Dobro došli u RoomRaccoon

Naš hotel management sustav olakšava vašem poslovanju da raste bez potrebe za kompliciranim integracijama. RoomRaccoon poboljšava učinkovitost, potiče prodaju i razvija čvršće veze s gostima putem sveobuhvatne platforme.

Naša misija

Naša misija je jasna -biti vodeća sveobuhvatna hotel management platforma za neovisne hotelijere koja maksimalizira prihode, usmjerava poslovanje i oduševljava goste.

2014. u Bredi, Nizozemska, hotelijerka Nadja Buckenberger suočila se s izazovima upravljanja svojim hotelom bez softvera za property management. Udružila je snage s tech poduzetnikom Tymenom van Dylom i razvili su softver, property management sustav s channel managerom i booking engineom, koji je riješio sve izazove s kojima se suočavala.

Naš utjecaj

2000

Nezavisni hoteli

6m+

izravne rezervacije

400

partneri

50

Države

Naši partneri

Prilagođene integracije za besprijekornu uslugu - to je upravo ono što radimo. Aplikacije za hotele poput chatbotova na web stranicama, mobilnih ključeva i aplikacija za prijavu omogućuju nam povezivanje s drugim pružateljima usluga za brza rješenja. Saznajte više o našim partnerima ovdje.

Naš rukovodeći tim

Na čelu RoomRaccoona nalazi se Senior Leadership Team (SLT), i to: Rene Edeling, voditelj globalnih operacija i implementacija; Nadja Buckenberger, voditeljica proizvoda (CPO); Tymen van Dyl, glavni izvršni direktor (CEO) i Adam Clarke, potpredsjednik za prodaju i marketing.

ene Edeling, voditelj operacija
Tymen van Dyl, glavni izvršni direktor
Nadja Buckenberger, glavna direktorica proizvoda
Adam Clarke, glavni direktor prihoda
TYMEN VAN DYL

"Ponosni smo što je proizvod koji smo izgradili prepoznat po svojoj vrijednosti u povezivanju nezavisnih hotela s alatima koje im trebaju na dohvat ruke. Naš brzi rast doveo nas je do uspješnog širenja na deset tržišta, i nastavit ćemo se usredotočiti na inovacije i napredovanje naše platforme kako bi bila najželjeniji HMS na tržištu."

Our team is worldwide.

Breda, Netherlands
Cape Town,
South Africa
Valencia, Spain
Lisbon, Portugal
Berlin, Germany
(remote)
Edinburgh, UK
(remote)
Paris, France
(remote)
Rome, Italy
(remote)
Zagreb, Croatia
(remote)
Michigan, USA
(remote)
Toronto, Canada
(remote)

Razmišljate li o tome da nam se pridružite?

Ne morate biti stručnjak za ugostiteljstvo da biste postali dio RoomRaccoon tima i ostavili značajan utjecaj na naše korisnike. Cijenimo raznolikost hotela koje podržavamo i ljudi koje zapošljavamo. Ipak, potrebno je da imate stručno znanje, da ste ljubitelj zabave i da imate iskustvo s SaaS rješenjima. Ako vas inspirira naša misija i želite napraviti razliku, posjetite našu stranicu Karijere i poduzmite prvi korak u uzbudljivoj avanturi s liderima s čelnicima hotelske tehnologije.