Bed & Breakfast software

Besplatni test račun

Sve u jednom hotel software

Sve u jednom hotel software

Naš hotel software je kompletno rješenje. Profitirate od korištenja Property Management Sistema, Channel Managera i Booking Engine-a. Sve što trebate za uspjeh vašeg smještaja.

Uštedite mnogo vremena

Uštedite mnogo vremena

Korištenjem Property Management Sistema rješavate se mnogo nepotrebnog manualnog rada. Automatske e-mail potvrde, izrada računa, pohrana preferencija gostiju i još mnogo toga.

Nema više prebukiranja

Nema više prebukiranja

Korištenjem Channel Managera dostupnost soba (i cijene) se ažuriraju u realnom vremenu. Ako je soba rezervirana na jednom od kanala, ponuda se automatski ažurira na svim kanalima na koje ste spojeni.

Sinkronizacija u realnom vremenu

Više direktnih rezervacija

Zahvaljujući našem Booking Engine-u možete dobiti više direktnih rezervacija. Prestanite izdvajati novce za troškove provizija. S našim booking modulom dobivate više rezervacija za vaš hotel kroz vašu vlastitu web stranicu.

Bed & Breakfast software

Tražite li zgodan i jednostavan za korištenje software za vaš bed & breakfast? U tom slučaju RoomRaccoon je rješenje za vas! Naš Bed & Breakfast software sastoji se od tri glavne komponente, Property Management Sistema, Channel Managera and i Booking Enginea. Ove komponente se savršeno komplementiraju kako biste povećali svoj profit. Veća popunjenost, manje administracije, bez overbookinga zahvaljujući Channel Manageru i više direktnih rezervacija putem vaše web stranice.

Bed & Breakfast Channel Manager

Channel Manager nije nešto što je potrebno samo većim hotelima, već i vama kao vlasniku bed and breakfasta može biti od velike koristi. S Channel Managerom uz minimalan trud osiguravate prisutnost vaših soba na svim relevantnim OTAma. To vam povećava broj rezervacija i sprečava overbookinge. Channel Manager osigurava direktnu sinkronizaciju dostupnosti soba. Kada dakle dobijete rezervaciju npr. putem web stranice, dostupnost sobe se automatski sinkronizira s Airbnb-om, Booking.com-om te Vrbom itd.To vam uistinu štedi mnogo vremena.

PMS software za B&B-ove

Da biste održali interno poslovanje urednim, važno je koristiti Property Management Sistem. Radite li još uvijek na papiru ili u excelu? Prebacite se na profesionalni Property Management Sistem. Najveća prednost PMSa je da vam štedi mnogo vremena, sprečava greške te omogućava pristup podacima bilo gdje i bilo kada. Svi podaci su sigurno pohranjeni “u oblaku” i možete im pristupiti s bilo kojeg uređaja (pametni telefon, tablet, laptop…). Možete i slati račune automatski, evidentirati preferencije gostiju, slati automatizirane potvrde.

Efikasan booking modul

Imate li lijepu web stranicu za vaš bed and breakfast, ali još uvijek imate problema s dobivanjem direktnih rezervacija? RoomRaccoonov Booking Engine je rješenje. Uz pomoć ovog zgodnog alata posjetitelji mogu bukirati sobe direktno putem vaše web stranice. Najveća prednost je što vas naše direktne rezervacije ne koštaju ništa ekstra. Naša iskustva pokazala su da naš booking modul donosi u prosjeku 27% više direktnih rezervacija. Da li koristite zastarjelu web formu, ili vam posjetitelji moraju slati mail s upitom da bi rezervirali sobu? Olakšajte si život, iskoristite prednosti našeg Booking Engine-a sada!

Zadovoljni klijentin

Quote

"Prednost RoomRaccoona je što objedinjava PMS, Booking Engine i Channel Manager u jedan sustav.”

Roy — Hotel Haverkist

Najviše pregledavano
Quote

"RoomRaccoon je dramatično narastao u svojim funkcionalnostima i kompleksnosti od kada smo ga mi počeli koristiti, ali je i dalje zadržao jednostavnost korištenja.”

Claudia — Hotel Gooiland

Quote

"RoomRaccoon je jednostavan i intuitivan, a novom zaposleniku na recepciji potrebno je 30ak minuta za upoznavanje sa sustavom i svakodnevno korištenje."

Roland — Ingenhousz Breda