Hotel Management Software

Besplatni test račun

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite na vremenu!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi processi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovic

Automatizirani mailovi

Mnogi processi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno clickom miša mogu čekirati.

Sve rezervacje u oblaku

Sve rezervacje u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god elite. Naš Property Management System je siguran iu potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMsu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

Hotel Management System

Tražite hotel management system za optimalno upravljanje svim interno bitnim stvarima? S RoomRaccoon hotel software to vaše rezervacije mogu biti fino organizirane i digitalizirane. Već na prvi pogled jasno vam je tko je prijavljen, tko je platio i koliko dugo ostaje. Uz zgodan i pregledan kalendar, štedite mnogo vremena. RoomRaccoon hotel software osigurava automatsku izradu računa te slanje automatskih mailova.

Zasto odabrati RoomRaccoon?

RoomRaccoon hotel management system je sve u jednom rješenje. Uključuje i channel manager uz pomoć kojega možete postaviti hotelske sobe na raznim platformama i eksternim rezervacijskim kanalima. Hotel software je izgrađen po preporukama iskusnih hotelijera i od strane vrsnih programera. Upravo to je razlog zašto naš software počiva na jednostavnosti korištenja, ali i doživljava konstantne obnove i poboljšanja.

User-friendly software

Da bi se koristio software koji je osmišljen da bude jednostavan i intuitivan, nema potrebe za tehničkim predznanjem. Sistem je jednostavan za korištenje, tako da vi i vaše osoblje u principu možete početi odmah s korištenjem bez nekih velikih treninga. Nema potrebe za kupovinom skupog hardvera i brige oko zastarjelih verzija programa jer RoomRaccoon radi kompletno online odnosno u oblaku i vi uvijek imate pristup najnovijoj verziji. To također znači da ga istovremeno može koristiti više ljudi na više lokacija i uređaja (npr pametni telefon, tablet ili laptop). Jer zašto ne biste napravili nužne izmjene i od kuće ako trebate?!

Isprobajte naš hotel software besplatno!

Ako želite uštedjeti mnogo vremena, izaberite RoomRaccoon hotel management software. Možete izraditi besplatan račun i testirati. Naš hotel software uključuje i channel manager i visoko profitabilan booking modul. S booking modulom, u prosjeku ostvarujete 27% vise direktnih rezervacija bez provizija. Profitirajte što prije,a sve počinje izradom besplatnog računa i testiranjem sustava!

Zadovoljni klijenti

%testimonials%