Hotel PMS Software

Besplatni test račun

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite mnogo vremena!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi procesi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovi

Automatizirani mailovi

Mnogi procesi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno klikom miša mogu čekirati.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god želite. Naš Property Management System je siguran i u potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMSu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

Hotel PMS Software

Jedna od najvažnijih funkcija PMS software-a je organizacija vaših rezervacija. S PMS-om možete upravljati svime što se interno događa s vašim hotelom ili B&B-em. Tu ne pričamo samo o dostupnosti soba već i o postojećim rezervacijama. Druga moćna funkcija je upravljanje svim računima. Uz par klikova pošaljite mailom automatski generiran račun gostu. Zahvaljujući automatizaciji zadataka, vi kao hotelijer možete uistinu uštedjeti mnogo vremena.

Funkcije hotel PMS-a

Naš hotel PMS software ima mnoge korisne funkcije. Jedan od primjera je slaganje raznih paketa i mogućnost naplate (dijela) rezervacije unaprijed. Drugi primjer je povezanost s eVisitorom i automatsko slanje informacije kroz sustav ukoliko se gost odluči za kompletan online check in. Isto tako, otkazivanja se automatski uklanjaju iz kalendara, tako da u tom slučaju soba automatski postaje dostupna za nove rezervacije na booking engine-u i vanjskim kanalima. Hotel PMS software je stvarno fleksibilan i na taj način pomaže kod uštede vremena kojega možete iskoristiti na važnije stvari od ponavljajućih administrativnih zadataka. Koristite li excel ili word za izradu računa? To više nije potrebno, jer s RoomRaccoonom sve se radi automatski kroz PMS.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije dostupne kada god i gdje god želite. RoomRaccoon hotel PMS software radi potpuno u oblaku. Ali što to točno znači? U oblaku? Sve rezervacije čuvaju se online, a to ima mnoge prednosti. Zbog toga možete koristiti property management sistem kada i gdje god želite. PMS je dostupan putem laptopa, pametnog telefona ili tableta. Genijalno zar ne? Moguće je da je čak više ljudi spojeno na sistem u isto vrijeme. Nema više skupih ulaganja za hardware i software, a ne morate čak ništa ni instalirati.

Sve u jednom hotel software

RoomRaccoon nije samo PMS jednostavan za korištenje. Također dobivate i channel manager i booking engine. S channel managerom jednostavno upravljate ponudom svojih soba na vanjskim kanalima i spriječavate prebukiranja. S booking engine-om dobivate više direktnih rezervacija kroz web stranicu. Super način uštede vremena i generiranja prihoda. Jeste li znatiželjni oko svih mogućnosti sustava i želite isprobati besplatno? Izradite račun i otkrijte nove mogućnosti.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%