Hotel Program

Besplatni test račun

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite mnogo vremena!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi procesi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovi

Automatizirani mailovi

Mnogi procesi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno klikom miša mogu čekirati.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god želite. Naš Property Management System je siguran i u potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMSu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

Trebate hotel program?

Ako tražite hotel program, definitivno pogledajte RoomRaccoon. Također, naš program nije predviđen samo za hotele, već bilo koju vrstu smještaja. RoomRaccoon ima sve što trebate za vaš smještaj. Sadrži property management sistem (PMS), channel manager i booking engine. Prije definitivne odluke da li želite koristiti naš program za vaš smještaj, izradite besplatan demo račun. Još uvijek imate pitanja? Slobodno nam se obratite za konzultacije.

Hotel Channel Manager

Još jedna lijepa značajka ovog programa je channel manager. S channel managerom možete ponuditi vaše sobe na eksternim kanalima u trenu. Npr. Booking.com, Airbnb, Expedia… Ali, tu su i mnogi drugi kanali na kojima možete oglasiti svoj smještaj ovisno o vašim preferencijama i profilu gostiju koje tražite. Super način za povećanje popunjenosti. Jer najskuplja soba je prazna soba.

Property Management Sistem

RoomRaccoon Property Management Sistem je jednostavan za korištenje i idealan za upravljanje rezervacijama na lijep i organiziran način. Jako koristan dio RoomRaccoon hotel software paketa. Ne samo da možete upravljati rezervacija gdje god i kada god želite, već PMS šalje e-mailove i račune automatski. Tako štedite mnogo vremena. Ako još radite na “stari način” (papir i olovka, excel…), definitivno je došlo vrijeme da prebacite svoje poslovanje u novo doba i iskoristite sve prednosti našeg programa.

Booking modul za hotele

Za mnoge klijente RoomRaccoon-a, jedan od najdražih modula je booking engine. Ali što pruža ova značajka? Ona omogućava direktne rezervacije putem web stranice. To je zasebna stranica na kojoj gosti mogu vidjeti raspoloživost vaših soba i rezervirati bez troškova provizije. Činjenica je da na ovaj način možete u prosjeku generirati 27% rezervacija preko RoomRaccoon-a. Mislimo da je to dovoljan razlog za isprobati naš booking engine!

Zadovoljni klijentin

RoomRaccoon is incredibly easy to use. Your customer service is excellent and I could not recommend RoomRaccoon highly enough.

logo-chelford-bed-breakfast

Gordon Redgrave Scott

Chelford B&B

The patience you have all shown has been outstanding and we are so grateful for the time you have spent to ensure we were comfortable with the end product.

logo-10-to-12-folkestone

Mark and Leigh Nevill

10to12 Folkestone

What is RoomRaccoon in one word……. BRILLIANT

01-58-on-hume

Michelle Dardford

58 on Hume