Isprobajte naš Booking Engine

Što je Booking Engine?

To je naš software koji stavljamo na web stranicu kako biste dobivali direktne rezervacije. Zamislite dakle CTA (call to action) dugme koje poziva prikaz (npr. kroz novi prozor) sve sobe iz vaše ponude. Drugi naziv za Booking Engine je hotel booking module ili online Booking System .

Najveća korist od direktnih rezervacija jest činjenica da kod nas za takve rezervacije ne plaćate provizije. Ako uz naš BE povećate broj rezervacija,a uz to smanjite troškove komisija koje plaćate koristi su višestruke.

Da li još uvijek koristite zastarjele kontakt forme na vašoj web stranici? Ili još gore, ne postoji uopće mogućnost rezervacije putem weba pa potencijalni gosti moraju slati mailove ili vas pozivati kako bi provjerili ima li još koja soba slobodna? Koliko vremena i živaca trošite na takve radnje? A znate li koliko ih uopće neće stupiti s vama u kontakt u slučaju da nemate booking engine?

Ali, zahvaljujući našem moćnom booking engine-u vi se  možete nastaviti baviti bitnijim stvarima, pružajući mogućnost da gosti istovremeno dobiju sve potrebne informacije i sami rezerviraju sobu bez vaše pomoći.   

Nema više poziva i prepiski putem maila, samo direktne rezervacije bez provizija.

Koristi od Booking Engine-a

Zašto je važno koristiti Hotel Booking Software ?

Istraživanja pokazuju da polovina potencijalnih gostiju želi ostvariti direktne rezervacije. Ako vaša web stranica nije adekvatno napravljena te ne prikazujete raspoložive sobe na vašoj stranici kroz booking engine, posjetitelj je prisiljen rezervaciju ostvariti negdje drugdje.

 

Posjetitelji na vašoj stranici očekuju u najmanju ruku iste mogućnosti kao što imaju npr. na Booking.com-u, ako ne i više. Žele odmah znati koja je soba dostupna i imati mogućnost rezervacije. Ako uz to još mogu dobiti sobu po nešto povoljnijoj cijeni (što je realno moguće jer u tom slučaju ne morate davati proviziju od 10-25% drugima), nitko sretniji od njih.

 

Booking Engine for hotels

 

Banner Booking Engine

Kako naš Booking Engine radi?

Na booking engine možete gledati kao na zaseban kanal koji pokazuje slobodne sobe vašeg hotela / bed & breakfasta / smještajnog objekta. Koristeći naš BE, u slučajevima kada su stvari postavili kako treba, naši klijenti ostvarivali su povećanje direktnih rezervacija i do 27%.  

Booking engine se može s web stranicom povezati putem URLa ili CTA (call to action) dugma te je istovremeno povezan i s Property Management System om.

Vaš BE možete u potpunosti prilagoditi svojim željama. Npr. lako i brzo dodajte logo, i/ili prilagodite boje. Također je važno dodati dostatnu količinu kvalitetnih fotografija.

Također, jedna od opcija je i povezivanje booking engine-a s Google My Business stranicom. Osim toga, možete povezati direktne rezervacije i sa socijalnim medijima - Facebookom.

Prilika je dakle dovoljno mnogo s našim user-friendly Booking Enginom.

Dodaci i posebni paketi

Unutar Property Management Systema moguće je napraviti posebne aranžmane koji mogu biti vidljivi na booking engine-u s mogućnošću direktne rezervacije. To je također pametan način za povećanje prodaje i prosječne potrošnje po svakom gostu / sobi. Na primjer, zašto smještaj ne biste kombinirali s obilaskom neke lokalne znamenitosti po dolasku te nakon toga večerom u vašem restoranu i bocom pića dobrodošlice. Pitate se što ako mi je PDV različit na svaki pojedini artikal? Nema problema! U našem software-u možete odrediti pojedinačne iznose za svaku stavku. 

U RoomRaccoonu možete raditi i s dodacima pa tako gosti u svoju rezervaciju mogu dodati parkirno mjesto, doručak poslužen u sobi ili dječji krevet.

Ovo je uistinu jedno od onih područja gdje možete pustiti mašti na volju i biti kreativni. Mogućnosti su bezbrojne,a najbolja stvar je što gosti sve mogu obaviti sami nakon što vi jednom kreirate te dodatke i stavite ih na raspolaganje. Na taj način uštedjeli ste sebi vrijeme koje sigurno možete posvetiti nečem vrijednijem.

Više direktnih rezervacija!

Više direktnih rezervacija!

Booking engine je način za dobivanje više direktnih rezervacija kroz vlastitu web stranicu. Bez staromodnih web formi, samo direktni uvid u raspoloživost vaših soba.

Nema više provizija

Nema više provizija

S našim rezervacijskim modulom ne morate više plaćati komisije drugim kanalima. Sve rezervacije koje zaprimite kroz rezervacijski modul na web stranici su oslobođene provizija.

Direktna veza sa PMSom

Direktna veza sa PMSom

Kada gost rezervira sobu putem rezervacijskog modula, u realnom vremenu ta informacija se iskomunicira s Property Management Systemom. Nakon toga, informacija se primjenjuje i na sve ostale eksterne kanale.

Izradite vlastite aranžmane

Izradite vlastite aranžmane

Idealan način za realizaciju većeg prihoda, na primjer kroz izradu vikend aranžmana ili tjednih paketa. Možete kombinirati i više noćenja s ukusnom večerom ili vrhunskim vinom.