Booking Sistem

Besplatni test račun

Počnite štedjeti svoje vrijeme

Počnite štedjeti svoje vrijeme

S channel managerom uistinu možete dobiti svoje vrijeme natrag na raspolaganje i iskoristiti bolje nego na administraciju. U trenu, klikom miša uskladite sve podatke na svim OTAma. Ručne izmjene sada su stvar prošlosti.

Nema više pre bukiranja

Nema više pre bukiranja

Zahvaljujući sinkronizaciji u realnom vremenu, stanje s ponudom vaših soba se trenutno mijenja na svim eksternim kanalima i vlastitom kanalu za direktne rezervacije. Recite doviđenja pre bukiranjima! 

Povećajte popunjenost

Povećajte popunjenost

Želite povećati postotak popunjenosti? Uz channel manager možete brzo staviti svoje sobe na raspolaganje novim kanalima. Prazne sobe, najskuplje su sobe!

Sinkronizacija u realnom vremenu

Sinkronizacija u realnom vremenu

Zahvaljujući automatskoj sinkronizaciji, vaši slobodni kapaciteti na rezervacijskim kanalima su up-to-date. Ako gost otkaže sobu, ista će biti automatski dostupna na svim OTAma.

Hotel Channel Manager

Za što možete koristiti Channel Manager u svom hotelu? Pa u biti samo ime kaže. S Channel Managerom možete upravljati dostupnošću soba na web stranicama OTA. Ako npr. svoje sobe oglasite na Booking.com, Expedia, Airbnb te još 3-4 druge stranice, važno je pravovremeno ažuriranje dostupnosti. Ako je soba bukirana preko Expedie npr., Channel Manager će ostalim kanalima poslati informaciju da soba više nije dostupna tako da se ista neće moći bukirati na Airbnb-u ili Booking.com-u. Idealan hotel software za sprječavanje prebukiranja.

Koristi od Channel Managera

Naj očitija korist od channel managera je ta da se ne morate više brinuti oko ažuriranja dostupnosti vaših soba. Ova radnja sada se događa automatski, a informacije se razmjenjuju sa svim kanalima s kojima ste povezani. Sada trebate napraviti izmjene cijena samo na jednom mjestu, a channel manager odradi sve ostalo za vas. Druga korist je povećanje popunjenosti. Korištenjem channel managera možete povećati broj kanala na kojima se oglašavate. Kroz RoomRaccoon imate mogućnost povezivanja s kanalima koji su manje poznati od npr. Booking.com-a, a mogu odraditi dobar posao za vas kada su u pitanju dodatne rezervacije. Što je veći broj kanala na kojima ste prisutni i što su oni bolje odabrani s obzirom na vaš smještaj i profile gostiju, veća je vjerovatnost za povećanjem broja rezervacija.

Želite brzo promijeniti cijene?

Zamislite: imate 10 soba, za svaku sobu povezane 4 cjenovne kategorije i spojeni ste na 5 različitih kanala. Odlučili ste promijeniti cijene za svoje sobe na svim kanalima i morate to odraditi ručno. Koja muka i gubitak vremena, a o mogućnosti pogrešaka da i ne govorimo! S channel managerom možete mijenjati sve cijene na jednom mjestu, a cijene se distribuiraju automatski po svim kanalima na koje ste spojeni. Idealan način da izbjegnete rezervacije po neželjenim cijenama i prebukiranja.

Zašto odabrati RoomRaccoon?

Dobro pitanje! Za početak, mi smo Premium Connectivity Partner Booking.com-a. A što to znači? Da RoomRaccoon channel manager radi izuzetno dobro u smislu brzine i stabilnosti konekcije, a to vama kao smještajnom objektu donosi i veći rejting kod izlistavanja na kanalu. Uz to, RoomRaccoon nije samo channel manager, nego uz njega u paketu dobivate i Property Management Sistem i booking engine. S PMS-om štedite vrijeme, a booking engine vam donosi u prosjeku 27% više direktnih rezervacija. Želite isprobati naš software? Izradite besplatan račun ili nas kontaktirajte!

Zadovoljni klijentin

%testimonials%