Booking Sistem

Besplatni test račun

Uštedite mnogo vremena!

Uštedite mnogo vremena!

Uz pomoć Property Management Systema možete uštedjeti mnogo vremena. Rezervacije su kontrolirane iz oblaka i mnogi procesi su automatizirani. Riješite se već jednom te papirnate knjige rezervacija!

Automatizirani mailovi

Automatizirani mailovi

Mnogi procesi su automatizirani zahvaljujući PMS sistemu. Zamislite tako automatsko slanje potvrda putem maila, ili računa uz pomoć kojih se gosti jednostavno klikom miša mogu čekirati.

Sve rezervacije u oblaku

Sve rezervacije u oblaku

Od sada možete vidjeti sve svoje rezervacije gdje god i kada god želite. Naš Property Management System je siguran i u potpunosti responzivan (prilagodljiv) laptopima, tabletima i pametnim telefonima.

Pristup PMSu bilo gdje

Pristup PMSu bilo gdje

Naš PMS sistem radi u potpunosti na tehnologiji oblaka što znači da vam više ne trebaju skupi hardveri. Jednostavno provjerite rezervacije ili napravite modifikacije na vašem tabletu kada god to želite.

Booking Sistem

Da li ste ponosni vlasnik bed & breakfasta ili malog hotela? Tražite način za povečati broj direktnih rezervacija? Iskoristite RoomRaccoon Hotel Software koji uključuje i booking engine. S booking sistemom moguće je povećati direktne rezervacije za 27%. Rezervacije na koje ne plaćate proviziju. Jednostavan način dobivanja direktnih rezervacija koje sjedaju direktno u property management sistem vašeg hotela ili bed & breakfasta. Također, booking sistem RoomRaccoon-a može se i vizualno prilagođavati kako bi bio usklađen s vašom web stranicom.

Više direktnih rezervacija

Mnogi budući gosti na putu do rezervacija prvo posjete Booking.com ili Expediju. Ali isto tako, veliki broj njih posjeti i vašu web stranicu nakon toga. Ono što je u tom trenutku bitno jest osigurati da se rezervacija dogodi direktnim putem umjesto na nekom drugom kanalu. To je razlog zašto je booking sistem tako važan. Pri tom ne mislimo na zastarjele web forme. Jednostavno prikažite vašu ponudu dostupnih soba i ostvarite veći broj direktnih rezervacija.

Aranžmani i dodaci

U sklopu Hotel Rezervacijskog Software-a moguće je izrađivati vlastite aranžmane. Imate li bed & breakfast ili hotel koji je blizu zoološkog vrta, zabavnog parka, parka prirode, koncertne dvorane, ili specijalizirane liječničke ordinacije? Zašto ne biste organizirali aranžman u kojem gosti bukiraju smještaj gdje je u cijenu uključena i ulaznica odnosno vaučer za neku od usluga ili popust? Kad izradite aranžman, možete ga direktno prikazati u booking sistemu. Dakle ne samo da ne plaćate provizije za rezervacije, već kroz paket aranžmane možete dodatno zaraditi. Isto tako, ako želite postaviti opciju biranja dodataka, kao što je boca šampanjca, kasni check out, prijevoz od ili do zračne luke, nema problema! Sve je to moguće postaviti u booking sistemu.

Prednosti RoomRaccoon-a

Ako želite imati booking sistem u vašem bed and breakfastu ili hotelu, dobra vijest je da je uključen u cijenu početnog paketa. Dakle osim što imate priliku povećati broj direktnih rezervacija uz smanjenje rashoda na strani provizija, dobivate profitabilan i vizualno atraktivan booking engine u paketu s jednostavnim za korištenje PMS i Channel Manager software-om koji vam uz novac štede i vrijeme.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%