Booking Engine B&B

Besplatni test račun

Više direktnih rezervacija!

Više direktnih rezervacija!

Booking engine je način za dobivanje više direktnih rezervacija kroz vlastitu web stranicu. Bez staromodnih web formi, samo direktni uvid u raspoloživost vaših soba.

Nema više provizija

Nema više provizija

S našim rezervacijskim modulom ne morate više plaćati komisije drugim kanalima. Sve rezervacije koje zaprimite kroz rezervacijski modul na web stranici su oslobođene provizija.

Direktna veza sa PMSom

Direktna veza sa PMSom

Kada gost rezervira sobu putem rezervacijskog modula, u realnom vremenu ta informacija se iskomunicira s Property Management Systemom. Nakon toga, informacija se primjenjuje i na sve ostale eksterne kanale.

Izradite vlastite aranžmane

Izradite vlastite aranžmane

Idealan način za realizaciju većeg prihoda, na primjer kroz izradu vikend aranžmana ili tjednih paketa. Možete kombinirati i više noćenja s ukusnom večerom ili vrhunskim vinom.

Booking Engine B&B

Da li je vaša ponuda soba dostupna na kanalima kao što su Booking.com, AirBnB ili Expedia? Koliko plaćate provizije na rezervacije - u rasponu 15 do 25% ? Iz tog razloga trebate imati Booking Engine u svom B&Bu. Online Booking Engine se može implementirati na vašu web stranicu kako biste dobivali direktne rezervacije. Na Booking Engine možete gledati kao na zaseban kanal koji pokazuje dostupnost soba vašeg B&Ba. Želite li isprobati naš Booking Engine? Nema problema! Kreirajte besplatan demo račun.

Booking Engine u stilu vašeg B&Ba

Unutar RoomRaccoon Hotel Software-a imate mogućnost poraditi na atraktivnosti vizualnog izgleda booking engine-a. Na primjer, možete ga prilagoditi izgledu vašeg objekta i ostatka vaše web stranice. Lako možete dodati lijepe slike i opise vaših soba. Želite staviti dodatke koji se mogu bukirati zajedno s rezervacijom sobe, kao npr bocu šampanjca? To možete napraviti kroz opciju dodataka.

Direktne rezervacije putem web stranice?

To zvuči dobro! Ali kako to funkcionira? Online booking engine je odvojen od vaše web stranice i možete na to gledati kao na zaseban kanal koji prikazuje dostupnost vaših soba. S dugmetom koji poziva na akciju ili linkom na web stranicu korisnik pristupa vašem booking engine-u. Posjetitelj dobiva direktan uvid u ponudu soba, dostupnost i ima mogućnost direktne rezervacije. Ako ostvarite rezervaciju ovim putem, dodatna pogodnost je što ne morate plaćati provizije na tu rezervaciju. A što se u tom slučaju događa s ponudom na ostalim kanalima? Ne trebate brinuti. Booking Engine je povezan s Property Management Sistemom i kroz naš Channel Manager dostupnost svih soba se automatski komunicira sa svim ostalim kanalima.

Više nego samo Booking Engine

Booking Engine RoomRaccoon-a ima mnoge prednosti. Direktna povezanost s jednostavnim za korištenje Channel Managerom čini dostupnost soba vašeg B&Ba lako raspoloživom na eksternim kanalima. Na taj način možete oglašavati na većem broju kanala i povećati broj rezervacija. Provodite manje vremena na administraciju korištenjem Property Management sustava. Zabilježite preferencije gostiju, kreirajte korisne izvještaje i šaljite račune automatski ili klikom miša. Super zar ne? Brzo, izradite besplatan demo račun i isprobajte RoomRaccon sve u jednom software.

Zadovoljni klijentin

%testimonials%