INTEGRACIJE

Uživajte u bezbrižnijim online rezervacijama s Channel Managerom za Booking.com.

RoomRaccoonov Channel Manager ima pouzdanu dvosmjernu vezu s Booking.com-om s dodatnim API-jima za poboljšanu funkcionalnost.

PREGLED INTEGRACIJE

Upravljajte svojim online oglasima sa središnje lokacije

Umorni ste od prijava na više ekstraneta? Upravo zbog toga, omogućili smo da s našim Booking.com Channel Managerom možete upravljati svojim OTA oglasima koristeći samo jednu nadzornu ploču te smo vam time oslobodili vrijeme koje možete preusmjeriti na druge aspekte poslovanja!

CHANNEL MANAGER

Sinkronizirajte svoju dostupnost na svim prodajnim kanalima u samo 5 sekundi

RoomRaccoonov Channel Manager komunicira aktualne cijene i dostupnost skalendarom rezervacija i drugim povezanim kanalima za rezervacije, uključujući Booking.com. Ovaj moćni alat koristi objedinjeni model inventara za ažuriranje vaše dostupnosti u stvarnom vremenu bez obzira na to kada ste zaprimili rezervaciju.

OTA PLAĆANJA

Pregled podataka o gostu i detaljima plaćanja

Načini na koje olakšavamo upravljanje vašim OTA plaćanjima.

 • Spremanje virtualne kreditne kartice pod rezervaciju gosta
 • Automatska naplata dospjelih VCC-ova
 • Predautorizacija kreditnih kartica unutar rezervacije
 • Slanje zahtjeva za plaćanje
O BOOKING.COM-U

Neka Booking.com postane vaš najbolji prodajni kanal uz RoomRaccoon

Booking.com moćan je prodajni kanal za hotele i druge smještajne kapacitete. Ovaj se OTA div može pohvaliti s 28 milijuna nekretnina u 207 zemalja. Booking.com također jenajveća digitalna platforma za putovanja u Europi sa 67,7% tržišnog udjela i pokreće 50% svih europskih online hotel rezervacija. U 2019. godini Booking.com proglasio je više od3 milijarde dolazaka gostiju u svim ponudama smještaja od 2007. godine.

Najbolji način za distribuciju vašeg smještaja i povećanje broja online rezervacija je korištenje channel managera za Booking.com poput RoomRaccoona.

API FUNKCIONALNOST

Upravljanje sadržajem

Morate li napraviti brze izmjene u svojim oglasima? Ažurirajte podatke o svom objektu i sobi u Booking.com Channel Manageru.

 • Pogledajte vrste cijena unesene pod kategorijom sobe
 • Promijenite status soba u otvoreno/za rezervaciju ili zatvoreno/rezervirano
 • Prilagodite informacije o sobama i sadržajima koji se u njima nalaze
 • Prilagodite informacije o nekretnini kao što su naziv nekretnine, kategorija i osobe za kontakt
 • Dodajte fotografije sobe

API FUNKCIONALNOST

Upravljanje recenzijama gostiju

Kada odgovarate na recenzije gostiju, brzina je ključna. Svoj “Reply Score” na Booking.com-u možete poboljšati izravnim odgovaranjem na provjerene recenzije gostiju na nadzornoj ploči channel managera.

API FUNKCIONALNOST

Ekskluzivne mogućnosti

Centar za prilike koristan je Booking.com-ov alat koji ističe tri glavna područja poboljšanja kojima se mogu podići rezultati vašeg objekta: rangiranje, konverzija i otkazivanja.

Prijedlozi mogu biti jednostavni poput dodavanja fotografija visoke razlučivosti ili ponuda posebnih cijena za Genius goste.

Centar za prilike dostupan je izravno na platformi RoomRaccoon. Nakon prijave, potrebno je samo nekoliko klikova za implementaciju svake prilagođene prilike za povećanje rezultata vašeg cijelog portfelja na brz i mjerljiv način.

Najčešća pitanja (FAQ):

Channel manager je softver koji povezuje sustav za upravljanje objektom (PMS, eng. property management system) koji koristite za upravljanje svojim sobama i cijenama na internetskim platformama poput Booking.com-a.

Omogućuje vam ažuriranje cijena, dostupnosti i rezervacija na nekoliko platformi istovremeno. Ako nemate PMS, hotel management sustavi kao što je RoomRaccoon pružaju all in one rješenja i mogu vam ga omogućiti.

 1. Bolja prepoznatljivost brenda i više ponovljenih rezervacija
 2. Povećani prihod iz više prodajnih kanala
 3. Automatsko ažuriranje prodajnih kanala u stvarnom vremenu
 4. Manje zadataka koje morate obavljati ručno i više vremena za fokus na distribucijsku strategiju
 5. Nulta prebukiranost zahvaljujući preciznom upravljanju inventarom
 6. Pretvorba većeg broja izravnih rezervacija uz OTA Billboard efekt
 7. Transparentnost podataka o rezervacijama i performansama kanala

Postoje različiti cjenovni modeli. RoomRaccoon naplaćuje mjesečnu ili godišnju pretplatu za korištenje cijelog sustava.. Znat ćete točno kako planirati budžet jer će cijena vašeg softvera ostati konzistentna u odnosu na godišnja povećanja cijena. To također znači da možete povezati više kanala i preuzeti što više rezervacija bez plaćanja dodatnih naknada.