prolazi kroz recepciju ili da se prijavi u vrijeme kada vaša recepcija više ne radi? Želite li da gost unaprijed plati depozit? Želite uključiti upsell u proces prijave? Online check in je savršeno rješenje i vrlo lako se postavlja u RoomRaccoon-u.  

 

Kada gost dobije mail koji mu se automatski šalje prije dolaska, možete uključiti i link na online check in. Na stranici online check in-a popunjavaju se svi bitni podaci o gostu, uključujući i vrijeme dolaska.  

 

Ova funkcija, koju je jako lako postaviti unutar RoomRaccoon-a kao i sve ostale funkcionalnosti, pomaže vam pri organizaciji vašeg posla, omogućava beskontaktan check in, uklanja administraciju i oslobađa vrijeme za osobnu interakciju s gostom. Win - win, zar ne?