Booking Management Sistem

Besplatni test račun

Više direktnih rezervacija!

Više direktnih rezervacija!

Booking engine je način za dobivanje više direktnih rezervacija kroz vlastitu web stranicu. Bez staromodnih web formi, samo direktni uvid u raspoloživost vaših soba.

Nema više provizija

Nema više provizija

S našim rezervacijskim modulom ne morate više plaćati komisije drugim kanalima. Sve rezervacije koje zaprimite kroz rezervacijski modul na web stranici su oslobođene provizija.

Direktna veza sa PMSom

Direktna veza sa PMSom

Kada gost rezervira sobu putem rezervacijskog modula, u realnom vremenu ta informacija se iskomunicira s Property Management Systemom. Nakon toga, informacija se primjenjuje i na sve ostale eksterne kanale.

Izradite vlastite aranžmane

Izradite vlastite aranžmane

Idealan način za realizaciju većeg prihoda, na primjer kroz izradu vikend aranžmana ili tjednih paketa. Možete kombinirati i više noćenja s ukusnom večerom ili vrhunskim vinom.

Booking Management Sistem

Tražite pouzdan booking management sistem za vaš hotel ili B&B? RoomRaccoon-ov Hotel Software je pravo rješenje za vaš smještajni objekt. Naš software koji je jednostavan za korištenje uključuje Property Management Sistem u kojem možete upravljati svim hotelskim rezervacijama. Ali naš hotel software također uključuje izvrstan Booking Engine koji vam omogućava dobivanje većeg broja direktnih rezervacija na koji ne plaćate provizije. Želite besplatno testirati naš booking sistem? Zatražite demo račun!

Profitabilan booking modul

Što sve možete s online booking modulom? U osnovi je vrlo jednostavno, s booking modulom dozvoljavate gostu opciju direktne rezervacije putem vaše web stranice. Bez posrednika, agencija i vanjskih kanala, direktno i bez provizija. U prosjeku 27% više direktnih rezervacija rezervira se kroz RoomRaccon Hotel Booking Software. Želite li i vi više direktnih rezervacija? Naš booking management sistem je rješenje za vas.

Property Management Sistem

Kako bi se brzo i efikasno procesuirale rezervacije vašeg hotela ili B&Ba, Property Management Sistem (PMS) ima važnu ulogu. S našim booking management sistemom možete uštedjeti mnogo vremena jer ćete dosta toga automatizirati. Na primjer, e-mail se automatski šalje kada dobijete rezervaciju,a računi se automatski izrađuju. Naš booking management software je siguran i idealan za male hotele i B&Bove. Sada možete vrijeme bolje iskoristiti, kao na primjer razmišljanje kako iskustvo vašeg gosta učiniti što ugodnijim.

Isprobajte naš booking management sistem?

RoomRaccoon-ov Booking Software ima mnoge prednosti. Uz činjenicu da možete generirati više direktnih rezervacija, izdavanje računa je također automatizirano i štedi mnogo vremena. Ali to nije sve, jer s RoomRaccoon booking software-om dobivate i Channel Manager. S njim možete lako i brzo staviti ponudu vaših soba na eksterne rezervacijske kanale kako biste povećali postotak popunjenosti. Brzo izradite besplatan račun kako biste mogli isprobati RoomRacconov Booking Management Sistem.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%