Channel Manager AirBnB

Besplatni test račun

Počnite štedjeti svoje vrijeme

Počnite štedjeti svoje vrijeme

S channel managerom uistinu možete dobiti svoje vrijeme natrag na raspolaganje i iskoristiti bolje nego na administraciju. U trenu, klikom miša uskladite sve podatke na svim OTAma. Ručne izmjene sada su stvar prošlosti.

Nema više pre bukiranja

Nema više pre bukiranja

Zahvaljujući sinkronizaciji u realnom vremenu, stanje s ponudom vaših soba se trenutno mijenja na svim eksternim kanalima i vlastitom kanalu za direktne rezervacije. Recite doviđenja pre bukiranjima! 

Povećajte popunjenost

Povećajte popunjenost

Želite povećati postotak popunjenosti? Uz channel manager možete brzo staviti svoje sobe na raspolaganje novim kanalima. Prazne sobe, najskuplje su sobe!

Sinkronizacija u realnom vremenu

Sinkronizacija u realnom vremenu

Zahvaljujući automatskoj sinkronizaciji, vaši slobodni kapaciteti na rezervacijskim kanalima su up-to-date. Ako gost otkaže sobu, ista će biti automatski dostupna na svim OTAma.

Channel Manager AirBnB

Da li ste vlasnik kuće za odmor, apartmana, ili imate udoban bed and breakfast na lijepoj lokaciji? U tom slučaju sigurno vam je interesantno da posjetitelji mogu bukirati vašu sobu putem vanjskih kanala (OTA) kao što je Airbnb. Jedan od najefikasnijih načina prikazivanja raspoloživosti soba je putem Channel Managera. Korištenjem ovog programa, sve se događa automatski. Na primjer, želite li napraviti izmjene cijena soba, to se automatski odvija kroz Channel Manager uz to što je mogućnost overbookinga na ovaj način svedena gotovo na nulu.

Što je AirBnB?

AirBnb je internetska platforma za bukiranje smještajnih objekata. Platforma je pokrenuta 2008.g. i prema njihovim podacima, iste godine ostvarila je preko 15 milijuna noćenja. Preko Airbnba lako možete iznajmiti svoj apartman ili kuću za odmor. Kreirajte račun na platformi (ili kroz naš sustav), dodajte smještajni objekt s dobrim opisom i lijepim slikama i omogućite rezerviranje vašeg smještaja bilo gdje u svijetu. Zbog specifičnosti svoje ponude (iskustva, domaćini) i branda koji zastupa, mnogi će odabrati Airbnb kako bi izbjegli masovni turizam i otkrili jedinstvene lokacije.

Počnite brzo štedjeti mnogo vremena

Automatizirajući radnje putem Channel Managera, možete uštedjeti mnogo vremena. Ali uz to možete povećati popunjenost vašeg smještaja. To možete zbog činjenice da najednom svoje kapacitete nudite na više vanjskih booking kanala odnosno OTA web stranica. Ako npr. imate sobu izlistanu samo na Airbnb-u, doseg gostiju možete povećati izlistom na Expediji i Booking.com-u putem Channel Managera. Također je moguća korekcija cijena u realnom vremenu kroz Property Management Sistem koje se na sve vaše kanale distribuiraju kroz Channel Manager.

Više nego samo Channel Manager

Ako želite koristiti Channel Manager za Airbnb, istovremeno možete imati koristi i od drugih RoomRaccon značajki. Što mislite o jednostavnom za korištenje property management sistemu (PMS) koji vam štedi dosta vremena? Ili želite više direktnih rezervacija putem našeg booking engine-a? RoomRaccon Hotel Software je kreiran od strane hotelijera i za hotelijere i druge vrste smještajnih objekata. To znači jednostavnost korištenja, uz mnoštvo korisnih funkcionalnosti koje povećavaju efikasnost rada. Na ovaj način, umjesto na nepotrebne ponavljajuće i administrativne zadatke vi se kao hotelijer možete fokusirati na gosta i njegovo iskustvo koje će imati kod vas.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%