Online Booking Engine

Besplatni test račun

Više direktnih rezervacija!

Više direktnih rezervacija!

Booking engine je način za dobivanje više direktnih rezervacija kroz vlastitu web stranicu. Bez staromodnih web formi, samo direktni uvid u raspoloživost vaših soba.

Nema više provizija

Nema više provizija

S našim rezervacijskim modulom ne morate više plaćati komisije drugim kanalima. Sve rezervacije koje zaprimite kroz rezervacijski modul na web stranici su oslobođene provizija.

Direktna veza sa PMSom

Direktna veza sa PMSom

Kada gost rezervira sobu putem rezervacijskog modula, u realnom vremenu ta informacija se iskomunicira s Property Management Systemom. Nakon toga, informacija se primjenjuje i na sve ostale eksterne kanale.

Izradite vlastite aranžmane

Izradite vlastite aranžmane

Idealan način za realizaciju većeg prihoda, na primjer kroz izradu vikend aranžmana ili tjednih paketa. Možete kombinirati i više noćenja s ukusnom večerom ili vrhunskim vinom.

Online Booking Engine

RoomRaccoon Online Booking Engine je moćan dio softwarea idealan za vaš objekt. Imate izlistane sobe na Booking.com-u ili Expediji? Tada imate i provizije povezane s rezervacijama. Je li vam interesantna pomisao o rezervacijama gdje ne morate izuzimati postotak od prodane sobe da bi platili OTAe? RoomRaccoon online booking engine je hotel software za vas. U online booking modulu možete sami postaviti boje i stil, kreirati aranžmane i mnoštvo dodataka. Sve kontrolirano interno, a uz više profita!

Ostvarite više profita?

Kada su sobe vašeg smještaja na OTAma, nažalost za usluge rezervacija trebate platiti i proviziju. Za rezervacije preko našeg online booking enginea ne trebate plaćati komisiju. Naš booking engine uključen je u fiksnu mjesečnu cijenu paketa kojeg ste s nama dogovorili. U paketu dobivate i Property Management Sistem te Channel Manager. Uz naš booking modul možete izraditi i lijepe aranžmane te ponuditi dodatke kod rezervacija. To također znači bolju efikasnost i povećanje RevPARa.

Booking engine koji se prilagođava vašem stilu

Na booking engine možete gledati kao zasebnu stranicu koja pokazuje ponudu vaših soba. U većini slučajeva, hotel software kompanije odrede boje i izgled vašeg booking engine-a i to je vaša jedina opcija,a kod RoomRaccoona to nije slučaj. U našem hotel software-u možete stilizirati vaš booking engine po želji. Lako i jednostavno dodajte logo, promijenite boje, prilagodite booking modul stilu vašeg weba. Booking Engine lako se integrira s web stranicama. Ponuda soba može se prikazati kroz iFrame ili u novom prozoru koji se otvara kada posjetitelj klikne na “call to action” dugme.

Više nego samo booking engine

Uz povećanje efikasnosti zahvaljujući online booking engine-u, također imate koristi i od channel managera te property management sistema (PMS). Želite brzo povećati popunjenost vaših soba? Koristite naš channel manager i povećajte svoju online vidljivost preko mnoštva eksternih rezervacijskih kanala. Vjerovatno ćete na te rezervacije trebati platiti i neku proviziju, ali najskuplja soba je prazna soba. Želite trošiti manje vremena na administraciju i izradu računa? Poslužite se našim Property Management Softwareom. Spremite preferencije gostiju, izradite korisna izvješča, šaljite račune automatski.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%