Hotelski Rezervacijski Software

Besplatni test račun

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite mnogo vremena!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi procesi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovi

Automatizirani mailovi

Mnogi procesi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno klikom miša mogu čekirati.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god želite. Naš Property Management System je siguran i u potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMSu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

Hotelski program za rezervacije

Jeste li ponosni vlasnik hotela i trebate rezervacijski software jednostavan za korištenje? Tada je RoomRaccoonov hotel rezervacijski software ono što tražite. Mnoge korisne funkcionalnosti mogu se pronaći u našem softwareu koji vam štedi vrijeme. Stoga možete organizirati rezervacije u preglednom digitalnom kalendaru, vidjeti tko vam se već prijavio i tko je već platio. Trošite li mnogo vremena na izrade računa i pisanje e-mailova? Prestanite koristiti excel, prestanite trošiti svoje vrijeme na nepotrebne stvari. Manje administracije, znači više vremena za goste.

Hotel software 'u oblaku’

Jedna od najboljih stvari kod RoomRaccoona je da radi kompletnu “u oblaku”. A što bi to značilo? Da pristupate sustavu, vašim sobama i rezervacijama putem bilo kojeg uređaja s internetskom vezom. Dakle ne morate nužno biti na recepciji ispred fiksnog PCa, već na svojoj terasi koristeći tablet možete vidjeti što se događa s vašim rezervacijama. Također je moguće da više osoba koristi sustav u isto vrijeme. Nema više post it naljepnica po ekranima s posebnim željama gostiju i napomenama, jer su sada sve informacije na jednom centralnom mjestu, sigurno pohranjene u oblaku. Ne treba vam skupi hardware, a i svi podaci gostiju sigurno su pohranjeni online.

Prednosti rezervacijskog softwarea

RoomRaccoon hotel rezervacijski software nudi mnoge prednosti. Prvo, automatizacijom procesa možete uštedjeti mnogo vremena. Primjer su izrade računa i slanje e-mailova. Sve rezervacije jasno možete vidjeti, možete koristiti filtere, a imate i mogućnost spremanja preferencija gostiju. Čak je moguće automatsko davanje popusta gostima koji vam se vraćaju. Trebaju vam statistike poslovanja? S našim hotel softwareom to je vrlo lako. Direktan uvid u popunjenost soba, zemlju porijekla gostiju te koji su vam kanali najprofitabilniji. Koliko lako može biti?

Channel Manager i zgodan booking modul

RoomRaccoon hotel software ima dosta funkcionalnosti, kao što su channel manager i booking engine. Uz channel manager, svoje sobe možete ponuditi na stranicama vanjskih kanala / OTA. Jeste li ikada imali problem s prebukiranjima? S channel managerom, to je stvar prošlosti, jer je sve usklađeno u realnom vremenu kroz hotelski rezervacijski software. Zvuči li vam interesantno ideja o više direktnih rezervacija na koje ne plaćate provizije? Uz naš booking engine na web stranici to je moguće! Ukratko: izvrsni dodaci hotelskom rezervacijskom softwareu.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%