Back to overview

Najbolji Hotel Management Sistem u 2020 HotelTechAwards

Najbolji Hotel Management Sistem u 2020 HotelTechAwards

Koji način za započeti godinu: Hotel Tech Report prošli tjedan je objavio da je RoomRaccoon dobio prestižnu nagradu HotelTechAwardsa za najbolji Hotel Management Sistem u svijetu! 

Neki ga zovu Grammy Hotel Tech-a, tako da možete razumijeti zašto se trenutno osjećamo poput filmskih zvijezda. 

Godinama HotelTechAwards dodjeljuje nagrade tvrtkama s izuzetnim proizvodima i još boljim odnosima s klijentima. Svake godine, top hotel tech tvrtke u preko 120 zemalja se natječu za krunu najbolje rangiranog proizvoda. HotelTechAwards se bazira na povratnim informacijama klijenata,a mišljenja analitičara ili činjenica da je netko njihov klijent nikada nisu utjecala na odluku. Nakon uzbudljivog natjecanja, RoomRaccoon je imenovan za 2020’s #1 Hotel Management System Software by Hotel Tech Report. Kako uzbudljivo!

 

“RoomRaccoon je stvoren kako bi revolucionarizirao rad nezavisnih hotela globalno,” kaže RoomRaccoonov su-osnivač Tymen van Dyl. “Dobiti ovakvu globalnu nagradu samo 3 godine nakon naših početaka je fantastično priznanje našem timu i potvrda da smo na dobrom putu. Ne možemo dočekati s implementacijom mnogih drugih cool značajki i dodataka u bliskoj budućnosti!”


Verificirane povratne informacije RoomRaccoon korisnika posebno naglašavaju lakoću korištenja, napredne značajke i dodatke poput automatizacije cijena soba. To hotelijerima život čini lakšim i praktičnijim. Hotelijeri su također bili puni riječi hvale za izvrsnu korisničku podršku. Želite se uvjeriti sami?! Zatražite svoj besplatan račun ovdje!